top of page

Florida állam nagy esküdtszéket állít fel, hogy a polgárok elszámoltathassák a vakcina-terroristákat

Eredeti cím:


Magyar feliratos VIDEÓ: Ron DeSantis kormányzó bejelentette, hogy Florida állam nagy esküdtszéket állít fel, hogy a polgárok elszámoltathassák a vakcina-terroristákat


EZ LESZ A MEGOLDÁS VILÁGSZERTE: POLGÁRI ESKÜDTSZÉKEKET KELL FELÁLLÍTANI A COVID-TERRORIZMUS KIVIZSGÁLÁSÁRA!Úgy tűnik, a floridai kormányzó megtalálta azt az igazságos bírósági eljárást, mely révén maguk az emberek, azaz maguk a szenvedő alanyok, a COVID-terrorizmussal sújtott polgárok kapják meg a jogot, hogy megítéljék, mi történt a világban a világjárványnak nevezett akció során, és milyen következményekkel járt mindez, beleértve a kétes C19 méreginjekciók tömeges bevetését.

TALLAHASSEE, FLORIDA – Ron DeSantis kormányzó bejelentette, hogy Florida állam esküdtszéket állít fel, hogy vizsgálja felül a bizonyítékokat a COVID-19 vakcinagyártók elszámoltatására, a floridai törvények értelmében.

„Ma bejelentek egy petíciót a floridai legfelsőbb bírósághoz, hogy állítsanak fel egy egész államra kiterjedő esküdtszéket, hogy vizsgáljanak ki minden Floridában a COVID-19 oltással kapcsolatos jogsértést. Arra számítunk, hogy ehhez jóváhagyást kapunk” – jelentette ki DeSantis kormányzó egy kerekasztal-konferencián, amelyen egészségügyi szakemberek és védőoltással sérült állampolgárok vettek részt.


Egy floridai sebész, Dr. Joseph Ladapo mellett a kormányzó elmondta, hogy az esküdtszék megvizsgálja az mRNS-injekciók potenciálisan veszélyes és halálos mellékhatásait, hogy felelősségre vonja a gyártókat.

A bejelentést követően a kormányzó és a fősebész különleges élő kerekasztal-eseményt tartott vezető egészségügyi szakemberekkel és tudósokkal. A kerekasztalon nagyon érzelmes vallomások is hangzottak el oltásban sérült férfiak és nők részéről.
DeSantishoz és Ladapohoz egy szakértői testület csatlakozott, köztük: Jay Bhattacharya, a Stanford Egyetem orvosprofesszora; Tracy Høeg epidemiológus és klinikai kutató; Dr. Joseph Fraiman, sürgősségi orvos, New Orleans; Steve Templeton, az Indiana Egyetem mikrobiológiai és immunológiai docense; Bret Weinstein, nyilvános értelmiségi és az evolúcióbiológia egykori professzora; Christine Stabell Benn, a Dél-Dániai Egyetem globális egészségügyi professzora és Martin Kulldorff, biostatisztika, epidemiológus és a Harvard Medical School volt orvosprofesszora.


Felügyeleti vizsgálat


A kerekasztal beszélgetés során a floridai sebész, Dr. Joseph Ladapo bejelentette, hogy Florida állam felügyeleti vizsgálatot indít a COVID-19 mRNS-oltással kapcsolatos hirtelen halálesetek részleteinek feltárására.


„Meg fogjuk válaszolni ezt a kérdést. Biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan kérdés, amely miatt a Pfizer és a Moderna vezérigazgatói késő este ébren maradnak, remélve, hogy soha senki nem néz rá” – mondta Ladapo. – Megnézzük itt, Floridában.


Az új floridai program a COVID-19 elleni védőoltás beadását követő néhány héten belül a szívizomgyulladással összefüggő haláleseteket vizsgálja. Az állam azt tervezi, hogy partnerséget alakít ki a Floridai Egyetemmel a kutatás terén, az állam egész területén működő orvosokkal, virológus és gyógyszerészeti kutatókkal együttműködve.


Közegészségügyi Integritási Bizottság


A kormányzó és a fősebész azt is bejelentette, hogy Florida új közegészségügyi integritási bizottságot hoz létre, amely valódi, az emberek érdekeit szem előtt tartó közegészségügyi tanácsadással látja majd el a floridaiakat és más amerikaiakat.


 

522 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK