top of page

Egy újabb ellopott választás (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

Another Stolen Election, by Paul Craig Roberts

Schiller Mária küldeménye


Ezúttal a CNN saját jelentésében a saját exit polljairól, amely lopott választást jelez.


Ma, 2022. november 9-én, frissítve 10:49-kor EST, a CNN riporterei, Zachary B. Wolf és Curt Merrill megjegyezték, hogy a széles körben várt vörös hullám nem valósult meg, majd olyan adatokat mutattak be, amelyek nincsenek összhangban a szavazás szoros voltával.


A riporterek összehasonlítják a 2018-as választások exit polljait a 2022-es választásokéval. Az összehasonlításokból kiderül, hogy a demokraták a keddi választásokon a nők, a mérsékeltek, a fiatalok, a színes bőrűek, a városi szavazók, a főiskolát végzettek és a függetlenek körében veszítettek támogatottságukból.


Egy szoros választás anatómiája: Hogyan szavaztak az amerikaiak 2022-ben és 2018-ban


A korai exit pollok azt mutatják, hogy a nők és a nem fehér szavazók a GOP felé mozdultak el a kongresszusra leadott szavazataikban.


A demokraták támogatottsága a nők körében a demokratáknak kedvező 19 pontról mindössze 8 pontra csökkent. A republikánusok támogatottsága a férfiak körében 4 pontról 14 pontra emelkedett a demokratákkal szemben.


Életkor szerint a 18-29 évesek körében a demokraták preferenciája a republikánusokkal szemben 35 pontról 28 pontra, a 30-44 évesek körében pedig 19 pontról 4 pontra csökkent. A 45-64 évesek körében a republikánusok támogatottsága a demokratákkal szemben 1 pontról 10 pontra, a 65 évesek és idősebbek körében pedig 2 pontról 12 pontra nőtt.


A fehér férfiak republikánusok iránti preferenciája 21-ről 28 pontra nőtt. A fehér nők 50-50 százalékos arányról 8 pontra csökkentették a republikánusok preferenciáját. A fekete nők demokrata preferenciája 85 pontról 78 pontra csökkent. A fekete férfiak demokrata preferenciája 76 pontról 65 pontra csökkent. A latinó nők demokrata preferenciája 47 pontról 33 pontra csökkent, a latinó férfiak pedig 29 pontról 8 pontra.


A városi szavazók demokrata preferenciája 33 pontról 17 pontra csökkent a republikánusokkal szemben. A külvárosi és vidéki szavazók republikánusokkal szembeni preferenciája 6, illetve 15 ponttal nőtt.


A demokraták a fehér és fekete egyetemet végzettek körében is veszítettek támogatottságukból. A főiskolai végzettséggel nem rendelkező fehér szavazók körében a republikánusok preferenciája 10 ponttal nőtt.


A mérsékelt szavazók körében a demokraták preferenciája 26 pontról 15 pontra csökkent. A konzervatívok körében a republikánusok előnye 67 pontról 83-ra nőtt. A liberálisok körében lényegében nem történt változás.


A CNN exit polljai a demokraták szavazóbázisának jelentős erózióját mutatják a 2018-as választások óta. Hogyan egyeztethető össze ez a jelentős erózió azzal, hogy kedden nem volt jelentős republikánus nyereség?


A keddi választás eredményét még nehezebben érthetővé teszik a CNN riporterei, amikor beszámolnak róla:


"2018-ban a választók 37%-a vallotta magát demokratának, míg 33%-uk republikánusnak és 30%-uk függetlennek. 2022-ben a republikánusok voltak előnyben. Amikor 2018-ban megszerezték a képviselőház irányítását, a demokratáknak volt előnyük a független szavazók körében. Ez 2022-ben majdnem megszűnik.


Mind a demokraták, mind a republikánusok javítottak a párthűek körében. De a republikánusok előnyre tettek szert azon szavazók körében, akik egyik pártról sem vélekednek kedvezően. A demokraták elvesztették előnyüket azon szavazók körében, akik mindkét pártról kedvezően vélekednek".

Sok más jel is arra utal, hogy sok minden nem stimmel a szavazatszámlálásban. A közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy Biden mindössze 36%-os támogatottságot szenved, és hogy az amerikaiak nagy többsége nem szeretné, ha Biden két év múlva újraindulna a választáson. Hogyan egyeztethető össze ez a preferencia a keddi választások szavazatszámlálásával?

Vegyük figyelembe azt is, hogy a félidős választásokon a hatalmon lévő párt veszít a képviseletéből, de a CNN által feltárt, a demokratáktól való jelentős elfordulás ellenére ez a szokásos eredmény kedden nem következett be.


Vegyük figyelembe a közvélemény elégedetlenségét a következőkkel kapcsolatban is: rekordbűnözés, rekord infláció a magas élelmiszer- és benzinárakkal, emelkedő kamatlábak és csökkenő ingatlanértékek, tömeges illegális bevándorlás, az iskolai gyerekek erőszakos indoktrinálása a transzneműség és a kritikai fajelmélet elméletével, Biden Covid oltási kötelezettségei, amelyek egészségügyi sérüléseket, haláleseteket okoztak és karriereket tettek tönkre, Biden Covid zárlatai, amelyek vállalkozásokat, munkahelyeket, ellátási láncokat tettek tönkre és emelték az árakat, Biden "orosz" szankciói, amelyek megszakították az energiaellátást és megemelték mindennek az árát.  Mindezt az elégedetlenséget figyelembe véve, hogyan tudott Fetterman, egy agyvérzés által károsodott és beszédproblémákkal küszködő ember, aki bűnözőket akar kiengedni a börtönből, mandátumot nyerni az amerikai szenátusban Pennsylvaniából?  Hogyan szavazott ugyanaz a georgiai szavazó, aki visszahozta a republikánus Kemp kormányzót a hivatalába, a fekete republikánus és futballsztár Herschel Walker ellen a Trumpot és a fehéreket gyűlölő fekete demokrata Warnock javára az amerikai szenátusba?
Végezetül gondoljunk a Diebold szavazógépekre, amelyek meghibásodtak New Jerseyben, Arizonában és Texasban, valamint a Gateway Pundit jelentésére, amely szerint a michigani Detroitban a szavazólapokat a hátsó ajtón keresztül adták le szerda kora reggel, jóval a törvényes határidő után.

Most tegyük fel magunknak a kérdést, mi a rosszabb, egy ellopott amerikai választás, vagy egy olyan lelkiismeretlen és elkényeztetett amerikai választópolgár, aki olyannyira elszánt, hogy egy olyan politikai pártot tart hivatalban, amely háborúba vezet minket Oroszországgal és Kínával, amely gyűlöli és üldözi a fehéreket, amely politizálta az FBI-t és az Igazságügyi Minisztériumot, és Gestapo ügynökséggé változtatta őket a demokraták hatalmának szolgálatában, amely buzgón hisz abban, hogy a szülők rosszat tesznek a gyerekeknek, és nem szabad beleszólniuk az oktatásba (agymosás), amely démonizálja a normalitást és normalizálja a perverzitást, amely.... És még sorolhatnám.


A választóknak itt volt a lehetőségük, hogy kifejezzék ellenvéleményüket, és a szavazási eredmények szerint ezt nem tették meg.

Ha a szavazatszámlálás tisztességes, akkor a következtetés az, hogy le kell írnunk az amerikai népet, mint olyan lényeket, akik túl ostobák ahhoz, hogy szabad népként fennmaradjanak.
Ezért sokkal inkább azt hiszem, hogy a választásokat ismét ellopták.
Mit lehet tenni a lopott választások ellen? Semmit. Különösen akkor, amikor egy korábban ellopott választás után a demokraták irányítják a végrehajtó hatalmat. A végrehajtó hatalom a rendőrség. Nem fog választási vagy bármilyen törvényt végrehajtani saját maga ellen.

A demokraták által irányított városok önmagukban birodalmak. Minden választást ellophatnak, és semmit sem lehet tenni ellene.

A média a demokrata párt függeléke. A média azt támogatja, ami a hivatalos narratíva.

Ez a holnapi, november 10-i, csütörtöki rovat. November 9-én teszem közzé a hivatalos narratíva felépítése előtt, amelyet hamarosan megkapunk, hogy legalább az olvasóimnak legyen esélyük gondolkodni, mielőtt a hivatalos magyarázatot rájuk kényszerítik.


 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


625 megtekintés

Bình luận


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page