top of page

EU-képviselő lett a YouTuber, majd leleplezte, hogy mennyi pénzt öntenek rájuk havonta! A VILAG HELYZETE filmes cikke

Eredeti cikk: itt.


Már szinte azért is rengeteg pénzt kapnak, ha csak levegőt vesznek….. De ezt senki nem gondolta volna..., ami ezen felül érkezik... VILAG HELYZETE

Egy ciprusi YouTubert beválasztottak az EU Parlamentbe és most szándékosan elárulta – leleplezve ezt az egész bagázst –, hogy mennyi eurót osztanak szét nekik havonta.


Már szinte azért is rengeteg pénzt kapnak, ha csak levegőt vesznek...


Úgy gondoltam, érdemes üzenetét magyarra is lefordítani nektek! De előre szólok, csak erős idegzetűek nézzék végig! (VilagHelyzete)


“Mennyit keresek európai parlamenti képviselőként?Sokat, ezért kezdjük az én módszeremet követve.Havonta 8000 eurót kapok a zsebembe és ennek kiegészítéseként minden munkanapom után, amikor csak bejövök a Parlamentbe és regisztrálok, további 350 eurót, ami egy kicsit durva.Ezen felül a csapatom fizetéseire is van havonta 30 000 euró.Továbbá, lehet egy irodám az országomban és minden hónapban kapok erre 5000 eurót.És ha az összes előző dolog még nem lenne elegendő, még mindig kapok 4000 eurót havonta a Parlamentben végzett munkám népszerűsítésére, reklámozására.Egy másik nagyon tuti kiadás:havonta 10.000 eurót tudok arra fordítani, hogy embereket hozzak ide a Parlamentbe, hogy találkozzanak velünk és lássák, hogy mit is csinálunk mi itt.Ennek a pénznek a kiegészítéseként kapok némi segítséget, mint például egy sofőr itt Brüsszelben és business class első osztályú jegyeket, hogy haza tudjak repülni a hazámba.És kíváncsian várom, hogy halljam a véleményeteket, hogy szerintetek alulfizetettek vagy túlfizetettek vagyunk… Mondjátok el hozzászólásban!” – zárja a ciprusi politikai influenszerből EU-parlamenti képviselővé avanzsált férfi.

Jaj most jut eszembe, hogy nálunk is most került be ugyanígy egy politikai influenszer az EU parlamentbe és a képviselőséget választotta annak ellenére, hogy azt állította, hogy nem fogja. De kíváncsi lennék, vajon ő készítene egy hasonlót…(?)


A teljes cikket fordította és szerkesztette: A VilagHelyzete alapító szerkesztő újságírója.Ha szeretnétek magyarul is olvasni továbbra is cikkeket elemzéseket, valódi tudásanyagokat, segítsetek kérlek támogatásotokkal az elkészültében azzal, hogy csatlakoztok az ELŐFIZETŐK VIP táborához!


462 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page