top of page

Hajdu Zoltán: EGYETLEN EGY – Hangos elmélkedés – 69. Átprogramozás

Ha a látható és kézzel fogható anyagi világunkról kijelenthetjük, hogy felfedeztük, akkor szellemi világunk, önmagunk felfedezése még várat magára. Pedig ez az egyedi feladat lehet életünk legnagyobb szellemi kalandja...

Régebben megkezdett sorozatunk eddig közölt utolsó része itt olvasható.EGYETLEN EGY


69. Átprogramozás

Amikor lemondunk lelkünk egyetemes tulajdonjogáról, öntudatunkról, identitásunkról, a bennünk levő Egyről és már nem rendelkezünk önmagunkkal, a vallásos fogalom szerint, bűnt követünk el. Erre a lemondásra, elsötétedésre, bűnre, tudatlanságra programoz minket a háttérhatalom és az általuk felépített tekintélyek.


Előadó: Valkó Olga

 

Kapcsolódó írásunk:

Hajdu Zoltán – a Szilaj Csikón is megjelent hangos elmélkedéseiből (EGYETLEN EGY) is építkezve – szó szerint hiánypótló könyvet alkotott. A fülszöveg alább olvasható kulcsszavai, a tartalom lényegre törő, beszédes címei, a hátsó borítón található rövid értékelések már önmagukban is sejteni engedik, hogy fontos mű született. Megrendelni, érdeklődni a hazoltan33@gmail.com címen lehet. A könyv 308 oldal, 3600 Ft-ba kerül (áfával). A remélt bemutatóról – író–olvasó találkozóról – tájékoztatni fogjuk tisztelt Olvasóinkat.

195 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page