top of page

Fő illetékesek egybehangzóan: a COVID oltás NEM HAT, halálos és végzetes lehet!

Eredeti cím:

A CDC, az Egyesült Királyság kormánya és az Oxfordi Egyetem megerősítette, hogy a COVID oltás NEM HAT és potenciálisan halálos és végzetes következményekkel járhat

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


Számos tudományos tanulmány jelent meg, amelyek megkérdőjelezik a Covid-19 vakcinák biztonságosságát és hatékonyságát, és megkongatják a vészharangot az általuk okozott lehetséges károkkal, valamint a fertőzés és a fertőzés átvitel megelőzésének képességével kapcsolatban.


E tanulmányok eredményei nyugtalanítóak, és azt sugallják, hogy a beoltott személyeknél nagyobb lehet a kockázata az állítólagos Covid-19 vírus elkapásának és terjesztésének. Arra is utalnak, hogy a "vakcinák" növelhetik a fertőzésre való fogékonyságot.


Ezek a felfedezések komoly következményekkel járnak a még mindig folyamatban lévő oltási erőfeszítésekre nézve, és megkérdőjelezik annak bölcsességét, hogy valaha is kötelezővé tegyék a lakosság számára e kísérleti injekciók beadását.


Mert a bizonyítékok most már egyértelműek.

Az amerikai járványügyi központok, az Egyesült Királyság kormánya és az Oxfordi Egyetem által közzétett három önálló tanulmány szerint a Covid-19 vakcinák károsak és hatástalanok.


Egy megdöbbentő CDC-tanulmányból kiderül, hogy a beoltott személyek nagyobb valószínűséggel kapják el és terjesztik a Covid-19 vírust, mint a be nem oltott személyek.


A nyilvános összejöveteleken részt vevő massachusettsi lakosok körében vizsgált 469 esetből 346 volt az oltott személy, 74%-ánál jelentkeztek Covid-19-tünetek, és 1,2%-uk került kórházba.


Ezzel szemben a fennmaradó 123 eset a nem beoltott lakosság körében fordult elő, akik közül csak 1 személy került kórházba (0,8%), és egyik csoportban sem fordult elő haláleset.


A tanulmány azt is megállapította, hogy a vírusterhelés nagyon hasonló volt a beoltottak és a be nem oltottak körében, ami azt jelzi, hogy mindkét csoport egyformán fertőző volt.


(...)Az Oxfordi Egyetem riasztó tanulmánya szerint a Covid-19 vakcina valójában növelheti a vírus elkapásának és terjesztésének valószínűségét.


A tanulmány 900 vietnami kórházi dolgozót követett nyomon, akik 2021 márciusában és áprilisában kapták meg az Oxford/AstraZeneca vakcinát. Annak ellenére, hogy májusban a személyzet minden tagja negatív volt a Covid-19-re, az első esetet az oltott csoportban június 11-én észlelték.


Az ismételt vizsgálat során azonnal további 52 esetet azonosítottak, és a kórházban zárlatot rendeltek el. A következő két hétben további 16 esetet fedeztek fel. A vizsgálat megállapította, hogy a Covid-19-pozitív személyzet 76%-ánál légzőszervi tünetek jelentkeztek, 3 alkalmazottnál tüdőgyulladás alakult ki, egy pedig oxigénterápiára szorult.


Megdöbbentő módon a fertőzött, beoltott csoport vírusterhelésének csúcsértéke 2020 március-áprilisában 251-szer magasabbnak bizonyult, mint a nem beoltott személyzeté.


(...)Az Egyesült Királyság Egészségügyi és Szociális Gondozási Minisztériumának tanulmánya szerint a Covid-19 vakcinák potenciálisan károsak és hatástalanok a fertőzés és a fertőzés átvitel megelőzésében.


A tanulmány elemezte az Egyesült Királyságban folyamatban lévő, az egész lakosságra kiterjedő SARS-CoV-2 monitorozást, és megállapította, hogy a vírusterhelés a beoltott és a be nem oltott lakosság körében gyakorlatilag azonos, és sokkal magasabb volt, mint amit korábban regisztráltak.


A tanulmány azt is megállapította, hogy az oltott lakosság körében az esetek többsége a pozitív tesztek időpontjában tünetekkel jelentkezett.


Ennek ellenére a tanulmány szerzői fenntartják, hogy a Pfizer és az Oxford/AstraZeneca oltóanyagai 67-80%-ban hatékonyak a Covid-19 Delta variánsával való fertőzés megelőzésében. Ugyanakkor a vizsgálatban a pozitív PCR-tesztek 82%-a teljesen beoltott egyénekből került ki.

Ez azt jelenti, hogy a tanulmány szerzői lényegében hazudnak, és a vakcinák nem csökkentik a fertőzésre való fogékonyságot, hanem drámaian növelik azt.

Következtetés


Az ezekben a tanulmányokban bemutatott bizonyítékok nyugtalanítóak, és komoly aggályokat vetnek fel a Covid-19 vakcinák biztonságosságával és hatékonyságával kapcsolatban.


A beoltott egyének nem csak a vírus elkapásának és terjesztésének nagyobb kockázatának vannak kitéve, de a vakcinák a fertőzésre való fogékonyságot is növelhetik.


Egyértelmű, hogy a lakosságot kötelezni arra, hogy szedje ezeket a vakcinákat, káros és felelőtlen cselekedet, és azokat, akik ezt teszik, felelősségre kellene vonni az általuk okozott hosszú távú károkért.


(fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


710 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK