top of page

Hogyan válj még engedelmesebbé és add fel önként a szabadságod!? Jó úton haladsz!


"Tudni szeretnéd, hogyan válhatsz engedelmesebbé? Hát persze, hogy szeretnéd! Ez segít megszabadulni olyan dolgoktól, mint a szabadság, az önkifejezés és a boldogság!" A JP nevezetű srác és 'AwakenWithJP' nárcisztikus, irónikus csatornája mindig nagyon jó videókat készít és igyekszik ebben a stílusba képünkbe tolni a groteszk valóságot, amiben élünk, illetve azok a 'Sheeple' emberek élnek, akik meg sem kérdőjelezik soha a főáramú narratívát, sőt birkaként vonulnak a vágódhídra és bólogatnak bármilyen témáról legyen is szó.


Sajnos a társadalom 90% ilyen emberekből áll: őket hallod leghangosabban megnyilvánulni politikában, járványügyben, oltások területén, de a hazai belpolitikai vagy nemzetközi geopolitikai kérdések vitáiban is. De nem lehetünk elég birkák, soha nem lehet eléggé fokozni ezt!


JP megmutatja, hogyan lehetne ezt még inkább fejleszteni és még szolgalelkűbb rabszolgájává válni annak a szűk 1% 1 százalékának, akik az egészet irányítják. Természetesen ezek létezését is tagadja az a 90% sheeple-típusú bégető, akikről a videó szól! Így számukra ezek a kérdések nem is léteznek. Ezért tettem fel magyarra fordítva ezt a videót és jegyzeteltem le nektek a szövegét! (SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj.)


 

97 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page