top of page

Egyszer fény derül az igazságra a klór-dioxid kapcsán, bármekkora ereje van is a gyógyszerlobbinak
Eredeti cím:

Forrás: KariKórPersze sokszor totális szélmalomharcnak érzem én is a dolgot, de aztán, mikor érkezik egy-egy pozitív visszajelzés, akár egy számomra ismeretlen személytől is, akkor az azért erőt ad, hogy mégis volt értelme és van értelme folytatni az információk gyűjtését, átadását, a videók fordítását a CDS-el kapcsolatban is.

Ezt az üzenetet a napokban kaptam és az írójának a jóváhagyásával, névtelenül ide másolom, hátha másoknak is bizonyságul szolgálhat.

"Szia! ............-nak hívnak. Apám 2 oroszt és 1 fajzert kapott. Fogyott 40 kg-ot. Elvittem 2 természetgyógyászhoz, arra voltam kíváncsi nem lett-e rákos. Mindkettő kimérte biorezonanciával és határozottan állította, hogy nem az, de bármikor átfordulhat rákba. Gyalázatos állapotban volt. Elkezdtük a diétát, de apám csak napi fél maréknyit bírt enni, egész napra elosztva. Tudtam, hogy ebből baj lesz. Így is 185 cm és 62 kg volt ruhástól, a régi 102 kg helyett. Hiába spéci kaját etettem vele, ugyan úgy fulladt egész nap, és szó szerint ki sem kelt az ágyból. Néha úgy éreztem, hogy a kezem között fog megfulladni. Változás semmi. Pontosan ma egy hete elvittem egy üveg klór-dioxidot. Vettem egy véroxigén mérőt. A gép az elején minden egyes mérésnél csipogott hosszú perceken keresztül. A véroxigén 88-93 között volt. Szó szerint 5 percenként mértem úgy megijedtem. Megitattam vele 7 dl vízbe 10 ml CDS-t a nap folyamán, óránként. Aznap estére véroxigén szint 95 lett! Ezen felbuzdulva párologtatóba is öntöttem, ami egész éjjel ment mellette, és már 20 ml-t öntöttem a 7 dl vízbe, tehát megdupláztam az első napi mennyiséget. 2-3 nap múlva elkezdett borzalmas váladékot felköpni és vért. Egyre jobban kapott levegőt. 3. naptól elkezdett enni, de majd lerökönyödtem, mert szép adag volt. Azóta napról-napra többet eszik. És, most jön a lényeg. Ma reggel olvasom a legújabb felrakott videót a rákban szenvedő hölgyről.

Saját megjegyzésem, erre az esetbeszámolóra gondolt:


KariKór
Mikor úgy gondolod, hogy a betegségednél nincs súlyosabb, és mások is azt mondják, hogy nincs már remény, akkor én azért azt mondom, hallgasd meg ezt a beszámolót! Lehet, újraértékeled a helyzeted...
Watch now (27 min) | Létezhet itt még segítség? És, ha létezik és sok másik beszámoló alapján többeknek is segített ugyanez a megoldás, akkor etikus ennek elhallgatása, csak azért, mert nem teljesen értjük egy megoldás működését? Helyesebb lenne inkább elhallgatni pont ezért…

Mondja benne a hölgy, hogy babszem nagyságú alvadt vért köpött fel és azóta kap levegőt. Képzeld, megyek ma apámhoz, viszem az ebédet neki. Kijött a kapuba elém! Kérdem, hogy vagy? Azt mondja, képzeljem el, ma reggel egy nagy alvadt vércsomót köpött, és ő azóta olyan jól kap levegőt, mint régen. Mondom, gyere csak, hagy mérjem meg a véroxigén szinted. 98-99. Egymás után háromszor mértem le, nem akartam elhinni. Anyám mondja, hogy 3 napja nem fekszik egész nap, már csak egy órára dől le ebéd után. Végigalussza az éjszakát, jókedvű. Szóval nagyon szépen köszönöm a fordításokat, mert szó szerint életet ment a CDS és a munkátok."

1 358 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page