top of page

Kovidbalhé: A pénzről van szó, drágám (Jon Rappoport jegyzete)
Eredeti cikk:

Corona Baloney: It’s the Money, Honey, By Jon Rappoport, Jon Rappoport's Blog, February 16, 2023

Schiller Mária küldeménye


Mindannyian tudjuk, hogy a kormányok képesek a levegőből kitalálni a pénzt. Ahhoz azonban, hogy a pénz kitalálásához a semmiből okot találjanak ki, néha kicsit több leleményességre van szükség.


Lépjen be a VÍRUS. A sátán orvosi változata.


Az új olvasóknak: a következő bekezdés teljes megértéséhez el kell olvasniuk a "kínai járvány" átverésről szóló korábbi cikkeimet (archívum itt).


– Egy vírus, amelynek puszta létezése is kétséges; a vírus diagnosztikai tesztjei teljesen alkalmatlanok, használhatatlanok és félrevezetőek; ezért az esetszámok értelmetlenek; a vírus feltételezett eredete (Wuhan) egy olyan hely, ahol a rendkívül veszélyes és példátlan légszennyezés az úgynevezett vírus minden hatásáért felelős lehet – és most egy szteroidos előrejelzés 15 millióra teszi az esetek végső globális számát, és a vírus megfékezésének költségét 2,4 billió dollárra.

Az elit játékosok felkeresik a szabójukat, és tovább mélyítik mély zsebeiket, hogy felszívhassák ezt a (tervezett) szélsőséges összeget.
Menjünk a helyi szintre, hogy felfogjuk, hogyan tud egy városi önkormányzat egy kis szeletet lecsípni az akcióból: Los Angeles.

Eric Garcetti polgármester ezt a közleményt adta ki, amelyben a szükségállapot kihirdetését indokolja:


"Ma reggel csatlakoztam megyénk vezetőihez, hogy tájékoztassam a nyilvánosságot mindarról, amit a koronavírus terjedésének megakadályozása és a közegészségügy védelme érdekében teszünk. Aláírtam a Los Angeles városára vonatkozó helyi vészhelyzet kihirdetését."


"Bár csak néhány ismert COVID-19-es eset van a régióban, a [vészhelyzet kihirdetése] segít nekünk abban, hogy hozzáférjünk az állami és szövetségi finanszírozáshoz, hogy megerősítsük és támogassuk a régiónk felkészítésére és a COVID-19 terjedésének megelőzésére irányuló erőfeszítéseinket."


Ha én lennék Los Angeles polgármestere, én így fogalmaznám meg a nyilatkozatomat:


"Az amerikai pénzügyminisztérium épületének lépcsőjén könyörögve könyörögtem a szövetségieknek, hogy zsákszámra dobják a fejemre a pénzt. Értem a játékot. Csatlakozz a színjátékhoz, tégy úgy, mintha egy hatalmas válság közepén lennénk, tartsd be a CDC irányelveit, ejtsd ki a varázsszót, VESZÉLY, és a szerencse követni fog. Ha ellenállsz, elszakadsz a mesterséges konszenzustól, és kiérdemled a hitvány kitaszított státuszát. E két lehetőséget mérlegelve – csak egy bolond utasítaná vissza a szövetségi ajándékokat. Biztos vagyok benne, hogy a helyi önkormányzatok szerte e nagyszerű országban nyalják a nyakukat, és aláírják a hivatalos napirendet. A PÉNZRŐL VAN SZÓ, DRÁGÁM."


Íme egy példa arra, hogy mit parancsol a nagyszerű Los Angeles városának nagyszerű polgármestere, hogy megállítsa a gonosz vírus áradatát:


"Az LAX [repülőtér] követi a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) útmutatását... több mint 250 további kézfertőtlenítő állomást telepít, és vírus- és baktériumölő fertőtlenítőszereket használ az egész repülőtéren. A nyilvános helyiségeket és a mosdókat legalább óránként egyszer megtisztítjuk, és fokozzuk a mélytisztítást – a nagy érintkezési felületekre összpontosítva, mint például a kapaszkodók, mozgólépcsők, liftgombok és mosdóajtók...".


Mi az, nincs köpőcsésze? Semmi műanyag zacskó a cipőre? Semmi vegyvédelmi csuklya? Semmi sugárfegyver, ami megölné a vírust, miközben az a levegőben lebeg? Nincs oxigénpalack és maszk, hogy ellensúlyozza a fertőtlenítőszerek mérgező hatását?

Hm. Érdekel még valakit a föderalizmus rendszere, és az az elv, amely szerint az egyes államok és a szövetségi kormány fenntartják külön hatáskörüket? Ha-ha. Csak vicceltem. A szövetségi kormány a semmiből elővarázsolni képes pénzzel készpénzt tud felajánlani az államoknak (sőt, a városoknak is), hogy adják meg magukat és fogadják el a szövetségi politikát és rendeleteket.

"Azt akarod, hogy a fejemre álljak? Fizetsz érte, hogy megtegyem? Benne vagyok."

A "vírusvészhelyzet" csak egy újabb séma a szövetségi hatáskörök kiterjesztésére. Sokkal többről van szó, ahogy azt már 20 évre visszamenőleg is kifejtettem cikkeimben, de itt most a Csalóföld egyik elemére koncentrálok.

Analógia: Az amerikai oktatási rendszert nevezhetnénk egyfajta vírusnak – társadalmi baktériumnak.


"Mi vagyunk a szövetségiek. Figyelem, államok! Fogadjátok el az "Egyetlen gyerek sem szenvedhet hátrányt saját adottságai miatt" legújabb változatát, és mi pénzt tolunk felétek. Készítsetek ki tanácstalan diákokat, akiknek egy eredeti gondolat sincs a fejükben, akik nem képesek egy teljes bekezdésnyi összefüggő prózát elolvasni, nemhogy logikusan gondolkodni, és mi busásan megjutalmazunk benneteket. Egy egész sor programunk és tervünk van a jövőre nézve, és ezek annyira felháborítóak, hogy biztosan milliónyi ostoba emberünk van, akik vállat vonva beveszik őket...".


Az egyik ilyen felháborító program: egy biológiai vírusról szóló történet, egy tündérmese az idők végezetéig. Mint minden ilyen rizsában, itt is van happy end, de csak sok szenvedés és félelem után.


Lábjegyzet: Mintha a koronás baromságok valódiságát bizonyítanák, bizonyos perifériás műveleteket kell indítani. A legkedveltebb: a tőzsde megtorpedózása. Á, igen. A felső kategóriás befektetési alapok gyengéden, de határozottan fejbe vágják a piacot, és az egyéni befektetők egyik napról a másikra elkezdik dobni a részvényeiket ebben, abban és a másikban. A szalagcímek sikoltoznak. Mi kell ennél több bizonyíték? Jön a vírus, jön a vírus. Irány a hegyekbe. Pakoljátok össze a gyerekeket. Éljetek az erdőben. Ássatok gyökereket és gumókat. Túlélni a KAPCSOLATOKtól távol.


"Azt hittem, egészséges vagyok. Minden reggel friss gyümölcslevet ittam és a parkban futottam. Még csak nem is vagyok az oltások mellett. De most már nem tudom. Tegnap kétszer tüsszentettem. Egy pillanatra, miközben a híreket néztem, valami olyasmit éreztem, ami talán hőhullám lehetett. Jobb, ha felhívom az orvosomat és kivizsgáltatom magam. Mi van? Három hónapra be van táblázva? Csessze meg, beszélek a főnökömmel, hátha dolgozhatok otthonról. Ki az a drogdíler barátja az unokatestvérednek, édesem? Talán vírusellenes szereket árul."


Lábjegyzet 2: Felejtsd el az olyan élelmiszercímkéket, amelyeken az áll, hogy BIO vagy GMO-mentes. Mikor fogunk már olyan matricákat látni az almákon, amelyeken az áll: NO CORONAVIRUS. Ami azt illeti, mikor kezdik el az emberek ezeket a matricákat a homlokukon viselni?


Ahogy már 30 éve mondom, a globalizmus legfontosabb hosszú távú kartellje a GYÓGYÁSZ. Nem lobogtat pártos zászlókat. Politikai semlegességét hirdeti. A gyógyításon túl semmilyen érdekét nem fejezi ki.


Így példamutatóan mesés fedősztorit ad a titkos műveleteihez. Igaz hívők seregeit alkalmazza, akik azt mondják, hogy ők TUDOMÁNYOSOK. A probléma az, hogy masszív agykontrollon estek át. Ezt hívják orvosi iskolának.


Még sosem találkoztak olyan vírussal, amit ne szerettek volna. Még akkor is, ha a vírusról kiderül, hogy nem több, mint egy elméleti műalkotás, egy kitalált konstrukció, egy rajzfilm, egy tündérmese, amit az esti hírekben mesélnek...

Frissítés: Az amerikai kongresszus most hagyott jóvá 8,3 milliárd dollárt a "koronavírus elleni küzdelemre". Ez aztán a pénzes fazék. Nagy ujjak vannak benne, köztük kétségtelenül a vakcinagyártó cégek is.
519 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page