top of page

Jámbor András Szikra nevű mozgalma szervezte a budapesti antifa támadásokat

Azonnali vizsgálatot követel portálunk!


Jámbor András antifasiszta mozgalma szervezte a nemzetközi téren, hogy tegnap terrorista akció keretében, aljas indokból, előre kitervelten gyilkossági kísérletet követtek el magyar ember ellen.


Jámbor András a Szikra mozgalmat hozta létre, vállaltan és nyíltan nemzetközi antifasiszta mozgalmakkal tartanak szoros kapcsolatokat. Jámbor egyébként a szélsőbalos Mérce főszerkesztője is volt, ahol több alkalommal antifa cikket is megjelentetett.


Amennyiben a szálak Jámbor András (Párbeszéd) mozgalmához vezetnek, aki ma a parlamentben ülhet, véleményünk szerint keményen meg kell büntetni. Természetesen a nyomozók dolga lesz kideríteni amit mi most leírtunk, ugyanakkor nem lesz nehéz dolguk.


A Szikra mozgalom szervezi hetek óta, sőt, külföldi segítséget kérve, a mai napi mozgolódásokat. Ma német, görög és olasz (Livornó szurkolók) antifasiszták is a fővárosunkban fegyverekkel járkáltak. Embervadászatot rendeztek...


Mai megmozdulásukat a Mérce ÉLŐBEN közvetítette a Facebookon.Az csak hab a tortán, hogy a rendőrség szerint, amennyiben valaki hátulról, viperával, félholtra veri Jámbort ESETLEG, aztán megrugdossák heten, és a vérző pofájába gázt fújnak, csupán garázdaságot követne el...

(...)

 


609 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg