VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Gratuláció és köszönet Incze Bélának és a Légió Hungáriának!A keresztény kultúrában a nagyhét Jézus kereszthalálát és feltámadását megelőző nagyböjti időszak utolsó szakasza. Azon a napon, amikor a keresztény liturgia szerint minden elcsendesül, a hívők befelé fordulnak – a harangok Rómába mennek – a Ferencvárosi Önkormányzat elkövette eddigi legaljasabb provokációját a keresztények ellen. Közterületre kihelyezte a Black Lives Matter-t éltető szobrot, amely a képviselt ideológiájában és a megjelenési formájában is teljes tagadása a keresztény értékrendnek. Azonban túl sokáig nem lehetett kiállítva a provokatív műtárgy.

A nemzeti ellenállás remekül vizsgázott, a magyar nemzet immunrendszere még működik az idegen fertőzések ellen. Az már persze más kérdés, hogy hogyan jutottunk el idáig?

Bármennyire fájdalmas is, sajnos tudomásul kell vennünk azt a tényt, hogy a nemzetinek és jobboldalinak elkönyvelt harmadszor is 2/3-os látszólagos hatalom, képtelen hathatósan fellépni a balliberálisok arcátlan nyomulása ellen. Mert minden kormánynak a saját hazájában akkora a hatalma, amekkora az érdekérvényesítő képessége.

A 2010 óta elkényelmesedett szalon-jobboldal minden hathatós ellenállástól viszolyog, amit - önigazolás céljából - a "ne legyünk olyanok, mint ők", vagy a "magyar ember ennél különb" lózungokkal igyekeznek alátámasztani. Aztán a verbális felháborodás véget ér, a kedélyek megnyugszanak, és akiknek intézkedni kellene, napirendre térnek a történések felett.

A közelmúltban volt már itt templom felgyújtás, sajtóbeli blaszfémia, plakát provokáció, verbális fenyegetések tömkelege, most pedig BLM szoborállítás. Majd egy kis morgolódás után mindenki, akinek hivatalból kötelessége lett volna erélyesebb fellépést követelni, vagy arra utasítást, parancsot kiadni, - mélyen hallgat. Túl azon, hogy ezzel – immár sokadszor - önmaguk alkalmatlanságát bizonyították, arcul csapták a keresztény magyar társadalmat, és az önérzetesebb választóikat is.

Az önmagát Légió Hungáriának nevező szervezet a BLM förmedvény ledöntésével helyreállította a keresztény magyar társadalom önérzetét és nemzeti büszkeségét. Köszönet érte!

Az igazán abszurd helyzetről pedig az a tény tanúskodik, hogy az önmagát nemzetinek meghatározó hatalom rendőrsége nem a szobrot törvénytelenül kihelyező önkormányzat polgármesterét, hanem a szobrot ledöntő hazafiakat vegzálja. Azokat, akik a tettükkel azt üzenték, hogy elég volt!A képen Incze Béla, aki helyreállította a nemzet becsületét.


Ezzel szemben nem hallom a hivatalos magyar politika, a pártok, de a keresztény klérus vezetőinek a hangját sem!

Ami Nyugaton megjelenik, az előbb-utóbb nálunk is előfordul, csak késéssel. Ami történt, az egy szondázása volt a magyar közvéleménynek, arra vonatkozólag, hogy meddig lehet elmenni, komolyabb reakció nélkül?

Egyébként ez is egy stáció a sok közül, hogy az európai kultúrkör miért jutott el oda, ahova.

Mindezeket figyelembe véve, egyáltalán nem oktalan az öröm, hogy az egész kontinensre zúduló mocsok közepette is vannak még bátor magyar emberek, akik saját magukat sem féltve, önzetlenül állják útját a szennynek. Talán ebben az életben utoljára, de még van némi esélyünk végleg leszámolni a pestissel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának munkatársai 2021. április 2-án 7 óra 30 perc körül észrevették, hogy egy férfi a IX. kerületben, a Ferenc téren felállított szobrot kétszer ököllel megütötte. A szobor az ütések következtében talapzatáról leesett és megrongálódott. A 32 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, és a IX. Kerületi Rendőr-kapitányságra előállították; vele szemben garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – írja a Police.hu.

A Légió Hungária közleménye:


Mozgalmunk vezetőségi tagja Incze Béla ledöntötte a Ferenc téren felállított BLM szobrot, majd odasétált a helyszínen szolgálatot teljesítő rendőrökhöz.

