top of page

Háború a vakcinát elutasító fehérek ellen (Vajda Miklós írása)Amit a hazai sajtó sem mond el nekünkA Centers for Disease Control and Prevention tisztviselőjének videófelülete a fehérek népirtására szólít fel, hogy megölje a vakcinát elutasító összes fehér amerikait


Videóra vették egy tisztviselő felszólalását, aki az Obama-kormány idején a CDC Immunizációs Tanácsadó Bizottságában dolgozott, s aki népirtásra szólított fel a fehér emberek ellen Amerikában, likvidálva azokat, akik ellenállnak az oltásoknak.


Szóval megvan a megoldás. Az elmúlt öt évben minden publikált tanulmány szerint, ha megnézzük az oltást elutasítókat, a legtöbbjüket meg tudjuk győzni. Ha mégsem, akkor megszabadulunk az összes fehértől az Egyesült Államokban…


Erről a történetről a NewsPunch.com és számos más alternatív média számolt be. A videoklip márkajelzéssel ellátott NationalFile.com. Nem vagyunk biztosak abban, hogy ki fedezte fel először ezt a videoklipet, de szívesen megjelöljük őket.


Dr. Baker a hírek szerint kapcsolatban áll a Pfizerrel, valamint a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal.


A NewsPunch jelentése szerint: Bakert 2009-ben Obama egészségügyi és humán szolgáltatásokért felelős államtitkára, Kathleen Sebelius nevezte ki a CDC immunizációs tanácsadó bizottságának elnökévé. A houstoni orvost a Sabin Vaccine Institute 2019-es Albert B. Sabin aranyéremmel is kitüntette egy washingtoni rendezvényen. A DC ceremóniáját „részben a Bill & Melinda Gates Alapítvány és a Pfizer támogatja”.


Dr. Baker nyilvánvaló felhívása a fehérek elleni népirtásra Amerikában – ahol minden fehér embert meg kell semmisíteni és bevándorlókkal kell helyettesíteni – összhangban van mind a Biden-rezsim, mind a globalisták aljas céljaival. Arra törekednek, hogy a Föld bolygón élő emberek milliárdjait végérvényesen kiirtsák, és létrehozzanak egy világkormányt, amely uralkodik a rabszolgák elszegényedett tömegei felett.

Míg az oltások egyszerű módot nyújtanak a hiszékeny, engedelmes, tudatlan tömegek kiirtására, azokat, akik megtagadják az oltások beadását, most másfajta népirtási kísérletnek vetik alá. A következő rövid podcastban elmagyarázom, hogy az oltások kikerülése miért nem jelenti azt, hogy garantáltan a túlélők közé tartozol.

Az élelmiszer- és energiainfrastruktúrát felszámolják az összeomlás érdekében


Mind az élelmiszer-, mind az energiainfrastruktúrát szándékosan lebontják annak érdekében, hogy összeomoljon az Egyesült Államok gazdasága, és a tömegeket nyomorba és éhínségbe taszítsák. Az emberellenes globalisták szemszögéből ez a taktika behálózza az oltást megtagadókat, akik túl okosak ahhoz, hogy könnyen rávegyék őket az oltással segített öngyilkosságra. Mivel mindenki eszik, az élelmiszer-ellátási lánc összeomlása mindenkit érint, legyen az oltott vagy más. Ahogy az alábbi podcastban is említem, a demokraták a tömeges erőszak felszabadításán is dolgoznak a városokban, mint egy újabb módja annak, hogy megöljék az amerikaiakat, és bevándorlókkal helyettesítsék őket. Ezt a rendőrség finanszírozásának megszüntetésével, az erőszakos bűnözők börtönökből való kiengedésével érik el, és felkészülnek a pénzügyi csődre, ami szinte azonnali törvénytelenséghez és káoszhoz vezetne az utcákon, mivel a bankok, az ATM-ek és az élelmiszerjegyek leállnak. Ebben a rövid klipben az új Breaking Point dokumentumfilm-sorozatból David DuByne elmagyarázza, hogyan térünk vissza a 19. századi létezéshez, amikor beindul a nyugati dezindusztrializáció:


A CDC, az FDA, a Biden-rezsim és a globalista vezetők háborúban állnak az emberi fajjal


Értsd meg, hogy a vakcinák csak egy irány, amelyet a globális elnéptelenedés eléréséhez vezetnek be. Az élelmiszer-összeomlás, az energiaösszeomlás, a pénzügyi összeomlás és a globális háborús tervek más irányokat is magukban foglalnak. Éppen ezért nagyon fontos megnézni a Brighteon.com Breaking Point új dokumentumfilm-sorozatát, amely 12 részben jelenik meg a következő 12 hétben. A pénzügyi összeomlásról szóló első epizód most jelent meg. Itt meg tudod nézni. (Még 11 epizód van hátra...)


A mai Helyzetfrissítés podcast részletesebben foglalkozik az oltóanyagok népirtásával, az elnéptelenedéssel és a "bohócvilággal" kapcsolatos témákkal:

  • A CDC tanácsadó testületének tisztviselője felszólít az ÖSSZES FEHÉR GYILKOLÁSÁRA, hogy megállítsák a oltáselleneseket

  • A CDC a népirtást szorgalmazza, és a fehérek lecserélését olyan bevándorlókkal, akik elfogadják az oltást. Az élelmiszer- és energiainfrastruktúra szabotázsát évtizedek óta tervezik

  • A WSJ arra figyelmeztet, hogy a fogyasztók "kiborulnak", mert kifogynak a pénzükből, miközben folyik a fehér népirtás a vakcina-ellenállás megszüntetésére

 

Források:

(Az alábbi meghívó alighanem márc. 1-re szól, az valóban szerda – a Szerk.)
1 001 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page