top of page

Izrael Washingtonba költözik (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

Israel Relocates to Washington, D.C., May 3, 2024, Paul Craig Roberts

Schiller Mária küldeménye
Az amerikai kongresszus az izraeli kormány meghosszabbított kezévé vált. Nincs szükségünk elnökre. Itt van az Izraeli lobbi.


Az Egyesült Államok képviselőháza most fogadott el egy törvényjavaslatot, amely minden keresztény számára börtönt jelent. Vagy bárki másnak, aki idézi a Bibliát, amely szerint Jézust a zsidók átadták Poncius Pilátusnak, hogy a rómaiak megkorbácsolják és keresztre feszítsék.

A 320-91 arányban elfogadott törvényjavaslat az Izrael és a zsidók minden kritikáját antiszemitizmusnak minősíti. Ha a Szenátus elfogadja ezt a törvényjavaslatot, azt hiszem, sok irodalmi mű, köztük Shakespeare könyvégetése lesz a vége.

Nyilvánvaló, hogy a Képviselőház többsége annyira rabja az Izraeli lobbinak, hogy nincs tétovázás a népirtás normalizálásával és az Apokalipszis Négy Lovasának színhelyének megteremtésével kapcsolatban.


Ez a törvényjavaslat olyan nyilvánvalóan sérti az alkotmányosan védett szólásszabadságot, hogy azt mondja nekünk, hogy a Kongresszus nem fog segíteni a szólásszabadságnak, mivel mindenhol bezárják. Vajon a Legfelsőbb Bíróság túlságosan fél a saját pusztulásától ahhoz, hogy ítélkezzen a szólásszabadság és a 14. módosítás egyenlő védelmi záradékának megsértése ellen?Glenn Greenwald jelentése nagyon fontos. A tiltakozás bűncselekménnyé vált. A szabadság Amerikában halott. Az Egyesült Államok rendőrállam, és a rendőrség, a sajtó, a keresztény cionisták és a Képviselőház nagyon büszkék rá.364 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page