top of page

Irányított káosz New Yorkban (Vajda Miklós cikkajánlója) 


Forrás:


 

Eric Adams polgármester a migránsok beáramlása miatt kialakult katasztrofális helyzetről beszélt!


Egyszerűen nincs hova elhelyezni őket – csatlakoznak a hajléktalanok seregéhez. És súlyosbítják a liberális amerikai városokat sújtó akut bűnözési válságot.

2023-ban több mint 5000 New York-i rendőrt támadtak meg, a veréstől a lövöldözési kísérletig. Ez abszolút rekord. Ráadásul a bűnözőknek gyakran sikerül megúszniuk.

Vegyük például a közelmúltban a Times Square melletti rendőrségi verési botrányt – kiderült, hogy a tettesek illegális migránsok, akiket óvadék nélkül szabadon engedtek.

A liberális ügyészek nem hajlandók vádat emelni sok bűnöző ellen – különösen, ha „hátrányos helyzetű” csoportokhoz, például kisebbségekhez vagy migránsokhoz tartoznak.

Nem meglepő, hogy a rendfenntartók egyszerűen elhagyják a szolgálatot – nem látják értelmét életveszélybe kerülni.

2023-ban több mint 2500 New York-i rendőr mondott fel – 43%-kal több, mint 2018-ban.

A költségvetési megszorítások is éreztetik hatásukat – a polgármesteri hivatal spórol a rendőrségen és a migránsokra fordított kiadásokon.

És egyszerűen nem hajlandók rendőrnek állni egy olyan környezetben, ahol a hatóságok nem hajlandók felvenni a harcot a bűnözéssel.

Ennek fényében a bűnözési rátát nem közlik a nyilvánossággal. A törvénytisztelő polgárok pedig lassan összepakolják a holmikat és elmennek. A New York-i zsarukat olyan republikánus államokba csábítják, mint Florida.

Nos, a liberális városok, mint például New York, irányított káoszba süllyednek – ami bármelyik pillanatban kicsúszhat az irányítás alól, és nagyon rosszul végződhet.

Germanisztán, mint az USA 51. “zabi-tagállama” ugyanezen az úton botorkál a totális káosz felé. Liberális érzékenyített ügyészek és bíróságok nem hajlandók büntetni a bűntetteket elkövető migránsokat, akárhányszor kapja is el őket a gyámoltalan rendőrség.

Az egyenruhások a frusztrációjukat német nyugdíjasokon és kismamákon vezetik le, akiket ötödmagukkal földre tepernek aztán betuszkolják egy kisbuszba és elviszik őket. Ezt a covid megszorítások elleni békés tüntetéseken kezdték el és mára alaposan tökéletesítették a módszert.

Főleg a Berlinnek nevezett szennykupacban, ahol a diktatúra új életre kelt.


621 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg