top of page

Igaz vagy nem: Jeszi és Márki-Zay tényleg egyeztettek? – Politikai Hobbista Gaudi Nagy TamássalA második félidőben (22:53-tól) Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd volt a Hobbista vendége, aki ezúttal elsősorban a nagyon sokakat felháborító, Budaházy Györgyre kiszabott ítéletről beszélt részletesen. A jog háttérről is sok fontos dolgot megtudhattunk, többek között, hogy a mai napig nincs cáfolhatatlan bizonyítéka a vádlottak (Budaházyval együtt összesen tizenheten) esetében a terrorizmusnak. És remélhetőleg van némi fény az alagút végén, a Köztársasági Elnökhöz fordultak kegyelmi kérvénnyel. És üzent Budaházy családja is: félre kell tenni a személyes sérelmeket, és a nemzeti elköteleződésű kormányra szavazni. Mert ha valamilyen tragikus fordulat miatt a baloldal kerülne hatalomra, akkor Budaházynak biztos, hogy esélye nem lesz a szabadulásra.


A beszélgetés során felvillantott normalitáspárti, négy nemre buzdító népszavazási kampányvideó – amelyben Budaházy György is megszólal – teljes egészében itt érhető el. Kérjük. segítse a normalitáspárti népszavazási kampányt e videófelvétel és üzenet minél több helyre történő eljuttatásával!

A népszavazással egyidejűleg április 3-án tartandó választáson nem engedhetjük át a hatalmat nemzetrontó erőknek, mert annak a magyarságra nézve végzetes következményei lennének!

 
222 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page