top of page

Hazudtak nekünk a COVID-járvány minden részéről, figyelmeztet Dr. Michael Yeadon – AJ műsorában


Eredeti cikk:Dr. Michael Yeadon, a Pfizer allergia- és légzőszervi kutatási részlegének korábbi vezető tudósa és alelnöke csatlakozott az Alex Jones Show-hoz, hogy riadalmat keltsen azzal kapcsolatban, hogyan hazudtak a közvéleménynek a Covid-járvány minden mozzanatáról.


"A kormánytisztviselők és a vállalati típusok hazudtak nekünk abszolút mindenről, ami ezzel az úgynevezett vírusjárvánnyal kapcsolatos" – mondta Yeadon kedden. "A közegészségügyi veszélyek súlyosságáról, a lezárás szükségességéről, a tünetmentes átvitelről, a maszkok használatáról, a maszktesztekről és végül a vakcinákról. A hivatalos szöveg minden egyes része hazugság, tudományosan bizonyítottan".Yeadon részletezi megállapításait, és hangsúlyozza annak fontosságát, hogy aki meghallgatja ezt az interjút, személyesen terjessze a hírt.


"Nem azért félnek tőlem, mert azt gondolják, hogy nem fognak meghallgatni. Szóval kérem, hallgassanak meg, azt kérem, hogy jegyezzenek meg két-három erőteljes dolgot abból, amit az imént elmondtam Önöknek, és mondják el tíz másik embernek. A tömegmédia soha nem fogja elmondani nekik."


Továbbá Yeadon szerint a globalisták teljes spektrumú irányítási rendszere készen áll arra, hogy belépjen a működési fázisába és a kulcsfontosságú összetevők, a digitális személyazonossági igazolvány és a központi banki digitális valuták hamarosan bevezetésre kerülnek.


"A digitális személyazonosítás a zsarnokság szíve" – mondta Yeadon. 'Közel vagyunk ahhoz a ponthoz, amikor azt fogják mondani: 'Ha nem kapod meg a következő oltást, nem vásárolhatsz benzint, nem utazhatsz, vagy nem vehetsz élelmiszert. Ez a rendszer készen áll a bevetésre".


Dr. Yeadon visszhangjaként kérjük, nézze meg és ossza meg ezt a monumentális interjút.


Nézze meg korábbi Dr. Yeadon videóriportjainkat is az alábbiakban:


654 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page