top of page

Élet a Covid után – 2023.07.29. – dr. Pócs Alfréd, dr. Rusvai Miklós, dr. Szilák László


Több, mint három évvel a kihirdetése után a Covid-19 miatti egészségügyi vészhelyzetnek vége - jelentette ki az egészségügyi világszervezet főigazgatója ez év májusában. A járványkezelés szakembereket, társadalmat is megosztotta és annak következtében kialakult globális gazdasági válság, a lezárások a mindennapok életét is alaposan átrendezték. Egy biztos, talán nincs ember a földön, akire valamilyen hatással ne lett volna a Koronavírus járvány. Mai műsorunkban az Orvostudomány és a járványkezelés szempontjából tekintünk vissza az elmúlt időszakra, tapasztalatokat összegezve próbáljuk megválaszolni, hogy vajon a járványkezelésekre létezik-e egységes recept és utólag visszatekintve, mennyire igazolható a járványkezelés módja, hogyan változott az a járvány során is.


Néhány találó hozzászólás

@andreaszeles3033 6 nappal ezelőtt Nagyon fájdalmas Dr. Rusvait hallgatni. Ellenben gratulálok Dr.Szilák Lászlónak és Dr.Pócs Alfrédnak! Őket élvezettel hallgattam! ️

@miamiplatja8219 5 nappal ezelőtt Köszönet az őszinte szavakért Dr Pócsnak, lelkemből beszél. Én nem vagyok sem orvos, sem professzor, viszont mint ápolónő dolgozom 48 éve külföldön. A legesleg elején sejthető volt már, hogy itt valami nem stimmel. Az emberséget még sosem kényszerítették oltásra. A világ minden táján túl gyorsan történt ez a cirkusz és hisztis pánik. Semmiféle tudományos háttere nem volt az oltóanyagnak, de a vírusnak sem! Ez gyanús volt. Sem én, sem családunk tagjai nincsenek be oltva és ezt a mai napig nem bántuk meg.

@agnesfustos9383 6 nappal ezelőtt Két értelmes ember van ebben a videóban!! Én minden videót megnéztem dr Pócs Alfrédtól! Ilyen orvosokra van szükségünk!!!! Rusvait viszont sürgősen nyugdíjba küldeni Ceciliával együtt !!!!! @VI2400 8 nappal ezelőtt Szeptember 11 óta nem volt ekkora világméretű átverés, de nem is lesz több! Hiába erőlködnek itt már ilyen Rusvai-féle jól érdekelt ügyködők, végjáték következik!
443 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page