top of page

EU Parlament: A nép visszavág a WHO pandémiás zsarnoksága ellen
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye
BRÜSSZEL – Az európai parlamenti képviselők egy csoportja egy új európai polgári kezdeményezéssel együtt azért gyűlt ma össze az Európai Parlamentben, hogy megvédjék országaik nemzeti szuverenitását, és hangot adjanak az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi egészségügyi ajánlásainak és a WHO közelgő pandémiaszerződésének ellenzésének.


A lázadó ellenzéki képviselők, Christine Anderson (Németország), Cristian Terhes (Románia), Mislav Kolakusic (Horvátország), Virginie Jordon (Franciaország) és Ivan Vilibor Sincic (Horvátország) vezetésével a WHO-ellenes koalíciót politikusok és aktivisták támogatták, köztük Andrew Bridgen brit parlamenti képviselő (Reclaim Party), Nick Hudson (Dél-Afrika/PANDA), Maria Humber-Mogg (Ausztria) és Justyna Walker (Lengyelország), valamint egy Philipp Kruse (Svájc) és Alexander Christ (Németország) által vezetett jogászcsoport.


Tavaly a német Christine Anderson riadót fújt a WHO-ban és az olyan intézményekben, mint a WEF működő globalista ügynökök által a WHO és az EU-tagállamok közötti szerződések átalakítására irányuló titkos menetrenddel kapcsolatban. Az új szerződéses rendszer kötelező érvényű lenne, és a WHO-t de facto kormányzati hatalommal ruházná fel az EU-tagállamok felett, a nemzeti kormányok vagy azok választóinak megkérdezése nélkül.

Ez tulajdonképpen a demokrácia utolsó maradványainak hirtelen végét jelentené a 21. században. A WHO hatalomátvétele gyakorlatilag arra kényszerítené a kormányokat, hogy feladják nemzeti döntéshozatali és politikai hatáskörüket.

Az új hatáskörök közé tartozna a világ bármely pontján a világjárvány kihirdetésének joga, új biofelügyeleti rendszerek, az utazás korlátozása, a szólásszabadság szabályozása, valamint a kísérleti vakcinák és gyógyszerek végtelen sorának erőltetése, amelyek közül sokról minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy sem biztonságosak, sem hatékonyak.


Milslav Kolakusic (Horvátország) európai parlamenti képviselő szerint a WHO uralma a tagállamok közegészségügyi politikája felett a "világjárványok végtelen ciklusaihoz" és a kísérleti vakcinák meghatározatlan mennyiségű beadásához vezetne, beleértve az újszülöttek még több injekciójának kötelezővé tételét.


Philipp Kruse svájci jogász arra figyelmeztetett, hogy a WHO világjárvány-szabályozása még több "haszontalan ellenintézkedést" és "kísérleti anyagot" fog a gyanútlan lakosságra szabadítani, olyan ártalmas, fegyverként használt propagandaszlogenekkel, mint például "Senki sincs biztonságban, amíg mindenki be nem oltott". Kruse emlékeztette a termet, hogy "a közvéleményt félrevezették".


Kruse hozzátette:

"Ezért indítjuk el ezt a nyilvános vitát nemzetközi szinten, hogy aztán eljusson oda, ahol ezt meg kell vitatni: a (nemzeti) parlamentjeinkbe".

Christine Anderson német EP-képviselő nem húzta az időt, amikor a WHO-t és annak technokratáit figyelmeztette:

"Nézzétek a világ millió és millió emberét, mi le fogunk buktatni titeket. És nem fogunk addig fáradni, amíg ezt meg nem tesszük. Szóval készüljetek fel, itt vagyunk, és a harc folytatódik".


864 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
</