top of page

Életvédők. A magyar életvédelem elkötelezett képviselői


A hetekben ért véget az Életvédők című interjúsorozat a Pax TV-n.


A sorozat házigazdája, Antal-Ferencz Ildikó újságíró olyan magyar életvédő szervezetek és közösségek képviselőivel beszélgetett, akik bajba jutott várandós édesanyákkal és családjaikkal foglalkoznak, illetve céljuk a társadalmi szemléletváltás.Fiatal lányként és később édesanyaként sokszor kerültem olyan helyzetbe, hogy tehetetlenül és szomorúan néztem abortuszra készülődő vagy azon átesett nőket, lányokat. Újságíróként viszont elhatároztam, hogy foglalkozni fogok a témával, amilyen formában csak tudok. Így számos interjút készítettem életvédő szerezetek képviselőivel, abortuszon átesett nőkkel és lelkigyakorlatokon gyógyult édesanyákkal – mondta el Antal-Ferencz Ildikó.


Magyarországon 2020-ban 85 000 kisbaba született meg, de több, mint 20 000 nem született meg. Ennyi édesanya és család került olyan nehéz helyzetbe, hogy a megfogant kis élet érkezését nem tudta, vagy nem akarta vállalni. E nehéz és életreszólóan súlyos döntés joga az édesanyáé, de felelőssége nemcsak az övé, hanem az apáé, a családé, a tágabb környezetüké, sőt, az egész társadalomé, vagyis mindannyiunké. A sorozat házigazdája, Antal-Ferencz Ildikó olyan szervezetek és olyan közösségek képviselőivel beszélget, akik ilyen bajba jutott családokkal, édesanyákkal foglalkoznak, illetve céljuk a társadalmi szemléletváltás.


Most elhoztuk Önnek ezt a hiánypótló sorozatot, amely 12 félórás beszélgetésen keresztül mutatja be a magyar életvédelem elkötelezett képviselőit és fontos szolgálatait, kitekintve a nemzetközi életvédő folyamatokra, fejleményekre is.


Kattintson az adott képre a választott interjú megnézéséhez:


Javaslom, hogy ha most nincs is ideje az összes videót megnézni, térjen vissza hozzájuk, mert nagyon sok értéket közvetítenek. Köszönöm Antal-Ferencz Ildikó és a Pax TV meghívását, hálás vagyok, hogy elkészült ez a fontos sorozat.

Üdvözlettel:

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata


U.i.: Facebook-oldalunkon mától kezdve naponta megosztjuk az interjúsorozat részeit, ha még nem tette meg, kövesse munkánkat és a legfontosabb életvédő híreket ott is:


 188 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page