top of page

Jessica Sutta (Pussycat Dolls): „Súlyosan megsérültem a Moderna vakcina következtében”
Eredeti cikk:


Ebben a riportban osztja meg először a nagyvilággal, hogy mit élt át, és miért döntött úgy, hogy beszél fog minderről.


Úgy gondoltam, hogy ha a sors úgy hozta, hogy a sztárok közül éppen a névrokonom, Jessica Sutta vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy súlyos COVID-19 oltássérült lett, akkor rá kell szánjam az időt a teljes interjú feliratozására.


De egyébként is megérte a ráfordított időt, mert egy igen őszinte beszámoló. Sok hasonlóra lenne szükség a sztárok világából is, mert sajnos tudjuk, hogy megszámlálhatatlan sok oltássérült eset van, de a legtöbbjük sajnos semmilyen figyelmet, törődést nem kap.


Egy-egy ismertebb név sokkal inkább a figyelem központjába állíthatja a problémát és annak nagyságát. Ezzel pedig segítheti a harcot és az erőfeszítést egyrészt a megoldások keresésében, másrészt felszínen tartja a mérhetetlen károkat okozó bűncselekmény bizonyítékait és nehezíti a bűnösök tisztára mosását!


A Pussycat Dolls egykori tagja, Jessica Sutta az interjúban elmondta, hogy súlyos reakciót tapasztalt a Moderna vakcina beadása után. Három nappal az első, 2021 augusztusában beadott oltása után kínzó izomgörcs jelentkezett az oldalában. Miután a csontkovács-kezelések, akupunktúra, masszázs stb. nem bizonyultak hasznosnak, kórházba ment a problémával. Az orvosok azt hitték, hogy vesegyulladásról van szó, és nem hozták összefüggésbe a COVID-19 vakcinával – mondja.


A második oltás után a tünetei súlyosbodtak. Agyköd alakult ki nála, és a súlya jelentősen csökkent. 2021 decemberében az egész testében fájdalmat kezdett érezni. 2022 januárjában fibromialgiát diagnosztizáltak nála, és azt mondták neki, hogy edzenie kell – mondta. Miközben egy jógapózt végzett, amely a háta csavarásával járt, neuropátia lépett fel nála. "A kisrostos neuropátia olyan érzés, mintha tűzben égnél... A bordáimban és végig a gerincemben." A fájdalom hullámokban jelentkezett, szinte olyan volt, mintha összehúzódások lennének.

"Amikor a neuropátia megjelent és az egész testemben elterjedt, emlékszem, hogy csak a plafont bámultam, és arra gondoltam: 'Ó, Istenem, ez már az. Haldoklom" – mondta Jessica Sutta.549 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page