top of page

Ezt hozta nekünk a digitális forradalom (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

This Is What The Digital Revolution Brought Us, By Paul Craig Roberts, Április 19, 2024 |

Schiller Mária küldeménye

Az Ön adatai mindenhol megtalálhatók a világhálón. A banki, pénzügyi, hitelkártya, mobiltelefon, internet, közüzemi és online vásárlási számlákon, valamint ezen vállalatok szolgáltatóinak számláin találhatók. Az Ön adatai több helyen vannak, mint amennyit el tud képzelni. Az internetes rendszert könnyű feltörni, mert nyílt rendszerként jött létre a katonaság számára.


Attól függően, hogy a tolvajok milyen hozzáférést kapnak, vásárolhatnak az aktuális hitelkártyáin és/vagy lemeríthetik bankszámláit.


Az identitástolvajok az összes vagy néhány adatot felhasználhatják új hitelszámlák megnyitására, majd hagyhatják, hogy a ki nem fizetett adósságok felhalmozódjanak.


Ha sok új fiókot nyitnak meg rövid idő alatt, a tolvajok csökkenthetik a hitele pontszámát. Az alacsony hitelképesség következményei hatalmasak.


Az FBI, az NSA felrakhat gyerekpornót a számítógépére és letartóztathat.


Parancs nélkül kémkedhetnek utánunk, az Alkotmány megsértésével.


A kiberbiztonság nem létezik. Ez egy mítosz.


A digitális forradalom teljesen megsemmisítette a magánélethez való alkotmányos jogunkat, és bizonytalanná tett minket mindenféle rosszindulatú esemény ellen.


Az összes egyéni kapcsolat áthelyezése költségeket jelent az ügyfél számára, ami azt eredményezi, hogy a szolgáltatás felhasználói végtelen időt töltenek egy robottal, amely megpróbálja kijavítani a szolgáltatási és fiókproblémákat. A korábban 3 perc alatt kezelt problémák most 3 órát, néha három napot vesznek igénybe.

A digitális forradalom olyan gyerekeket hozott nekünk, akik soha nem játszottak kint a napsütésben, és a videojátékok világában élnek. Most már vannak valóság-immunis gyerekeink.
A digitális forradalom az alapja a zsarnokság eljövendő korának.

A digitális forradalom fejlesztői az emberiség legrosszabb ellenségei.

Az egyetlen megoldás az analóg napok visszahozása.


 

(No, azért azt is lássuk be: e forradalom nélkül én nem olvashattam volna el PCG jegyzetét, nem tudtam volna egy ingyen programmal lefordítani, és Önök most nem olvashatnák a Szilaj Csikó világhálós újságban... – a Szerk.)394 megtekintés

Bình luận


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page