Hamisélelmiszer-riadó: a globális maffia új támadása az egészségünk ellen (Paul Cudenec jegyzete)
Eredeti cikk:
Fake food alert: the global mafia’s new assault on our health, September 7, 2024 by winter oak, Paul Cudenec
Schiller Mária küldeménye
A globális maffia megpróbálja valódi élelmiszereinket egy hamis, génszerkesztett változattal helyettesíteni, anélkül, hogy ezt közölné velünk. Meg akarja változtatni a szabályozást, hogy a természetes élelmiszereket és a génmódosított laboratóriumi élelmiszereket jogilag ugyanannak tekintsék!
Ez nem valami „összeesküvés-elmélet”, hanem egy nagyon is valós javaslat, amelyet jelenleg a vállalatok által ellenőrzött hatóságok próbálnak keresztülvinni.
Ez történik Ausztráliában és Új-Zélandon – a sötét rabszolgasorba taszító birodalom régóta fennálló gyarmatain, amelyeket gyakran használnak az elnyomás új formáinak tesztelésére. De biztosak lehetünk benne, hogy – ha ezt megússzák – akkor ezt mindenhol bevezetik.
Kate Mason kutató megkongatja a vészharangot, és sürgeti az ausztrál és új-zélandi embereket, hogy a gyorsan közeledő határidőig, szeptember 10-ig (canberrai idő szerint kedd, 18 óra) küldjék be kifogásaikat. Jelentését itt olvashatja, videóját pedig itt nézheti meg.
Elmagyarázza, hogy az FSANZ, Ausztrália és Új-Zéland élelmiszerügyi hatósága, az élelmiszer-szabvány módosítását javasolja, amely deregulálná a génkezelt élelmiszereket, és megtagadná a vásárlóktól a címkézést.
Kate arra figyelmeztet, hogy ez lehetővé tenné a globális feldolgozott élelmiszeripar számára, hogy önszabályozza az összes génmódosított élelmiszert!
„A CRISPR segítségével készült génszerkesztett élelmiszerek, amelyeket az FSANZ NBT-knek (New Breeding Techniques, új tenyésztési technikák) nevez, azonban alig rendelkeznek biztonságos élelmiszeripari felhasználásról, és ismeretlenek az egészségre és a jólétre gyakorolt jövőbeli hatásai”.
„Az FSANZ azt állítja, hogy a génszerkesztett élelmiszerek ugyanolyanok, mint a természetes-hagyományos élelmiszerek, ugyanazokkal a „tulajdonságokkal” rendelkeznek. E meghatározás szerint a laboratóriumi hús ugyanolyan lehet, mint a hús, mivel a laboratóriumi húshoz olyan szintetikus vitaminokat és ásványi anyagokat adtak hozzá, amelyek megfelelnek a hús természetes vitamin- és ásványianyag-szintjének.
A nyilvánosságot arra kérik, hogy csatlakozzon ahhoz a hipotézishez, hogy a szintetikus ugyanolyan, mint a természetes. Ez nem így van!”
Bob Phelps, a GeneEthics kampánycsoport igazgatója hozzáteszi:
„Az FSANZ módosítaná a „géntechnológiával előállított élelmiszer” és a „géntechnológia” meghatározását az Élelmiszerszabványok Törvénykönyvében, hogy mentesítse minden szabályozás alól a génmódosított szervezeteket, fermentációkat és vegyi anyagokat, amelyeket a szintetikus élelmiszerek előállításához használnak.
Az élelmiszeriparnak nem kellene értesítenie az FSANZ-t, így elkerülhetne minden értékelést, szabályozást és címkézést.
Így a génmódosított hamis húst, áltejet, szintetikus tenger gyümölcseit, feldolgozási segédanyagokat, adalékanyagokat, tápanyagokat, színezékeket és ízesítőket – még a még fel sem találtakat is – titokban árulnák.
A vásárlók teljesen elveszítenék a jogunkat, hogy tudjuk és kiválaszthassuk, mivel etessük a családunkat.
„A génszerkesztett élelmiszerek nagymértékben bővítenék az erősen finomított és ultrafeldolgozott élelmiszerek (UPF) kínálatát is, amelyeket joggal okolnak a betegségek - elhízás, cukorbetegség, vastagbélrák és szívproblémák - növekvő arányáért, még a fiatalok körében is.
„Az FSANZ figyelmen kívül hagyja a családok egészségét, jólétét és biztonságát, olyan döntésekkel, amelyek igazságtalanul kedveznek a globális junk food-iparnak és annak függőséget okozó, génmódosított, erősen finomított és ultrafeldolgozott hamis élelmiszereknek”.
Egy hivatalos dokumentum eléggé szemérmetlenül ismerteti az egészségünk elleni támadás indítékait, felsorolva az élelmiszeripar „előnyeit”, mint például a „megnövekedett termelési hatékonyság” és – ami döntő fontosságú! – „megnövekedett profit”.
Az FSANZ a felmérései alapján megállapítja, hogy a lakosság körében „ismerethiány” tapasztalható a géntechnológiával módosított élelmiszerek szabályozásával kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy ezt nem akarja orvosolni.
Kérdezi Kate:
„Ha az FSANZ tisztában van azzal, hogy az ausztrálok és az új-zélandiak túlnyomó többsége tájékozatlan az NBT-kkel kapcsolatban, akkor miért erőlteti a közösségi konzultációt?
Ha a fogyasztók nem értenek egyet azzal, hogy a genetikailag szerkesztett élelmiszerek enyhítik az éghajlatváltozást, akkor az FSANZ miért szerepeltette ezt a fogyasztók számára előnyként a költségek és előnyök dokumentumában?
Ha a fogyasztók szabályozást akarnak, miért javasolja az FSANZ a génszerkesztett élelmiszerek szabályozásának megszüntetését?”
Az emberek válaszolhatnak a kérdésekre az FSANZ portálon itt, vagy küldhetik el e-mailben az FSANZ-nak saját beadványukat:
Kérjük, adja tovább ezt az információt az érintett országokban lévő kapcsolattartóknak.
Az emberiség egészsége és boldogsága elleni bűnözői támadásról van szó.
Hozzátenném, hogy a hivatalos nyelvezet, amelyet e baljóslatú javaslatok bemutatásakor használnak, nagyon ismerős mindazok számára, akik elmerültek a globális bűncselekmény világában.
Vegyük például ezt a Kate által idézett mondatot:
„A technológiai fejlődés tekintetében előretekintő és agilis megközelítés elfogadása elősegíti az ipari innovációt”.
Ami az „agilis” szót illeti, Klaus Schwab, a WEF – a globális maffia hírhedt, a nyilvánosság előtt megjelenő fedőszervezete – tagja írt az „agilis kormányzás” szükségességéről, amelyben azt állítja, hogy „a technológiai fejlődés üteme és a technológiák számos jellemzője a korábbi politikai döntéshozatali ciklusokat és folyamatokat alkalmatlanná teszi”.
Azt mondja:
„A kormányzási modellek reformjának gondolata az új technológiákkal való megbirkózás érdekében nem új keletű, de a mai új technológiák erejének fényében ez sokkal sürgetőbb... az agilis kormányzás koncepciója arra törekszik, hogy megfeleljen maguknak a technológiáknak és az azokat alkalmazó magánszektorbeli szereplőknek a mozgékonyságának, folyékonyságának, rugalmasságának és alkalmazkodóképességének”.
Az „innováció” szót pedig a globális Leviatán folyamatosan görgeti.
Amint azt A nagy rablás 2023 című könyvemben kifejtem, a Nemzetközösség (Birodalom) többször is használta, és még egy Nemzetközösségi innovációs platformot is létrehozott, amely 27 „partner” szervezettel büszkélkedhetett.
Ez mostanra úgy tűnik, hogy eltűnt, vagy elrejtették, de az archivált oldal itt még mindig megtekinthető.
A lista élén büszkén áll az Egészségügyi Világszervezet, majd az Afrikai Fejlesztési Bankcsoport, a Globális Partnerség a Fenntartható Fejlődési Adatokért, az ENSZ és öt különböző alszervezete.
A listán szerepel még a Bloomberg Philanthropies (amelyet az amerikai milliárdos Michael Bloomberg alapított), a Nemzetközi Kereskedelmi Központ („az ENSZ Kereskedelmi és Fejlesztési Konferenciáján keresztül a Kereskedelmi Világszervezettel és az ENSZ-szel közös megbízatású multilaterális ügynökség”), a Global Innovation Fund, egy hatásbefektetésekre szakosodott szervezet, valamint az NDC Partnership, az „éghajlatfinanszírozás” világának egyik nagy szereplője.
A Converging Against the Criminocracy című könyvemben arról számolok be, hogy az „innováció” kifejezést használja a WEF, az ENSZ Fejlesztési Programja, a Global System for Mobile Communications Association, az Angol Egyház társadalmi hatású befektetési programja és a British International Investment.
Megjegyzem azt is, hogy a svájci székhelyű Edmond de Rothschild szervezet, amely az egész negyedik ipari forradalom menetrendjét erőlteti, stratégiai partnerséget hozott létre az „innovatív élelmiszerek”, az „alternatív fehérjékhez” kapcsolódó technológia, az új mezőgazdasági rendszerek és a táplálkozással kapcsolatos „digitális megoldások” területén.
Legutóbbi könyvemben, A sötét rabszolga birodalom ellen! címűben megemlítem az izraeli Peres Béke és Innovációs Központot, amelynek nemzetközi kormányzói között olyanok voltak, mint Charles Bronfman likőrkereskedő „filantróp”, Ariane de Rothschild bárónő és a néhai Sir Evelyn de Rothschild.
Ha nem látod, hogy mivel állunk itt szemben, akkor tényleg nem figyelsz!
Eddig az őstermelőkre és az élelmiszeripari kisvállalkozásokra tukmált szigorú rendszabályokat, pl. az uborka hajlásszögének viccbe illő meghatározását is az "élelmiszerbiztonságra" hivatkozva vezették be.
Most meg már az sem számít, hogy mi van az élelmiszerben, honnan került oda, miből készült, és milyen hatással van az egészségre?
Mi lett az "élelmiszerbiztonság" szlogennel? Vagy csak addig kellett ürügynek, amíg a sok teljesíthetetlen előírás miatt a legtöbb őstermelő és kisvállalkozás csődbe ment/megy?
A (mű)élelmiszeripari multik meg már a látszatra sem adnak, hiszen ők szabják a feltételeket a kormányoknak, és nem fordítva.
Dehogynem látom..