top of page

Karikó Nobel-díjas bűnténye, a mandiner.hu tetűsége és a nép hangja

Vajda Miklós cikkajánlója és hozzászólás-válogatása

A Szilaj Csikó előzetes megjegyzése
Saját megjegyzésünk a mandiner.hu sajnálatosan gyakori és egyre gátlástalanabb kattintásvadászatára szorítkozik. Miután Karikó Katalin a világméretű kovidbűnténynek tevőleges részese, esetleges mai kirúgása természetesen valódi, sőt igazán szenzációs hírérték lenne; ezzel szemben az, hogy jóval a bűntény előtt bárhonnan is el akarták távolítani, szinte érdektelen esemény. Ez utóbbit beállítani egy címben mai hírként, több mint egyszerű üzleti fogás – kisstílű alantasság... Miután belépünk a csapdába, olyasféléket tudhatunk meg, hogy „Karikó Katalin a Mathias Corvinus Collegium és a Szegedi Tudományegyetem közös szakmai eseményén elárulta, akkor sem tartotta magát sikertelennek, amikor tíz évvel ezelőtt elbocsájtották állásából, és úgy véli, a tudni akarás fontosabb a Nobel-díjnál.” No, persze. De ennél az elterelő ájtatosságnál százszor őszintébb és igazabb „a nép” hangja, Vajda Miklós válogatása. Köszönjük neki! (a Szerk.)A NÉP HANGJA


Néhány szalonképes kommentet közlünk, amelyek eltérőek a hivatalos és „tudományos” véleményektől.


karakter-2

"Mindig azt mondom, hogy relatív, miben mérjük a sikert. Hány nyelven van Wikipédia-oldalad, hányszor tudsz felállni a kudarc után?”


Hány gyermek kapott szívbetegséget a vakcinádtól, hányan haltak meg mellékhatásban, hány embert rúgtak ki mert nem vette fel azt a vakcinát, amely sem vírus terjedését, sem a betegség kialakulását nem befolyásolta....és persze a BigPharmának hány milliárd dollárt hozott a vakcina. Lesz még ennek a sikernek folytatása, én azt hiszem. De nem biztos, hogy dicsekedni fog vele az asszonyság.


Karikó tényleg extrém sikeres. Alig kapta meg a Nobel-díjat, máris vadiúj szindrómát neveztek el az mRNS oltásáról.

Post-Vaccination Syndrome: A Descriptive Analysis of Reported Symptoms and Patient

Experiences After Covid-19 Immunization

A bökkenő csak annyi, hogy az mRNS oltásának a mellékhatásai okozzák a betegség-szindrómát.


galancza-2

Sajnos az is totális tény, hogy egyik parlamenti párt sem szavazta meg a képviselők kötelező oltását. A kovid csúcsán mini kocsmák, műv. házak 500 főig zenés-táncos-pogózós-eszméletvesztős koncerteket, diszkókat rendezhettek oltás nélkül. A tulaj/bérlő/üzemeltető döntött arról, hogy kér-e a belépéshez oltási igazolványt. Tehát ők döntöttek arról, hogy a kovid veszélyes-e vagy sem. És sokan úgy döntöttek, hogy nem! És beengedték az oltatlanokat: Teljesen törvényesen. Továbbá a vakcinák mellékhatásaiért sem a gyártók, sem a kutatók, sem a kormányok nem vállalnak felelősséget. Csak, akik vállalták az oltást (pedig a 98%-uk nem orvos, nem gyógyszerész, nem biológus, nem vegyész) sok esteben felső utasításra kötelezően, vagy durva mentális nyomásra, fenyegetésre, pl.: kirúgás. Én nem vagyok kovid-tagadó, oltásellenes, de nagyon sok a kérdőjel. OV-ék világszinten nézve nem kezelték rosszul a kovidot, de nem szabadott volna hisztit csinálni az oltás érdekében, nem szabadott volna kötelezővé tenni sokak számára.


xy

Egy tömeggyilkos megosztja velünk receptjeit.


egonsamu

Karikó az összes tudományát Kill Gates és bűntársai rendelkezésére bocsájtotta, akik egy röpke népirtást szerveztek a kísérleti génterápiából. Erre nincs, nem lehet mentség. Karikó a mainzi BioNtech cég egyik igazgatója volt, akinek a feladata volt az általa kitalált génmanipuláló technológiát a tömeges vakcinagyártásra alkalmassá tenni. Jellemzöen a cég címe: An der Goldrube 12, Mainzban. Azaz "az aranybányánál"... Kill Gates, Albert Bourla és a Moderna konszern vezetői milliárdokat kaszáltak Karikó segítségével, millió halálos és súlyosan beteggé tett áldozat árán....."


egonsamu->csapláros

Karikó megbízója, a Pfizer amerikai pharma konszern már bevallotta, hogy a "klinikai kísérletekre" szóló ideiglenes engedélyt csalással és a hatóságok féltevezetésével kaphatták csak meg. Ugyanúgy, mint a többi kuruzsló, aki reklámozta ezt az „életmentő" népirtást.

Az mRNA-vakcinának sehol a világon nem volt szabályos forgalomba hozatali engedélye.

Sehol...

Muki46->csapláros

Csakhogy más gyógyszernek nevezett mérgek bevételét nem erőlteti teljes erővel a sajtó, és sehol sem teszik kötelezővé bevételüket.


karakter-2

Kis segítség a Karikó hívőknek. "A COVID-19 mRNS-vakcina okozta elmebaj(pszihózis) szteroidokkal kezelhető, ha a hagyományos antipszichotikus gyógyszerek hatástalannak bizonyulnak. A beteg kognitív funkcióinak és viselkedésének hosszú távú nyomon követése azonban szükséges." "Psychosis associated with the COVID-19 mRNA vaccine can be treated with steroids when traditional antipsychotic medicines are found ineffective. However, long-term follow-up of the patient's cognitive functions and behavior is necessary." A Google rengeteg találatot dob ki (főleg tudományos cikkeket) az mRNA vaccine side effect psychosis keresőszavakra.


>> antigan-0->csapláros

https://www.howbadismybatch.com/pfizer.html – Egészségügyi figyelmeztetés:

A VAERS-ben közölt, itt közölt 2021-es adatok szerint a Pfizer tételek által kiváltott nemkívánatos események igen változatosak. Úgy tűnik, hogy a tételek 5%-a okozta a mellékhatások 90%-át. Egyes Pfizer-tételek a halálozások és rokkantság 30-szorosát okozzák más tételekhez képest.


A VAERS COVID vakcina halálozási jelentései

1 175 megtekintés

Opmerkingen


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page