top of page

Ez a régóta kitervelt világuralmi terv fejlettebb, mint azt bármely normális ember el tudná képzelni

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye"Ezeknek az uralkodó pszichopatáknak a hatalomátvételi kerete mindig a probléma-reakció-megoldás prototípusán alapul, amelynek mindegyike előre kitervelt hamis esemény és hamis vészhelyzet; valójában összeesküvések, amelyek célja a félelem, a gyűlölet vagy a zűrzavar szítása, hogy az állam úgy tegyen, mintha a szerencsétlen rabszolgaosztály megmentésére sietne."


[...]


"Miközben az állam folytatja új világrendjének kiépítését, a köznépet egy újabb hamis zászlós esemény, állítólagos "vészhelyzet" vagy új "fenyegetés" emészti fel, ahogyan azt a világuralomra törő uralkodó osztály állítja. Miközben a tömegek egymás torkának esnek, az állam folytatja a totális uralomra való törekvését. Ez azt jelzi, hogy az emberek bűnrészesek a saját rabszolgaságukban, mivel képtelenek meglátni az átfogó képet, miközben minden figyelemelterelésre koncentrálnak, amit ez a gonosz uralkodó hatalom dob nekik."


"A Rockefellerek és szövetségeseik törekvése egy olyan egyvilági kormány létrehozása, amely a szuperkapitalizmust és a kommunizmust egy sátor alatt egyesíti, mindezt az ő irányításuk alatt. Összeesküvésre gondolok? Igen, összeesküvésre. Meggyőződésem, hogy létezik egy ilyen összeesküvés, nemzetközi kiterjedésű, generációk óta tervezgetik, és hihetetlenül gonosz szándékkal." ~ Larry P. MacDonald képviselő

[Megjegyzés: Lawrence McDonaldot megölték (valószínűleg meggyilkolták) a Korean Air Lines 007-es járatán, 1983-ban, néhány hónappal e kijelentés megtétele után.]

Kezdetnek azzal indítom mondandómat, hogy ez egy kísérlet arra, hogy egyszerű kifejezésekkel magyarázzam meg azokat a nagyon bonyolult pénzügyi és gazdasági bűncselekményeket, amelyeket az amerikaiak és a világ teljes lakossága ellen használnak annak érdekében, hogy megteremtsék és fenntartsák az emberiség feletti teljes ellenőrzést. Ez az egy világkormányzás, a "Nagy Újraindítás" vagy az Új Világrend koncepciójában fog megnyilvánulni.


Ez merész kijelentésnek tűnhet; nem az, de ha egyszer megértik, hogy minden, ami évtizedek óta történt, összefügg, különösen a "9/11" nevű, előre kitervelt és előre megfontolt hamis zászlós esemény óta, akkor fel kell ismerniük a rengeteg nyilvánvaló összefüggést, amelyek hihetetlenül gonoszak.


Az utóbbi időben egyre inkább elterjedt, főleg az alternatív híroldalak és bloggerek által, hogy azt az elképzelést terjesztik elő, hogy sokan felébrednek, és hogy az emberek megnyerik a szabadságért folytatott harcot. Véleményem szerint ez nem így van, és valójában félrevezető, mivel a hamis remény a hajtóereje ennek a gondolkodásnak.

Nyilvánvaló, hogy egyre többen állítják, hogy ellenzik a kormányzati zsarnokságot, de a mai napig abszolút semmi sem történt az állam hatalmának csökkentése vagy megszüntetése érdekében, semmilyen szinten.

Ráadásul az állam és irányítóinak aljas törekvései tovább bővülnek, és a drákói politikák irányába való törekvés soha nem ér véget.


A jelenlegi környezetben nem tudni, hogy mi lehet a tömegek reakciója, figyelembe véve az úgynevezett "vészhelyzetek" hatalmas és közelgő sorát, amelyek biztosan felmerülnek, ahogy ez az irányító összeesküvés igyekszik előmozdítani a programjait –

de ha a múlt bármire is figyelmeztet, akkor a megfelelésre kell számítani.

