top of page

Izrael: Álljon itt az érem másik oldala és egy lehetséges verzió aggasztó valósága!

Eredeti cikk:

Sok kérdés merül fel azokban, akik figyelemmel és tudatos gondolkodással figyelték az elmúlt napok szörnyű eseményeit! Hogyan és miért történhetett meg mindez? A teljes 'SovereignBrah' bejegyzést fordította és szerkesztette: A VilagHelyzete alapító szerkesztő újságírója.1. Izrael úgy döntött, hogy figyelmen kívül hagyja az egyiptomi tisztségviselőktől származó értesüléseket a Hamasz által elkövetett nagyszabású támadásról. 2. Több volt IDF-katona és izraeli hírszerző személy jelentkezett az interneten és azt mondta, hogy nulla százalék az esélye annak, hogy Izrael ne tudott előre erről a támadásról, vagy nem tudta volna megakadályozni. 3. Épp most néztük végig, ahogy a siklóernyősökkel közlekedő, képzetlen terroristák a bolygó egyik legjobban védett és megfigyelt országába berepülnek. 4. A támadást követő 48 órán belül hirtelen óriási támogatást kapunk az Irán elleni amerikai háború és a palesztin népirtás mellett. Tanúja vagyok annak, hogy amerikai lelkészek és korábban józan gondolkodású befolyásos emberek a világunkban teljesen elveszítik az eszüket és népirtásra szólítanak fel. Ez nem meglepő, de őrületes végignézni.

Ha az elmúlt három év eseményei megtanítottak valamire, akkor az az, hogy amikor az embereket érzelmi őrületbe kergetik, a kritikus gondolkodást teljesen kihajítják az ablakon!

Az emberek nagyon befolyásolhatóvá válnak és rendkívül veszélyes következtetéseket vonnak le anélkül, hogy átgondolnák a következményeket. Azt hiszem, ennek vagyunk mindannyian tanúi az izraeli helyzetet illetően. Pearl Harbor és 9/11 jut erről eszembe. Mindkét esetben az amerikai kormány a támadások előtt értesüléseket kapott, de úgy döntött, hogy nem akadályozza meg a támadásokat. Miért? Az amerikai kormány hajlandó volt amerikai állampolgárok életét feláldozni geopolitikai céljai érdekében. Pearl Harbor adta meg az indoklást a második világháborúba való belépéshez. 9/11 indokolta a Közel-Kelet lerohanását, valamint az amerikai hadiipari komplexum és a megfigyelési apparátus drasztikus kiterjesztését. Ezek brutális és rendkívül traumatikus események voltak, amelyeknek az amerikai közvéleménynek szemtanúja kellett, hogy legyen. Az érzelmi trauma az embereket érzelmi őrületbe kergette. Amerika egy dolgot akart válaszul ezekre a támadásokra: az ellenségeink vérét. Ugyanezt a pszichológiai hadviselést látom most is lejátszódni! Az embereket őrjöngő vérszomjba kergetik. És az emberek a vérszomjukban figyelmen kívül hagynak néhány SOKKAL fontosabb tényt, nevezetesen: 1. Az a tény, hogy mindez sehogy nem áll össze, 2. ártatlan civileket népirtással fenyegetnek, miközben 3. A közel-keleti erőszak eszkalálódása és egy Iránnal vívott háború egyaránt azt kockáztatja, hogy a bolygó többi részét is belerángatják a harmadik világháborúba.

Ami a hétvégén Izraelben történt, annak nyilvánvalóan gyomorszorító és szörnyű volt szemtanúja lenni, de nem bízom Izrael úgynevezett "hírszerzési kudarcában", sem az Irán elleni háborút követelő washingtoni kígyókban és az egyszer biztos, hogy már nem bízom az ártatlan civilek egyértelmű népirtását követelő, érzelmileg őrjöngő influenszerekben sem.
Ez egy meghatározó történelmi pillanat volt sajnos, hasonlóan Pearl Harborhoz, 9/11-hez, a C-19 koronavírushoz és az ukrán háború kezdetéhez, stb, és egy csomó embert egyszerűen csak kijátszottak.

Kemény ez! Az emberek úgy reagáltak, mint akik végtelenül vakmerőek és képtelenek józan ítélőképességgel viselkedni a káosz és a felfokozott érzelmek pillanataiban. És emiatt most a harmadik világháború szélén állunk. Mindezt érdemes megjegyezni és végiggondolni! Nagy a valószínűsége.annak, hogy az évtized hátralévő részében még több káosz lesz. Még több psy-op, pszichológiai hadművelet lesz. Több olyan pillanat lesz, amikor a hideg fejnek kellene győzedelmeskednie, de ehelyett az emberek érzelmi őrjöngés állapotába kerülnek!

Maradjunk észnél és legyünk óvatosak abban, hogy kiknek engedjük magunkat befolyásolni.

Legyünk tudatában annak, hogy a kormányok és a hírszerző ügynökségek hatalmas erőforrásokat fordítanak arra, hogy pszichológiai műveleteket folytassanak a közösségi médiában, amikor ilyen dolgok történnek.

Ne feledjétek, hogy amikor a káosz a tetőfokán van, a történelem azt mutatja, hogy szinte MINDIG van egy rejtett terv, amit kijátszanak és ez a rejtett terv MINDIG arra irányul, hogy az alapérzelmeinket kihasználva elősegítse a kívánt végeredményt.

Problem - Reaction - Solution Imádkozzunk inkább a világ békéjéért!3 899 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page