top of page

Holttestekben talált vérrögök keltenek riadalmat a temetkezési vállalkozók és balzsamozók között


Olyan, hivatalos minősítéssel rendelkező temetkezési vállalkozók és balzsamozók szólalnak fel horrorisztikus történeteket mesélve, akik a beoltottak holttesteiben furcsa, gumiszerű, féregszerű vérrögökkel eltömődött vénákat és artériákat találnak.

Az alabamai temetkezési vállalkozó és balzsamozó, Richard Hirschman, a szakmában több mint húszéves tapasztalattal rendelkező szakember a közelmúltban adott interjúkban úgy nyilatkozott, hogy egészen 2021 közepéig, a kísérleti COVID vakcinák tömeges beadásának megkezdéséig nem látott még ehhez hasonlót. Elmondása szerint a területen dolgozó kollégái ugyanezt tapasztalják, és a számok egyre nőnek.

Korábban Hirschman Steve Kirschnek, az Oltóanyagkutató Központ ügyvezető igazgatójának azt mondta, hogy 2022 januárjában 57 testből 37-ben (65 százalékban) voltak ilyen gyanús vérrögök. Mielőtt megjelentek a vakcinák, a COVID miatt elhunyt betegeknél ugyan láttak vérrögöket, de azok sokkal inkább tipikusnak tűntek, és nem voltak olyan aggasztó mértékben jelen, mint ahogy most tapasztalja.


Steve Kirsch és Richard Hirschman


Amióta Hirschman a nyilvánosság elé lépett, Cary D. Watkins, egy több mint ötven éves tapasztalattal rendelkező alabamai temetkezési vállalkozó és balzsamozó is jelentkezett, hogy alátámassza a történetet, továbbá előállt Anna Foster is Missouriból. Anna Foster 11 és balzsamozói tapasztalattal rendelkezik. A hölgy egy interjúban elmondta, hogy a legutóbbi harminc esete 93 százalékának a halálát az érrendszert teljesen kitöltő szokatlan vérrögök okozták.


Cary D. Watkins


John O'Looney temetkezési vállalkozó az angliai Milton Keynesből szintén a trombózisos halálesetek számának riasztó növekedéséről tájékoztat. O'Looney egy interjúban elmondta, hogy nem csupán "két-háromszoros növekedésről van szó – oltottaknál.


John O’Looney


"Orvosok, rendőrök, nővérek hívogatnak, és mind ugyanazt mondják. Az egész egy hazugság. A médiában azt állítják, hogy a kórházak tele vannak oltatlanokkal. Ez egy totális koholmány. Pont az ellenkezője igaz. Tízből kilenc vérrögökkel teli beteg a beoltottak közül kerül ki. Olyan sok szakembertől hallottam ezt, hogy már nem is tudom megszámolni. Úgyhogy, akár hiszed, akár nem, ez nem ront a helyzeten. Ez az igazság. Ez a valóság. A lovat a vízhez vezetheted, de nem tudod megitatni" – mondta O'Looney egy interjúban a múlt hónap végén.

Hirschman a Blaze's Daniel Horowitznak a Conservative Review podcastjában szerdán elmondta, hogy habozott a nyilvánosság elé állni, mert minden olyan információt, amely megkérdőjelezi az oltáspárti narratívát, kigúnyolnak és nevetségessé tesznek, és a hírneve is sérülhet.

De ahogy Kirsch rámutatott, semmi mással nem magyarázhatóak a történések.

"Valójában egy 2021-ben először alkalmazott új típusú olyan injektálható készítménynek kell lennie, amely vérrögképződést okoz, és amelyet a lakosság jóval több mint 50 százalékának adnak be. Csak egyetlen gyógyszer van, amely megfelel ennek a követelménynek: a COVID vakcinák" – írta Substackján.

Mivel az emberek túlnyomó többsége túléli az oltást, az, hogy egy beoltott személy meghal-e vagy sem, valószínűleg annak a függvénye, hogy "mennyire hatékonyan képes felvenni és replikálni az mRNS-t, mennyire veszélyes a tételszáma az adott fiolának, és további tényezők" – írta Kirsch. Kifejtette, hogy Hirschman információi miért " bombasztikusak".

Tegyük fel tehát, hogy a vakcinák okozta halálesetek tényleges aránya az összes haláleset 40 százalékát teszik ki (ami kevesebb, mint a Hirschman által látott 65 százalékos arány). A CDC szerint hetente körülbelül 65 000 ember hal meg. Ez tehát hetente 26 000 ember vakcina miatti elhalálozását jelentené. A haláleseteket Hirschmann májusban kezdte el észlelni (lehet, hogy már korábban is elkezdődtek), tehát óvatosságból mondjuk, hogy csak 6 hónapja történnek. 26 hét *26.000 haláleset/hét=676.000 oltással összefüggő haláleset.

Hirschman elmondta Horowitznak, hogy már 15 kollégájával beszélt erről a problémáról, és mindegyikük ugyanazt látta, mint ő, de nem mernek nyilvánosan beszélni róla.

Hirschmannal először január végén Dr. Jane Ruby készített interjút. A balzsamozó fényképeket és videókat osztott meg azokról a furcsa rostos rögökről, amelyeket olyan emberekből vettek ki, akik állítólag szívrohamban, sztrókban és aneurizmában haltak meg.

Hirschman szerint sok esetben a furcsán hosszú rögök eleinte viszonylag tipikusnak indulnak valamelyik végükön, majd fehérré, rostossá és féregszerűvé válnak. Az alábbi példányt, amely a vége felé elágazik, állítólag egy személy lágyéktájékáról vették, és majdnem olyan hosszú volt, mint a lába.

Hirschman az egyik személyből származó vérrögök fehér, rostos részeit lemosta, és a féregszerű anyagokat egy tálba tette.

"Az a fehér, rostos anyag egyszerűen nem normális – mondta Hirschman Dr. Rubynak. "Általában egy vérrög sima – ez vér, amely megalvadt –, de ha összenyomjuk, vagy megérintjük, vagy megpróbáljuk felszedni, általában szétesik" – magyarázta. "De ez a fehér, rostos anyag elég erős. Egyáltalán nem gyenge. Lehet vele manipulálni, nagyon hajlékony, nem kemény – ez nem normális" – erősködött a balzsamozó. "Nem tudom, hogyan tud bárki is élni ezzel a belsejében."

Hirschman elmondta, hogy a rendellenes vérrögöket főleg idősebb embereknél látta, viszont a fiatalabbakat manapság inkább hamvasztják, így ilyen esetekkel nem találkozik.

Azt is megjegyezte, hogy csak egyetlen oltatlan esetben látta a furcsa vérrögöket – egy olyan személynél, aki vérátömlesztést kapott –, aminek a következményei ijesztőek.

Több videót is találunk Hirschmanról, amint az elmúlt hetekben több interjúban is elmondja történetét. Ezek egyike látható is a hírlevélben, magyar felirattal.

A múlt hónapban egy indianapolisi székhelyű biztosítótársaság vezérigazgatója bejelentette, hogy az államban a munkaképes korúak halálozási aránya a járvány előtti szinthez képest elképesztő, 40 százalékos növekedést mutat, ami újabb bizonyítékot szolgáltat arra, hogy az oltási kötelezettség megbetegíti az embereket.

Thomas Renz ügyvéd, az America's Frontline Doctors jogi csapatának tagja néhány hete az Egyesült Államok szenátusában tartott meghallgatáson feltárta, hogy az amerikai kormány figyelmen kívül hagy számos riasztó oltásbiztonsági jelzést a hadsereg beoltott tagjai körében. Renz rámutatott, hogy

a Védelmi Minisztérium adatai a rákos megbetegedések, vetélések, tüdőembóliák, Bell-bénulás és idegrendszeri károsodások tömeges növekedését mutatták az oltás után. Az információkat három olyan katonai orvos bocsátotta rendelkezésére, akik hozzáféréssel rendelkeznek az oltási adatokhoz.

A Politifact később "hamisnak" minősítette a jelentést, mivel a Védelmi Minisztérium állítása szerint "hiba volt az adatbázisban".

Peter Graves, a Védelmi Egészségügyi Ügynökség Fegyveres Erők Felügyeleti Osztályának (DMED) szóvivője a Politifactnek elmondta, hogy a 2021-es adatok helyesek, ám valamiért az azt megelőző öt év adatai pontatlanok voltak.

Elmondta, hogy a részleg felülvizsgálta a DMED adatait "és megállapította, hogy a 2016-2020-as évekre vonatkozó adatok helytelenek".

Daniel Horowitz nem találta meggyőzőnek a magyarázatot. "Egy olyan rendszer, amelyet arra terveztek, hogy a DHA tisztviselői öt egymást követő éven keresztül nap mint nap figyelemmel kísérjék... totálisan sérült" - jegyezte meg podcastjában. "Öt éven keresztül folyamatosan hibás volt, majd 2021-től kezdődően a rendszer magától megjavult, és egészen addig nem értesültek a hibáról, amíg Thomas Renz fel nem hozta"."


Frissítés:


Az American Greatness megkereste Hirschmant, hogy megkérdezze, készült-e már tudományos elemzés a vérrögök anyagáról. Azt mondta, azon dolgozik, hogy találjon valakit, akiben megbízhat, hogy tisztességes elemzést végezzen, mert a helyzetnek nagyon súlyos következményei vannak, és sokan vannak, akiknek az az érdekük, hogy figyelmen kívül hagyják.

Elmondta, hogy tervezi, hogy több elemzőnek is átadja a mintákat, "hogy biztos legyen benne, hogy mindannyian ugyanazokat a megállapításokat teszik".

Elmondta, hogy az orvosok azt mondták neki, hogy az anyagok úgy néznek ki, mint a fibrin, a vérrögök egyik fő alkotóeleme. A fibrint úgy definiálják, hogy "egy erős, oldhatatlan fehérje, amelyet a szervezet vérzésre válaszul termel".

Hirschman olyan képernyőfotókat is küldött, ammit több más balzsamozótól kapott, akik, miután a nyilvánosság elé lépett megkeresték őt, és elmondták neki, hogy ők is ugyanezeket a dolgokat látták.

"Hálás vagyok neked, hogy nem hagytad, hogy azt higgyem, megőrültem!!!" – írta az egyik kolléga, aki a továbbiakban úgy jellemezte a vérrögöket, hogy azok "szinte űrlényszerű" kinézetűek voltak. Egy másik balzsamozó azt mondta, hogy ő is ugyanezt látta, és ez "észbontó".

Másikuk azt mondta, hogy már sok ilyet láttak a ravatalozójukban, és

"az igazságot elnyomják, az emberek pedig nem akarják hallani az igazságot".

Hirschman az American Greatnessnek elmondta, hogy tart attól, hogy romba dől a jó híre, de "hiszek Istenben, és neki tartozom elszámolással. És határozottan érzem, hogy ez a vírus és a vakcina összefügg, ezért nem hallgathatok". 

565 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page