Ezeknek az uralkodó pszichopatáknak a hatalomátvételi kerete mindig a probléma-reakció-megoldás prototípusán alapul, amelyek mindegyike előre megtervezett hamis esemény és hamis vészhelyzet; valójában összeesküvések, amelyek célja a félelem, a gyűlölet vagy a zűrzavar szítása, hogy az állam úgy tegyen, mintha a szerencsétlen rabszolgaosztály megmentésére sietne.


Ez a stratégia a legtöbbször bevált, amikor eddig megpróbálták, és a csorda továbbra is egyszerűen csak megy tovább, függetlenül a téves retorikától, amelyet arról szónokolnak, hogy ez a népesség győzedelmeskedik. Nem így van, és amíg az állam folytatja és sikerrel jár a társadalom átalakítására és átalakítására irányuló törekvésében, akár pszichológiai, pénzügyi vagy gazdasági szempontból, addig az uralkodó osztály és a kormányzó rendszer hatalma elő fogja mozdítani a vagyonátadást, a pénzmonopóliumát és az elnéptelenedési törekvéseit.


A pszichológiai manipuláció és ellenőrzés szükséges ahhoz, hogy az állami gengszterek véghezvigyék a világ átvételére irányuló küldetésüket, de a pénzügyi és gazdasági ellenőrzés kötelező.


Ezzel elérkeztünk az igazi kérdéshez; ki birtokolja és irányítja ezt a világot? Minden bizonnyal a nagy bankkartellek, beleértve az összes központi bankot, a nagyvállalati mágnások, a kormány által védett nem kormányzati alapítványok, és természetesen a teljes globális eszközipar, amely 2020-ra jóval több mint 100 billió dollárt ellenőrzött.

De ki birtokolja és ellenőrzi mindezeket a szervezeteket? Kinek van ellenőrző érdekeltsége mindenben a Földön? Ez a Blackrock és a Vanguard Group, és ahogy egy évvel ezelőtt kifejtettem:

"Van néhány ezer intézményi befektetési cég, amelyek tulajdonában van minden nagy bank, minden nagyvállalat, minden nagy befektetési cég, minden "hírügynökség", minden nagy kommunikációs cég, minden nagy gyógyszergyártó cég, minden nagy közlekedési vállalat; más szóval a Földön szinte minden nagyvállalat ezeknek az intézményi befektetőknek a tulajdonában van. A kis intézményi befektetési cégek viszont nagyobb intézményi befektetési cégek tulajdonában vannak, a nagyobb befektetési cégek pedig még nagyobb befektetési cégek tulajdonában vannak. Az a két intézményi befektetési cég, amely a világ összes többi cégének legnagyobb tulajdonosa és irányítója, a Vanguard Holdings és a Blackrock, és a Vanguard a Blackrock legnagyobb részvényese (tulajdonosa). Ez azt jelenti, hogy a Vanguard és a Blackrock birtokolja és ellenőrzi ezt a bolygót."


A Vanguard jelenlegi vezérigazgatója Tim Buckley, és természetesen a nagyhatalmú Blackrock intézmény vezetője és alapítója Larry Fink. Meg kell jegyezni, hogy

Fink és a Blackrock rendkívüli és szinte végtelen hatalmi pozíciót ért el a pénzügyek és a gazdaság felett, és sokak szerint ma már a negyedik kormányzati ág.

Fink kapcsolatai hihetetlenül sokatmondóak a Blackrock által gyakorolt hatalomról. A Blackrock gyakorlatilag a Federal Reserve és az amerikai pénzügyminisztérium, valamint a világ bankjai felett gyakorol ellenőrzést.

Meg kell jegyezni, hogy Finket 2019. augusztus 22-én nevezték ki a Világgazdasági Fórum (WEF) igazgatótanácsába, a csalárd "kovidójárvány" kezdetén, amelyet ugyanabban a hónapban hoztak létre, szilárdítottak meg és kezdtek el, amikor Fink elfoglalta helyét a WEF igazgatótanácsában.

