top of page

Fülsiketítő csend a Vaxról (Paul Craig Roberts jegyzete)
Eredeti cikk

Schiller Mária küldeményeÍme egy kis gyűjtemény az elmúlt egy-két nap beszámolóiból, amelyek a Covid "vakcina" (Vax) rendkívüli veszélyességét dokumentálják.

Független orvostudósok, azaz olyan orvostudósok, akik nem állnak a Big Pharma fizetési listáján, ösztöndíjlistáján, vagy nem állnak a Big Pharma-hoz kapcsolódó kollégák, adminisztrátorok, munkaadók ellenőrzése vagy befolyása alatt, meggyőzően bizonyították, hogy a Covid "vakcina" sokkal veszélyesebb, mint a Tony Fauci NIH által az Észak-Karolinai Egyetemnek és a kínai Wuhan Laboratóriumnak nyújtott NIH-támogatásokból kifejlesztett Covid vírus.

Különböző magyarázatok állnak rendelkezésre arról, hogy ki és hol szabadította ki a Covid vírust. Amennyire meg tudom állapítani, mindenhol egyszerre szabadult el, mert egyszerre jelent meg világszerte, mielőtt még ideje lett volna körbejárni a világot.

Ez arra utal, hogy a "világjárvány" szándékos és megrendezett volt.

Számos szakmai szervezet és kormány működött együtt. Mit mond ez nekünk a nekünk adott magyarázatok valóságtartalmáról?


Azt mondja nekünk, hogy minden, amit egy nyugati kormány és a hozzá kapcsolódó szervezetek, valamint a nyugati média mond, hazugság. Amit nekünk mondanak, azok hivatalos narratívák, amelyek a Nyugat uralkodó elitjének napirendjét szolgálják.

Az emberek már nem számítanak. Nyugaton már nem létezik felelős kormányzat.

A nyugati kormányok cenzúrázzák és bebörtönzik az igazmondókat, és megkövetelik a hivatalos hamisbeszédek elfogadását, hacsak nem akarod, hogy kirúgjanak és töröljenek. A média, beleértve a közösségi médiát is, cenzúrát erőltet.

Ha azt hiszed, hogy bármi helytálló dolgot hallasz a CNN-től, az NPR-től, a NYT-től vagy a többi kurvamédiától, akkor elment az eszed.

A média az agymosást és az átnevelést szolgálja, és haszontalanná tesz a szabadságharcban, és az uralkodó elit pontosan ezt akarja.Amit a Vaxról tudni kell

Vaxxolt sportolók hirtelen visszavonulásának világméretű megugrása. Ne feledje: Ez csak "véletlen egybeesés"

A Covid Vax posztergyerekei voltak, akik betegség és haláleset miatt kénytelenek lemondani fellépéseiket

A Vax kiirtja a Vaxot népszerűsítő előadókat?

Hogyan veszítette el engedélyét egy rendkívül jó orvos, mert megvédte az orvosilag veszélyeztetett gyermekeket a potenciálisan káros védőoltásoktól?

Újabb áldozatok a Vaxolásra kényszerítettek között. És korrupt egészségügyi hatóságaink még mindig nem veszik észre

Sokkal több tudományos vizsgálat állapítja meg, hogy a Covid Vax veszélyes, mint ahány tanulmány megállapítja, hogy biztonságos. Sok tanulmányt már közzétettem. Itt van még egy:

A VAERS adatok kristálytiszta összesítése: A COVID vakcinák 1000 adagja becslések szerint 1 ember halálát okozza (676 000 halott amerikai, ez több, mint a második világháborúban megölt amerikai katonák száma)

A COVID-19 RT-PCR teszt: Hogyan vezetik félre az egész emberiséget. Egy "teszt" felhasználása a társadalom bezárására

Videó: Dr. Kary B. Mullis. "Egyetlen fertőzést vagy betegséget sem lehet pontosan diagnosztizálni a PCR teszttel". Dr. Kary B. Mullis a PCR-teszt feltalálója.

A WHO-terv: tíz év fertőző betegségekkel (2020 és 2030 között), ami a világ zsarnokságához vezet. A "V for Vendetta" című filmben a világjárványt arra használják, hogy intézményesítsék a zsarnokságot Angliában. Számos nagyhatalmú szervezet dolgozik azon, hogy ugyanezt elérje a való világban.

Az új kutatás szerint a csecsemőoltások összefüggésbe hozhatók a teljes halálozás növekedésével


897 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page