VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

(H)idegháború az Egyesült Államokban? Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk...

(Tisztelt Olvasó! Az alábbi jegyzet szerzője maga is figyelmeztet arra, hogy értesülései lehetnek akár hamisak is. Némi töprengés után mégis helyet adunk írásának, mégpedig a következő megfontolásból. Erős a gyanúnk, hogy zömében álhírekről van szó; ha kiderül, hogy valóban, akkor egy életre kellő tapasztalatot és tanulságot szerezhetünk arra, milyen fajta híreknél érdemes nagyon résen lennünk: a nagyon meseszerűeknél és nagyon vágyvezérelteknél. Ha viszont mégis igaznak bizonyulnának, akkor arra a következtetésre juthatunk, hogy kéretik lelki biztonságöveinket bekapcsolni, mert hatalmas politika tornádókra kell számítanunk. – a Szerk.)


Szilágyi Ákos grafikája


Az Egyesült Államokból nem hivatalos hírközlő szervektől és ott élő magánszemélyektől olyan meg nem erősített hírek érkeznek, amelyek – ha igaznak bizonyulnak – más megvilágításba helyezhetik azokat az információkat, amelyeket a megszokott média csatornákon kapunk. Mi tagadás, nehéz ellenőrizni minden információt. Ezért mindenkit arra kérek, hogy az alábbi híreket fenntartással fogadja.

A január 6-i események óta a legvadabb cenzúra és közösségi diktatúra lépett életbe az eseményekről való beszédtér (Facebook, Twitter, stb.) eltörlésére és beszűkítésére. Ezért a következő jegyzeteimben az eddigiekhez képest finomabban kell fogalmaznom annak érdekében, hogy ne tiltsák le az oldalt. Továbbá egyes témákban a releváns tartalmat hordózó információk is az eddigiekhez képest valószínűleg lassabban fognak érkezni.

A marxista baloldal minden bevethető eszközével – politikusokkal, médiájukkal, a középkorihoz hasonló eretneküldözésbe kezdett. A cenzúráról és még magának az Egyesült Államok elnökének letiltásáról nem is beszélve. (NIF)

A következő összeállítást azért adom közre, mert a későbbi történések majd megmutathatják, hogy valójában hol is tart az Egyesült Államok a nemzetközi bolsevizmus elleni háborúban.

Aki a választási csalásokról szeretne konkrét információt kapni, annak ajánlom a YouTube csatornán ma még (2021. 01. 15) látható a „Georgiai választás elcsalása” című rövid ismertetőt.

2021. január 13

Katonai levadászások és letartóztatások kezdődtek el ezen a hétvégén, és a következő 13 napon folytatódnak. Néhány nemzetközi rajtaütés már megkezdődött. Olaszországot (Vatikán) szintén bűnrészesnek találták a választási csalásokban.

A hónap hátralévő részében ne utazzatok nagyvárosokba (különösen ne Philadelphiába). Katonai műveletek fognak zajlani a legtöbb korrupt városban. Az emberek zavargásokba kezdenek majd, amint kitudódik a hír, és azt fogják gondolni, hogy Trump katonai diktátor.

A felkelési törvény életbe léptetése a Capitoliumot ért támadást követően kezdődött, és Trump indította be azzal, hogy kérte az embereket a hazatérésre.A törvény a “fő kivételt” jelenti az 1878. évi Posse Comitatus törvény alól, amely korlátozza a szövetségi parancsnokság alatt álló katonák alkalmazását rendészeti célokra az Egyesült Államok területén belül. Ennek sugárzását végül a média blokkolta. Mindazonáltal, mivel ô ezt végrehajtotta és arra kérte az embereket, amire, így ezzel teljesítette a törvény életbe léptetésének feltételeit.

A tengerészgyalogosokat és a nemzetőrség csapatait szükség szerint fogják majd mozgósítani a zavargásokhoz, amelyek a hír kiadása után kezdődnek meg. Néhány nappal ezelőtt az FCC (Federal Communications Commissio) ellenőrizte a rendszert, figyelmeztetve az összes médiát arra, hogy szövetségi szabályzás értelmében nem akadályozhatják a hír áramlását. Trumpot folyamatosan fogják mozgatni egészen január 20-ig, hogy elkerüljék a megtorlást vele és a családjával szemben. Trumpnak jogszerűen ki kellett minden más eszközt merítenie, mielőtt megkezdhette ezt a műveletet. Mindenkinek méltányos esélyt adott arra, hogy tisztára mossa magát és színt valljon, de erre nem voltak hajlandók. A „zökkenőmentes átmenet” sajtóközleményében nem szerepelt a „választási vereség beismerése” kifejezés, mivel nem tervezi ezt megtenni. Inkább zökkenőmentesen viszi át a hatalmat az új kabinetjéhez, személyzetéhez és Flynn tábornok alelnökhöz.

Mike Pence alelnök pedig vagy egy Trumppal előre egyeztetett szerepet játszik, vagy megfenyegették, megzsarolták, vagy megfizették, esetleg beígértek neki valamit vesztegetés gyanánt. Ugyanis az alelnök, az alkotmány 25. paragrafusa értelmében Trump azonnali menesztési eljárása mellett döntött. Pence, valószínűleg őriz egy titkot, és a demokraták nyilván ezzel a „titokkal” zsarolták, így nem merte bevállalni a január 6-i elektori szavazatok megtámadását. Mike Pence, részt vehetett azokon az orgiákon, amiket Jeffrey Epstein, a szigetén szervezett.

Lin Wood, ad ki minden, a demokrata párt büntetőjogi mocskaival kapcsolatos információt. Ő tette közhírré, hogy a szigetlakó Epstein nem lett öngyilkos a New York City Metropolitan Correction Center börtönben! A halálával kapcsolatos korábbi hírek azt sugallták, hogy a háttérhatalom megölette, megakadályozva, hogy magas rangú demokratákat nevezzen meg, akik gyakran jártak Epstein orgia-szigetén. Újév estéjén Lin Wood ügyvéd bejelentette, hogy Epstein életben van, és kiderült, hogy a kormány tanúvédelmi programjában szerepel. Ezzel megüzenve a demokratáknak, hogy minden információ, film, fotó, lehallgatott telefon és „légyott” felvételek az ő birtokukban vannak.

Nem sokkal Epstein bebörtönzése után Trump emberei azt mondták, hogy a hírhedt szexuális elkövetőnek vannak dokumentumai és számítógépes nyilvántartásai, amellyel megbéníthatják a demokratákat és a mögöttük állókat. Mielőtt a börtönben Epsteint megölhették volna, kimentették a börtönből, és tanúvédelem alá helyezték egy olyan országban, ahol nem férhettek hozzá. Epstein él, és a vádalku értelmében terhelő vallomásokat tesz és dokumentumokat mutat be a Clintonokról, Obamákról és az egész Biden családról. Van felvétele, arról, hogy Joe és Hunter Biden az elmúlt öt évben tizenhét alkalommal látogatták meg az Epstein szigetet. Trump minden információt megkap, hogy megmutassa a Kongresszusnak, ki is valójában Joe Biden. Még akkor is, ha a választás jogszerű volt, ezek a leleplezések azt bizonyítják, hogy egy olyan ember, mint Joe Biden, soha nem lehet elnök ” – mondta forrásunk.

A Trumpal kapcsolatos menesztési eljárás lefolytatására már nem lesz idejük, mert már csak egy hét van Biden beiktatásáig, és ahhoz a kongresszusnak is hozzá kell járulnia. Ez pedig hosszabb idő, mint egy hét. Ha Trumpot azonnal le akarják váltani, akkor ez azért van, mert valamire készül, ami nagyon kellemetlen lenne a demokratáknak és a háttérhatalomnak. Előfordulhat, hogy ez akár a választás hivatalos eredményét is megfordíthatná.

Az impeechment eljárásnak – Trump leváltásának – más mondanivalója is van. Amennyiben ez sikerrel járna, akkor a későbbiekben megvonhatnak tőle minden olyan juttatást, amely minden korábbi elnöknek jár. Pl. a nyugdíját, az állami költségvetésből neki járó kiadásokat, utazási költségeket, egészségügyi ellátást, stb. Akkor mindezt a magánvagyonából kellene fizetnie. De a lényeg az, hogy megvonhatják tőle a nyilvános szereplési lehetőségeket, és nem indulhatna egy újabb elnökválasztáson, és példát mutathatnának arra, hogy mindenki így járhat, aki szembeszáll a háttérhatalommal. Ezért ez az ügy túlmutat Trump személyén.

Ha Trump leköszön – akár január 20-án – attól még nem fog eltűnni a közéletből, mert rengeteg aduja van. Nem túlzás azt állítani, hogy a következő egy hétben – esetleg január 24-ig – fog eldőlni a világ sorsa.

Lin Wood, Trump egyik ügyvédje, aki a Twitterről le lett tiltva, most a Parler-en fenyegette meg a demokrata politikusokat.

Korábban már megemlítette Joe Biden fiát is, akiről rengeteg pornófelvételt lengetett be. Lin Wood-ot egyébként leszedték a Twitterről, ezért kellett „átköltöznie” a Parlerre.

A friss információk szerint ma éjféltől (január. 10.) az alternatív közösségi oldalt is le fogják kapcsolni.

Trump ügyvédje ezúttal egy újabb üzenetet tett közzé a Parleren:

Az elkövetkező 10-14 napban megdöbbentő információkat fog megtudni számos kormánytisztviselőnkről és a gazdag elitről. A gyermekkereskedelem és a pedofília, mint világméretű járvány. (Akinek van rá módja, kérem, nézze meg a Fall of Cabal című dokumentumfilmet, ha még látható az interneten. VM)

Ezek ki fognak hatni Joe Bidenre, Barack Obamára, John Roberts főbíróra, Hillary Clintonra, Nancy Pelosira, Mike Pence-re, Jeffrey Epsteinre, Bill Gatesre és még több ezer főt fog érinteni.

Láttam a bizonyítékokat. Meggyőző! Ez valóban Isten és a sátán közötti harc.

Lin Wood másik posztjában nagyon sok bizonyíték támasztja alá a pedofíliával és a gyermekkereskedelemmel és gyermekek szexuális kizsákmányolásával kapcsolatos vádakat. A törvények tiltják a közösségi platformokon való közzétételt, ezért a bizonyítékokat csak a bíróságon lehet bemutatni és majd nyilvánosságra hozni. A megfelelő időben és megfelelő csatornákon perdöntő bizonyítékok fognak megjelenni a választási csalások igazolására.

Talán a legmegdöbbentőbb történések Trump elnök intézkedései lesznek, melyek megszabadítják hazánkat (USA) az adósrabszolgaság státuszából. Pénzügyi rendszerünk fiktív elszámolásokon és csalásokon alapszik.

Lin Wood, ma tette közzé a telegramon, hogy a „kulcsállamokban” mindenhol 6-7 %-os különbséggel Trump nyerte a választásokat.

Ismét 1776 van. Bízz bennünk! (Akkor volt vége az amerikai függetlenségi háborúnak.)

A Fehér Ház félárbócon lengeti az amerikai zászlót, ami valószínűleg egy jeladás az általunk várt eseményekre.

A Ronald Reagan nemzetközi repülőtér környékén lezárták a légteret, valami történik.

A Vatikánban újra áramszünet volt, a különböző bűncselekményekkel vádolt Bergoglio pápát állítólag letartóztatták. Az ausztrál kormány néhány nappal ezelőtt 1.8 milliárd dollár értékű pénzmosással vádolta a Vatikánt az elmúlt hét évre vonatkozóan. Továbbá a gyermekkereskedelem gyanúja is felmerült. (Erről a Conservative Beaver 2021. 01. 10. kiadása számol be. VM) Az amerikai választási csalásokban való részvételnek is része volt az olasz kormány bukásában.

Robert David Styl, a CIA volt ügynöke szerint az olasz miniszterelnököt már letartóztatták, és Trump elnök január 19-ig eltávolítja az összes korrupt politikust, hogy megállítsa a globalistákat. Amerikai források azt javasolják, hogy legyen készpénz otthon, mert előfordulhat, hogy az automaták nem fognak működni, ami annak a jele lesz, hogy a monetáris rendszer visszaállítása küszöbön áll.

A Pentagon figyelmezteti a Deep State-t (a háttérhatalmat), hogy ne dacoljon Trumpnak a parancsával. General Milley vezérkari főnök visszautasította Nancy Pelosi kérését, hogy támogassa Trump megdöntését.

A hírszerző szolgálatok nagy harcot indítottak a külföldi beavatkozás ellen, amiben leginkább a kínaiak járnak az élen. Trump legfrissebb kódolt üzeneteiben Michael Flynn tábornoknak szabad kezet adott a letartóztatásokra. A legfrissebb információk szerint Trump az Egyesült Államok Légügyi Parancsnokságán tartózkodik.

Trumpot kizárták az összes közösségi hálózatból, mert nem akarják megkönnyíteni számára a kommunikációt a szövetségeseivel az egész világon. Kiszivárgott egy dokumentum, amely a Kínai Kommunista Párt és a Biden család közötti munka és üzleti kapcsolatokról szól.

Rachel Rodriguezt, aki megjelent a Project Veritas októberben közzétett felvételeiben, választási csalás, illegális szavazás, a levélben szavazó emberek jogellenes segítése és hivatalos szavazólap eltulajdonítása miatt tartóztattak le, amelyek a texasi választási kódex szerint bűncselekmények. Forrás: Sidney Powell (FBI)

Marjorie Taylor Greene republikánus képviselő, 2021. január 21-én megindítja Biden ellen az „impeachment” eljárást.

Valójában minden bizonyíték a republikánusok rendelkezésére áll. Miután annyi szenny és mocsok fűződik a demokratákhoz, Joe Bidenhez és családjához, ezért az érintetteknek már teljesen mindegy, így is, úgy is börtönben végzik. Jobb lenne most szépen elismerni, hogy Joe Biden csúnyán elveszítette ezeket a választásokat.