Ha teljes képet szeretne kapni Fink és a Blackrock történetéről napjainkig, nézze meg ezt a James Corbett által készített kiváló dokumentumfilmet; "Hogyan hódította meg a Blackrock a világot". Ebben Corbett videón és szöveges formában, teljes hivatkozással elmagyarázza, hogy az egész "covid" átverés hogyan volt megrendezett, és

elsősorban egy pénzügyi hatalomátvételi puccs volt, amelyet a Blackrock vezetett. E pontok és az emberek összekapcsolása létfontosságú.

Ahogy korábban említettem, ez egy nagyon leegyszerűsítő szemlélete az eseményeknek, de szükséges néhány dolgot összekötni, hogy az egészet teljesen összefüggőnek lehessen látni; ami egy hatalmas összeesküvésre utalna, amelyet hosszú időn keresztül terjesztettek.

Az összes úgynevezett "vészhelyzetben" a csalárd 9/11-es belső munka óta sok közös vonás van, és miért is ne lenne, hiszen mindig is a világuralomra való törekvés volt a fő cél.

Nézzünk csak három eseményt, de sok-sok más esemény is van az említett időszak alatt.

  • A 9/11-én leomlott épületek porrá váltak, ami lehetetlen a repülőgép-üzemanyag okozta tűzzel. Gondoljunk arra, hogy a tűztől távol eső autók semmivé égtek, megolvadt fémmel, alumíniummal, szélvédő üveggel; mindez úgy, mintha spontán öngyulladással történt volna.

  • De ugyanez történt a 2018-as Paradise-i, kaliforniai tüzeknél is, sok hasonlósággal, beleértve a hihetetlen károkat az autókban, amelyek nem is voltak a tüzek útvonalában, amelyeknek jóval az erdőtűz minden hőfokát meghaladónak kellett lenniük.

  • Ugyanez történt a múlt hónapban a hawaii Lahainában is.

Hogyan lehetséges ez? Nem lehet, hacsak nem hasonló vagy pontos pusztítási módszereket terveztek ki előzetesen, és azokat bűnöző állami (katonai) eszközökkel hajtották végre. És ez történik szerte a világon, és mindezt hamisan magyarázza el a cinkos és irányított mainstream média.


Mindezen hamis "vészhelyzetek" egyik nagyon sokatmondó aspektusa,

a 9/11-től Mauiig, hogy a Wall Street és a pénzügyi cégek, az intézményi vagyonkezelő cégek, a központi bankok, a védelmi vállalkozók és a katonai irányítás alatt álló technológiai cégek, és természetesen ide tartozik a Blackrock is, hajlamosak voltak hatalmas nyereségre szert tenni, még több tulajdont, kormányzati szerződéseket és hatalmas mentőcsomagokat szerezni (földrablással ellopni), miközben sokkal gazdagabban és hatalmasabban távoztak a katasztrófából, mint ahogy az valaha is lehetséges volt.

Ez történt 9/11, a 2008-as pénzügyi és ingatlanpiaci összeomlás, a hamis "covid" összeesküvés, és most az emberiség elleni végső fegyverrel, a teljesen törvénytelen "éghajlatváltozás" programmal;

és ez a program a Blackrockot világszerte a bűnös csalás csúcsára juttatta.

Minden egyes vészhelyzet egy nagyobb és erősebb államot, több korlátozást, több szabályozást, több megbízást, több zárlatot, kevesebb utazást, valamint több felügyeletet és cenzúrát hoz magával. Ez mind szándékos, és soha nem véletlen vagy véletlenszerű, mivel mindez egy szándékos összeesküvés az emberiség ellen.


Függetlenül politikai megfontolásoktól vagy pártoktól, ez a mindannyiunk elleni támadás folyamatos, és örökké bővül. Minden incidens, minden manipuláció, minden "vészhelyzet" messze előre meg van tervezve, és a világ átvétele most már közelebb van.


Miközben az állam folytatja az új világrend építését, a lakosságot egy újabb hamis zászlós esemény, állítólagos "vészhelyzet" vagy új "fenyegetés" emészti fel, ahogyan azt az uralkodó osztály állítja, amely a világ átvételére törekszik.

Miközben a tömegek egymás torkának esnek, az állam folytatja a totális uralomra való törekvését. Ez azt jelzi, hogy az emberek bűnrészesek a saját rabszolgaságukban, mivel képtelenek meglátni a nagy képet, miközben minden figyelemelterelésre koncentrálnak, amit ez a gonosz uralkodó hatalom vet rájuk.

Amit figyelmen kívül hagynak, az az, hogy ezt a világot már átvették és teljesen a nagyon kevesek irányítják, és az egyiknek a másik ellen folytatott harca továbbra is segíti ezt a hatalomátvételi tervet.

Azzal, hogy az emberek minden egyes zsarnoki figyelemelterelésre koncentrálnak, nyitva hagyták magukat a diktatórikus irányítás előtt, és eközben elvesztették minden képességüket, hogy megállítsák az életük és tulajdonuk totalitárius kisajátítását a világuralomra törő pénzügyi összeesküvés kezei által.

Azzal, hogy minden egyes indiszkréciót a valódi céltól függetlenként kezelnek, semmit sem tesznek annak érdekében, hogy megállítsák az államot abban a törekvésében, hogy teljesen ellenőrzése alá vonja a Föld összes emberét.


Azzal, hogy részt vesznek a politikai és "szavazási" folyamatban; egy olyan folyamatban, amelyet egyetlen céllal, az irányítás érdekében terveztek és hajtottak végre, azzal, hogy a politikai oldal show-műsoraira koncentrálnak, azzal, hogy megpróbálják a korrupt kormányzati bíróságokat használni a zsarnoki manőverek elleni jogorvoslat megszerzésére, azzal, hogy elfogadják az uralkodó rendszert legitimnek, azzal, hogy lehetővé teszik a Federal Reserve és minden bank számára, hogy a teljes digitalizálás révén figyelemmel kísérjék és ellenőrizzék a vagyont, az alantas emberek a saját sírjukat ássák.


Lehet, hogy már túl késő folytatni ezt az értelmetlen gyakorlatot a hiábavalóságban, mivel az uralkodó osztály kevesek kezében vannak azok a rendszerek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy befejezzék a hatalomátvételi tervüket.


Az egyetlen válasz erre a gonosz kísérletre, hogy elpusztítsanak minket a néhány leghatalmasabb javára, az, hogy negligáljunk minden kormányt, negligáljuk és eltöröljük a szövetségi tartalékrendszert, hogy megtagadjuk a bankkartellek mindenféle ellenőrzését, hogy megállítsunk minden olyan törekvést, hogy monopolizálják a gazdasági és monetáris rendszer erőfeszítéseit, hogy bármilyen központi banki digitális valutát hozzanak létre és vezessenek be, és ne fogadjunk el semmilyen új, színlelt vészhelyzetet az egészségügy, a hamis "klímaváltozás", a háborús fenyegetések, a természetellenes események, vagy bármilyen más szándékos bűncselekményt, amelynek célja, hogy indokolatlan félelmet keltsen a látszólag tehetetlen proletariátusban.


Az emberek nem győznek, hanem veszítenek, de ez a halálos támadás az emberiség ellen még visszafordítható, ha akár csak egy kis többség is feláll és felelősséget vállal saját életéért és szabadságáért.

Ha a jelenlegi tendencia folytatódik, ha a lakosság nagy része továbbra is rejtőzködik az igazság elől, ha a legtöbben másoktól várják, hogy megmentsék őket, akkor minden elveszett; de ha nagy tömegek valódi, cselekvőképes ébredése válik nyilvánvalóvá, az állam össze fog omlani.

Ez soha nem fog megtörténni egyetlen választással sem, és egyetlen politikus sem tudja megváltoztatni az irányt, amelyen haladunk, mivel ebben a gonosz kormányzati rendszerben részt vevő bármelyik mestertől való függés a kudarc megtestesítője, és csak örök rabszolgasághoz vezethet.


"Az egyetlen dolog, amitől az ember fél, az az ismeretlen. Amikor ezt a forgatókönyvet mutatják be, az egyéni jogokról készségesen lemondanak a jólétük garanciájáért, amelyet egy világkormány, egy Új Világrend biztosít számukra." ~ Henry A. Kissinger

1 029 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK