VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Hagyja abba a propagandát a Disney!

Több mint 1 millió aktív és felelős állampolgár nyomásának köszönhetően, akik aláírták az elmúlt években a Disney-hez szóló petícióinkat, a COVID-korlátozásokkal sújtott Disney vezetői kénytelenek valódi döntést hozni az LMBTQ-ideológia népszerűsítésének leállításáról. Másképp akár csődbe is mehetnek. Márciusban elmondtuk a Disney vezetőinek, hogy nem fogjuk feladni a küzdelmet, és folytatjuk a kiállást gyermekeinkért. Itt az ideje, hogy megduplázzuk erőfeszítéseinket, ehhez kérjük most a segítségét. Tovább kényszeríti a gender ideológia és az LMBTQ-program elemeit a Disney a védekezni képtelen gyerekekre, vállalva, hogy családok millióit veszti el ezzel, vagy meghallgatják azokat, akik arra kérik a vállalatot, hogy maradjon család- és gyermekbarát, ahogy ezt korábban Walt Disney elképzelte? Itt az idő, hogy újra felszólaljunk!

Írja alá a Disney vezetőinek írt petíciónkat, felszólítva őket, hogy szabadítsák fel a Disney-t az LMBTQ-propagandától!

A COVID kitörése előtt a Disney vezetői nagyon arrogánsak voltak a családok képviselőivel. 2019 júniusában Robert Iger, a Disney ügyvezetője és Bob Chapek vezérigazgató büszkén támogatták a párizsi Disneyland első hivatalos Pride felvonulását, valamint az LMBTQ-karakterek népszerűsítését a gyermekfilmekben. A Disney márka már nem tekinthető biztonságosnak a gyermekek és családok számára, az irányítást az LMBTQ-irányvonal képviselői vették át. Tetteik világszerte rengeteg kritikát váltottak ki, kísérletük a gyerekek LMBTQ-célok mentén való befolyásolására egyértelművé vált. Több mint 1,1 millió aláíró hangját vittük el a Disney-részvényesek legutóbbi találkozójára, az amerikai Észak-Karolinába. Ezután nem sokkal a COVID-járvány következtében bezártak a Disneyland vidámparkok, és leállt a filmkészítés is. Több tízezer munkatársat bocsátottak el. A Disney rengeteg pénzt veszített az elmúlt hónapokban, és többen a vezetőségből azon az állásponton vannak, hogy nem engedhetnek meg több veszteséget a családok LMBTQ-ideológiával való elidegenítésével. Hiszen a családok adják továbbra is a Disney legnagyobb bevételét. A gyermekek védelme azonnali cselekvést kíván!

Adja a nevét az ügyhöz, kérve a Disney vezetőit, hogy váljanak újra család- és gyermekbaráttá!

A Disney az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektet az LMBTQ-karakterek számának növelésére a gyermek- és családi filmekben, műsorokban. Most augusztusban lelkesen jelentették be első biszexuális karakterüket, egy 14 éves kislányt a „The Owl House” című sorozatból. Ez közvetlenül azután történt, hogy kijöttek az első homoszexuális főszereplős animációs filmmel, az „Out”-tal. Az LMBTQ-radikálisok hangos, de kis csoportjával állunk szemben Ön és én, illetve emberek milliói szerte a világon, akik nyugalomra vágynak, és arra, hogy biztonságban tudhassák gyermekeiket. Mi vagyunk a Disney legnagyobb célközönsége. A COVID után a Disney olyan embereket szeretne elérni, mint Ön és én, és szeretné, hogy megnézzük a filmjeit, ellátogassunk a parkjaiba, és feliratkozzunk a Disney+ csatornára, amely jelenleg az egyetlen kiszámítható forrásuk. Vajon mit fog most tenni Iger és Chapek? A Walt Disney Vállalat súlyos pénzügyi gondokkal küzd. A helyzetére rálátók elmondták nekünk, hogy petícióink a Disney felsőbb köreiben is támogatókra találtak. Mindemellett jelenleg a legtöbben félnek felvállalni a vezetőség körében is a véleményüket, hiszen napjainkban súlyos következményekkel sújtják, és kiközösítik az LMBTQ-lobbi kritizálóit. Amióta nyilvánosan bemutattuk petíciónkat Chapek igazgatónak a Disney-részvényesek éves találkozóján, a Disney milliárdos veszteségeket szenvedett. Az egyik jelentés szerint 41 310 000 000 dollárnyi tartozást kell a közeljövőben kifizetniük. Miután a Disney több mint 28 000 alkalmazottját elbocsátotta, a vállalat vezetőségében többen is úgy gondolják, hogy nem engedhetnek meg még több veszteséget maguknak a családok LMBTQ-ideológiával való elidegenítésével.

Csatlakozzon most, és tudasa a Disney vezetőivel, hogy hibát követnek el, amikor az LMBTQ-propagandát a gyanútlan családokra és gyermekekre kényszerítik!

Üdvözlettel:

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata


U.i.: A Walt Disney Vállalat bajban van. Nem engedhetik meg maguknak, hogy elidegenítsék legfontosabb fogyasztóikat, a családokat. Aláírásunkkal most elérhetjük, hogy változtasson a Disney, és újra családbaráttá váljon. Ezzel gyermekek milliói egészséges fejlődése megóvásához járulhatunk hozzá.

Amikor márciusban találkoztunk a Disney vezetőivel, egyértelművé tettük, hogy nem fogjuk feladni, hanem tovább küzdünk gyermekeink biztonságáért. Itt az ideje megduplázni az erőfeszítéseinket!

Lássuk, hogy a Disney a családok és a gyermekek, vagy az őket agymosó LMBTQ-propaganda mellett áll ki!10 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek