VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

(H)idegháború az Egyesült Államokban? Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk...

(Tisztelt Olvasó! Az alábbi jegyzet szerzője maga is figyelmeztet arra, hogy értesülései lehetnek akár hamisak is. Némi töprengés után mégis helyet adunk írásának, mégpedig a következő megfontolásból. Erős a gyanúnk, hogy zömében álhírekről van szó; ha kiderül, hogy valóban, akkor egy életre kellő tapasztalatot és tanulságot szerezhetünk arra, milyen fajta híreknél érdemes nagyon résen lennünk: a nagyon meseszerűeknél és nagyon vágyvezérelteknél. Ha viszont mégis igaznak bizonyulnának, akkor arra a következtetésre juthatunk, hogy kéretik lelki biztonságöveinket bekapcsolni, mert hatalmas politika tornádókra kell számítanunk. – a Szerk.)


Szilágyi Ákos grafikája


Az Egyesült Államokból nem hivatalos hírközlő szervektől és ott élő magánszemélyektől olyan meg nem erősített hírek érkeznek, amelyek – ha igaznak bizonyulnak – más megvilágításba helyezhetik azokat az információkat, amelyeket a megszokott média csatornákon kapunk. Mi tagadás, nehéz ellenőrizni minden információt. Ezért mindenkit arra kérek, hogy az alábbi híreket fenntartással fogadja.

A január 6-i események óta a legvadabb cenzúra és közösségi diktatúra lépett életbe az eseményekről való beszédtér (Facebook, Twitter, stb.) eltörlésére és beszűkítésére. Ezért a következő jegyzeteimben az eddigiekhez képest finomabban kell fogalmaznom annak érdekében, hogy ne tiltsák le az oldalt. Továbbá egyes témákban a releváns tartalmat hordózó információk is az eddigiekhez képest valószínűleg lassabban fognak érkezni.

A marxista baloldal minden bevethető eszközével – politikusokkal, médiájukkal, a középkorihoz hasonló er