top of page

Klaus Schwab: „Isten halott”, a WEF pedig megszerezte az „isteni hatalmat” (Vajda Miklós írása)

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


Klaus Schwab Ravensburgban született 1938-ban, svájci szülők gyermekeként. Édesapja, Eugen Schwab a Escher Wyss & Cie. cég vezetője volt, ahol a háború idején kényszermunkásokat is dolgoztattak. A családot a második világháború idején szigorú megfigyelés alatt tartotta a Gestapo, édesanyját 1944-ben kihallgatták, amiért nyilvánosan svájci akcentussal beszélt. Az eset után Svájcba települtek vissza. A háború végeztével a család visszaköltözött Németországba. Apja ellen vizsgálatot indítottak annak kiderítése érdekében, hogy haszonélvezője volt-e a nemzetiszocialista rendszernek, végül felmentették. Klaus Schwab a ravensburgi gimnáziumba járt. 1957-ben érettségizett.1961-ben gépészmérnöki diplomát szerzett a zürichi Szövetségi Műszaki Főiskolán. Emellett közgazdasági doktori címet szerzett a Fribourgi Egyetemen, majd később a massachusettsi Harvard Egyetemen folytatta tanulmányait.


Schwab 1972-től 2003-ig a Genfi Egyetem üzletpolitikai professzora volt, jelenleg annak tiszteletbeli professzora 1979 óta ő adja ki a Globális Versenyképességi Jelentést, amely a világ országainak termelékenységnövelési és gazdasági növekedési lehetőségeit értékeli. A jelentés az általa kifejlesztett módszertanon alapul, amely a versenyképességet nemcsak a termelékenység szempontjából, hanem fenntarthatósági kritériumok alapján is értékeli. Pályafutása alatt számos vállalat igazgatótanácsában tevékenykedett, például a Swatch Group, a The Daily Mail Group és a Vontobel Holding igazgatótanácsában. Korábban tagja volt a Bilderberg-csoport igazgatótanácsának.


Schwab 1971-ben alapította meg az Európai Menedzsment Fórumot, melyet később Világgazdasági Fórumra neveztek át. Ugyanebben az évben kiadta a vállalatvezetésről szóló könyvét is. A svájci kormány 2015-ben hivatalosan is nemzetközi civil szervezetként ismerte el a Világgazdasági Fórumot. Schwab José María Figuerest nevezte ki a Világgazdasági Fórum vezérigazgatójává, azzal a szándékkal, hogy később ő legyen az utódja. 2004 októberében azonban egy súlyos korrupciós botrányban való érintettsége miatt Figueres lemondott.


A Világgazdasági Fórum elnöke szerint Isten meghalt, aki azt is kijelentette, hogy „Jézus álhír”, és hogy a WEF vezetői „isteni hatalmat szereztek”, hogy uralkodjanak az emberiség felett.


A WEF szerint egy új világvallás érkezett, amely egyesíti az egész emberiséget a klímatudomány, a technokommunizmus és az eugenika oltárán való hódolatban.


Ha nehezen hiszed el, hogy Klaus Schwab WEF-je idáig eljutott, akkor nyilvánvalóan nem figyeltél a fejleményekre az utóbbi időben.


Klaus Schwab és Soros György kijelentik, hogy Kínának az új világrendet kell vezetnie


Klaus Schwab jobbkeze, Yuval Noah Harari bejelentette, hogy a WEF olyannyira sikeres volt a tervei során, hogy „isteni erőre tesz szert” a „teremtés és pusztítás” terén. Az istenkáromlás itt nem ér véget. Harari azt is megígéri, hogy a WEF istenekké változtatja az embereket.


A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel és a főbb vallásokkal szemben is. Ha csak egy kicsit olvasol a sorok között, egyértelmű, hogy a WEF tudatosan próbálja kiszorítani Jézust


A WEF szerint Jézus álhír, Isten meghalt, neked pedig nincs lelked. Ön egy „feltörhető állat”, aki nem rendelkezik szabad akarattal.


A Világgazdasági Fórum évtizedeken keresztül csendesen beszivárgott a demokratikusan megválasztott kormányokba, behatolt a kabinetekbe, és túlméretezett befolyást gyakorolt ​​a világra Schwab davosi svájci búvóhelyének folyosóiról.


Ezek a pszichopata zsarnokok mára arrogánssá váltak, és biztosak lettek saját sikerükben. Nem bújnak többé az árnyékban, és nem rángatják a függöny mögül a bábjaikat.


Schwab szerint az ő szerepe a világ „átalakulásának” formálása a jelenlegi időszakban. És nem meglepő módon csodálja a kínai állami kontrollrendszert, a tekintélyelvűséget.


A világ vezetői és kabinetjei szilárdan ellenőrzésük alatt állnak, így a nyugati demokrácia megtizedelődött. Trudeau Kanadája a tekintélyelvű ellenőrzés pusztaságává vált. Jacinta Ardern Új-Zélandját vitathatatlanul még szigorúbban ellenőrzik a davosi technokraták.


Miért tisztelnének minket és emberi és alkotmányos jogainkat, ha „feltörhető állatoknak” látnak bennünket, akik képtelenek a szabad gondolkodásra?


Vessen egy pillantást Brazíliába, hogy bepillantást nyerjen a jövőbe. Bolsonaro elnök hívei tiltakoznak a szerintük vadul igazságtalan és korrupt választások ellen. A WEF kedvence, Lula, aki még hivatalba sem lépett, már megkezdte a Klaus Schwab féle forgatókönyv előterjesztését, lefagyasztva a tüntetők bankszámláit a szólásszabadság és a békés tiltakozás joga elleni borzasztó szigor közepette.


Először Kanada, most Brazília. Következő az Egyesült Államok?


Philippe Argillier francia milliárdos azt állítja, hogy négy adatbázisa van, amelyek 38 olyan személyt fognak leleplezni, akik az egész világot és az „árnyékkormányt” is irányítják. Bill Gates, akit nem kell bemutatni, egyike annak a 38 meg nem választott személynek, akik 8 milliárd ember mindennapi életét irányítják.


Argillier szerint be tudja bizonyítani, hogy a Biden-kormányzat közvetlen parancsokat kap ettől az árnyékkormánytól.


Ha egy kis bepillantást szeretne látni az árnyékkormány alatti jövőbe, érdemes odafigyelni Bill Gates legújabb bejelentésére. Gatesnek története van az istenjátszásról. Robert F. Kennedy figyelmeztetett minket erre a tulajdonságra Gates pszichéjében évekkel ezelőtt.


Kennedy Jr szerint az Egészségügyi Világszervezet „globális társadalmi és orvosi kísérleteket végez”, Bill Gates víziójának és „vallásos hitének megfelelően, miszerint a technológiát (vakcinákat és GMO-mezőgazdaságot) felhasználhatja arra, hogy ő az egész emberiség megmentője".


„Gates stratégiája a WHO [Egészségügyi Világszervezet] megvásárlására és az amerikai egészségügyi tisztviselők, például Tony Fauci és Deborah Birx ellenőrzésének megvásárlására” azt jelenti, hogy a Microsoft társalapítója mostantól „diktálhatja a 8 milliárd embert érintő globális egészségügyi politikát, és ellenőrizheti a legintimebb részleteket életünkből” – mondta Kennedy Jr. Instagram-oldalán.


Éppen a múlt héten leplezték le Gates-t, aki a hamis megmentő szerepében azt mondta a világ vezetőinek, hogy itt az ideje a „halálpaneleknek”, hogy eldöntsék, kinek van joga élni és kiknek nincs.”.


Természetesen Gates „halálpaneljeinek” köze van a globalista elit elnéptelenedés iránti rögeszméjéhez. Ez a brutális, lélektelen világ. Gates és a Világgazdasági Fórum árnyékkormánya eltökélt szándéka, hogy a Great Reset részeként bevezesse. Nem engedhetjük meg, hogy gonosz vallásuk új normalitássá váljon.
Csak ismételni tudom azt a Shakespeare-i idézetet, mely szerint: “A pokol üres, mert minden ördög a Földön tombol”, amikor szembenézek az aktuális hírekkel. Persze a valódi hírekkel, nem azokkal a “fősodratú hazugságokkal” melyeket a mainstream média ömleszt a megtámadott, kiirtásra szánt emberiség számára.


Egy ilyen ördögi vigyor a világ képébe az is, hogy kiderült, a Gazdasági Világfórum (WEF) Davos-i, MOST MEGRENDEZENDŐ találkozójára, az odautazó beszervezett, tömeggyilkos politikusoknak és bankároknak olyan pilótákat keresnek, természetesen busás felárat fizetve ezért, AKIK NINCSENEK BEOLTVA A COVID19-NEVŰ, VÉDŐOLTÁSNAK HAZUDOTT, VALÓJÁBAN BIOLÓGIAI FEGYVERNEK MINŐSÜLŐ MÉREGINJEKCIÓVAL.


A WEF vezetői nyilván jól tudják és jól tudták mindvégig, hogy mi az a “csodaszer” vagyis inkább sátánista csodafegyver, amit a lóvá tett tömegeknek beadtak. és azt is tudják, hogy egy COVID-19 ellenes vakcinával beoltott pilóta tulajdonképpen egy ketyegő bomba annak a repülőgépnek a fedélzetén, amelyet vezet.


Vajon milyen büntetést érdemelne ez az egész sátáni bagázs, legalulról legfelülig, akik meg merték tenni ezt a pandémiának hazudott terrortámadást az emberiség ellen?Kiszivárgott a WEF tanácskozás 2023-as davosi vendéglistája, a globalisták a nagy reset-átvétel utolsó fázisára készülnek


Kiszivárgott a Világgazdasági Fórum éves davosi csúcstalálkozójának résztvevőinek listája, és szinte minden globalista szereplő ott van a névsorban.


A lista megjegyzi, hogy „körülbelül 50 állam és kormányfő már megerősítette részvételét az éves találkozón, és ez várhatóan több mint 60-ra fog emelkedni”.


A 2023-as listán a kormányok, a pénzügyi világ és az üzleti élet leghatalmasabb nevei szerepelnek a bolygón, köztük Chris Wray, az FBI igazgatója, az Amazon, a BlackRock és a Pfizer vezérigazgatói, a Gates Alapítvány és a Soros-hálózat vezető tisztségviselői, valamint A New York Times és az NBC Universal.


Biden klímamegbízottja, John Kerry, az Európai Központi Bank elnöke, Christine Lagarde, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Fareed Zakaria a CNN-től és Maria Bartiromo, a Fox Newstól szintén szerepelnek a listán.


A WEF éves találkozóját a svájci Davosban január 16. és 20. között tartják, a csúcstalálkozó általános témája az „Együttműködés a széttöredezett világban”.


A WEF alapítója, Klaus Schwab bemutatta a globalisták Új Világrend napirendjének két fő pillérét az elmúlt években, ezek a Great Reset és a Great Narrative néven ismertek, és ezek az éves találkozók lehetővé teszik a globális uralkodó osztály számára, hogy összehangolják terveiket az NWO napirendjének a többiekre való rákényszerítésére. a világé.


A név szerinti lista ezen a linken megnézhető. Van rajta néhány meglepetés.


 

Források:

1 349 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page