top of page

Háború Ukrajnában: Bahmut egy lépést jelent az utolsó nagy védvonal felé
Stier Gábor és Vukics Ferenc a Hír Tv-ben


Nagy erőkkel támad az orosz hadsereg, Moszkva csapatai azonban egyelőre nem tudtak áttörést elérni a keleti fronton. A stúdióban Stier Gábor, a moszkvater. com főszerkesztője és Vukics Ferenc, a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány alapítója. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Sokkal rosszabb a helyzet Bahmutban, mint amit a hivatalos szervek kommunikálnak – mondta a CNN-nek egy, a városban harcoló ukrán katona. A fegyveres arról beszélt, hogy a hivatalos jelentésekhez „még 100%-ot hozzá kell rakni”, és akkor kap valós képet a fennálló helyzetről a szemlélő.

  • Újabb erőszakos sorozásokat rögzítettek Kárpátalján.

  • Amerika vegyi támadást készül végrehajtani az orosz védelmi minisztérium figyelmeztetése szerint: a donyecki Kramatorszkba pszichotróp anyagokat szállítottak – közölte Igor Kirillov altábornagy, az orosz nukleáris, biológiai és vegyvédelmi erők parancsnoka tegnap délután. A tábornok szerint február 10-én egy külföldi állampolgárok által kísért, vegyi anyagokat szállító vagon érkezett Kramatorszkba.

  • Mi történik Moldovában? Mennyire lehet tartani attól, hogy a moldávok belekeverednek a háborúba?

  • Ukrajna 300 modern harckocsit kaphat a nyugattól, köztük a legmodernebb Leopard2-sekből 62 db-ot, mondta Pistorius német védelmi miniszter.

  • Ukrajna célja a Krím visszaszerzése, ezzel kapcsolatban az Egyesült Államok európai hadseregének volt parancsnoka rámutatott: a nagy hatótávolságú precíziós rakétarendszerek segíthetik az ukránokat abban, hogy előkészítsék a szárazföldi offenzívát a krími területen.

 


519 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page