Tehát, a rendőrség Incze Bélát nem elfogta a helyszínen, hanem önként odament a rendőrökhöz, ezzel vállalva a tettét. Alább a Légió Hungária közleménye olvasható.

A Black Lives Matter nemzetközi terrorszervezet olyan alapelveket képvisel, amelyek minden alapvető értéket támadnak mind világnézeti, mind fizikai alapon, melyek emberré teszik az embert. Ennek a felforgató csoportnak a tiszteletére állítottak szobrot április elsején Ferencvárosban. Sem a nemzeti ellenállás, sem a Légió Hungária nem hagyhatta szó nélkül az esetet.


Incze Béla az alábbi vallomást tette a rendőrségen az üggyel összefüggésben: A cselekményt elkövettem, azonban vitatom, hogy büntetőjogi kategória lenne. A cselekmény egy reakció, mely minden európai, de kifejezetten magyar ember számára erkölcsi minimum.

Tetszik érteni, tisztelt hivatalos magyar állami vezetők? „Erkölcsi minimum!”

A Magyar Önvédelmi Mozgalom tagsága támogatja és egyetért a Légió Hungária hazafias szervezet tegnapi akciójával!

A fővárosunk kilencedik kerületében felállított, majd ledöntött szivárványszínű Black Lives Matter szobor, egy olyan emberiségellenes törekvés szimbóluma, amely szembe szegül az ezer éves társadalmi normák mentén működő, nemzetállamok alapelveivel, és nem utolsósorban, napjainkban egy szélsőséges és fajgyűlölő eszmét testesít meg.

Mint felelős magyarként gondolkodó és cselekvő mozgalom nem kérünk a megosztó gyűlöletpolitikából, mi rendet, normalitást és a kereszténység alapjain működő Magyarországot szeretnénk! Minden elismerésünk a Légió Hungária tagjainak és minden honfitársunknak, akik közreműködtek a Ferenc téren felállított förmedvény eltávolításában. Továbbá reményünket fejezzük ki abban a tekintetben, hogy a rendőrség is látja ennek az abnormális jelképnek a többségi társadalomra gyakorolt nagymértékű negatív hatását, amely körülmény alátámasztja az eltávolításának szükségességét és jogszerűségét is.


Természetesen a hivatalos szervek és személyek szóban elítélhetik a Légió Hungária tettét, de minderre azért került sor, mert éppen ők, a hivatalosak, hagyták idáig fajulni a liberális szenny áradását!

A Légió Hungária honlapjáról:


Hagyomány:

Harcot hirdetünk a világot átjáró ateista és gyakorlati-materialista szemléletmód ellen, mely mindent elszakít gyökereitől.

Öntudat:

Mind tágabb hazánk Európa, mind szűkebb, a Kárpát-medence védelmében síkra szállunk. Nem csupán fizikai valóságként tekintünk nemzetre és hazára, hanem elvont fogalomként is, hiszen kultúránk, identitásunk köt minket ide és kötelez harcra védelmében.

Közösség:

Erős bennünk a felelősségérzet szűkebb és tágabb világnézeti közösségünk iránt egyaránt. Továbbá hisszük és valljuk, hogy a hagyományos család az egészséges társadalom legkisebb organikus egysége. Napjainkban mind világnézeti közösségünk, mind a család intézménye támadás alatt állnak, így harcot hirdetünk fizikai és szellemi védelmük érdekében egyaránt.


Vajon a „provokációnak való felülésről” hadováló szalon-jobboldaliak közül hányan mernék bármelyiket is kockára tenni azért, hogy kiálljanak az elveik mellett?

Mert az nem úgy van ám, hogy egy ilyen cselekedet után, mintha mi sem történt volna, mindenki megy a maga dolgára. Incze Béla saját elmondása szerint négy órát töltött a rendőrségen, és „természetesen” eljárás is indult ellene.

Éppen ezért abszolút örömtelinek és üdvözlendőnek tartom, hogy volt olyan honfitársunk, aki vállalva a várható következményeket, nem volt rest ledönteni egy olyan szobrot, ami az abnormalitást és a felforgatást hirdeti.

A társadalmunk józanságát és élni akarását pedig az bizonyítaná, ha egy ilyen eset után nem a normális állapot helyreállítóját, hanem az abnormalitás propagálóját érnék szankciók.

Nem Incze Béla ellen indulna eljárás, hanem Baranyi Krisztina ellen.

Mert a szemétnek a kukában a helye. Pont. (Horváth Tamás: vasárnap.hu)

Ajánlott:MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek