top of page

Egy román orvos kezdeményezésére feljelentik a tavalyi Pfizer-fenyő kivitelezőit

Eredeti cím:


REMEMBER PLANDEMIA!: Ideje felelősségre vonni azokat, akik részt vettek a COVID-vakcinák törvénytelen reklámozásában! Egy román orvos kezdeményezésére feljelentik a tavalyi Pfizer fenyő kivitelezőit


Tavaly a bukaresti Gyermekpalotában Pfizer C19-es vakcinaüvegcsékből építetek "karácsonyfát" a pszichopaták


Nem felejtettük el a sok agymosó, gyalázatos és törvénytelen propagandát, mellyel ezért fizetett “celebek”, ismert emberek, politikusok hada, és elsősorban a lefizetett és elkurvult sajtó bombázta az embereket a vakcina-terrorizmus alatt.


Márcsak abból is kiindulva, hogy az érvényben levő gyógyszer-forgalmazási szabályok szerint, tilos úgy reklámozni bármilyen gyógyszernek számító készítményt, hogy a reklámszövegben ne legyen feltüntetve az adott szer összes kockázata és mellékhatása, illetve gyógyszert vagy gyógyszernek minősülő készítményt nem ajánlhatnak olyan személyek nyilvános reklámokban, akiknek nincs orvosi vagy gyógyszerészeti szakvégzettsége.

Dr. Adrian Cacovean, román szívsebész főorvos, aki a COVID-terror kezdete óta nyíltan szembement mind a tudománytalan pandémiás intézkedésekkel, mind a védőoltásnak hazudott COVID19-méreginjekció bevetésével, most egy REMEBER PANDEMIA, azaz a kamu pandémia törvénytelenségeire, bűncselekményeire emlékeztető sorozatot indított, azzal a céllal, hogy törvényes eljárást indíttassanak minden olyan vakcina-propagandista ellen, akik pénzért részt vettek az emberek félrevezetésében.
(És zárójelben felvetődik a kérdés, vajon Magyarországon hány ilyen vakcina-reklámnak beállt “celebet”, ismert embert kellene felelősségre vonni, ha a magyarok is összeszednék végre a bátorságukat és az életösztönüket és a sarkukra állnának?!)


Fotó: Tavalyi felvétel, a román covid-náci propagandisták “műremeke”, a Pfizer-üvegcsékből felépített “karácsonyfa".


A REMEMBER PADEMIA sorozatban így karácsonykor terítékre került az az elmeháborodottak által kitalált és kivitelezett sátáni őrület, amikor tavaly, azaz 2021 karácsonykor a bukaresti Gyermekpalotában a vakcina-terrorizmussal foglalkozó román “operatív törzs” odáig fajult, hogy Pfizer-vakcinás üvegcsékből építettek fel egy karácsonyfát, ezzel is bemocskolva a karácsony és Jézus születésének szentségét. Már akkor olyan óriási félháborodást váltott ki ez az elmebeteg cselekedet, hogy a hatóságok kénytelenek voltak lépni és megbírságolni az elkövetőket és lebontani a Pfizer-karácsonyfát.


Fotó: Dr. Adrian Cacovean, román szívsebész főorvos, aki a kezdetektől figyelmezteti az embereket a plandémia hazugságokra és a vakcina-veszélyre, a REMEMBER PANDEMIA kezdeményezésben követeli a félrevezető propagandisták felelősségre vonását


A REMEMBER PANDEMIA kezdeményezés keretén belül került most bemutatásra ez a gyalázatos propaganda. Cacovean doktor pedig arra figyelmeztette az embereket, hogy eljött az ideje annak, hogy végre nyíltan és a bíróság előtt vonjanak felelősségre minden olyan vakcina reklámozót, akik beszálltak ebbe a sátáni megtévesztésben félrevezetésbe a C19-es méreginjekciókat reklámozva és ajánlgatva a lakosságnak.


Az alábbiakban az a két cikket közlöm itt újra, amit tavaly közöltem le először, mikor az eset nyilvánosságra került.

(...)

 

627 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK