top of page

Krízisszínészek és robotok alakították a Covid-áldozatokat


Eredeti cím:

Villanások a COVID-hazugságok forgatókönyvéből: Előre leforgatott jelenteteket mutattak a tévékben, Mainstream médiában: KRÍZISSZÍNÉSZEK ÉS ESETENKÉNT ROBOTOK ALAKÍTOTTÁK A COVID-ÁLDOZATOKAT


DÖBBENETES KULISSZATITKOK, AHOGY A PLANDÉMIA MEGTERVEZŐI PÁNIKBA TASZÍTOTTÁK HAZUGSÁGAIKKAL A VILÁGOT MAJD HÁZIŐRIZETBE HELYEZTÉK A NÉPEKETMa már bizonyított tény, hogy akkor, amikor a magukat „világ urainak”gondoló COVID-terrorista pszichopaták kihirdették az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Világgazdasági Fórum által beépített kormányzati politikusok segítségével az állítólagos „világjárványt” még nem volt valós bizonyíték, hogy a beszervezett Mainstream médiában bemutassák, hogyan haldokolnak a lélegeztetőgépen az ismeretlen, új koronavírussal megfertőzött emberek, ezért úgy oldották meg a pánikkeltő propagandát, ahogy tudták.


Később, mikor a fals PCR teszteredményekre hivatkozva covidosnak nyilvánítottak embereket majd a világtól elzárt COVID-meghalatókban a gyilkos COVID-protokollal elkezdték megölni a beutaltakat, már volt „modell” a pánikkeltéshez, az általuk meggyilkolt áldozatnak köszönhetően.

Ám a kezdetekkor, mikor be kellett indítani, ki kellett robbantani a lehetőleg minél nagyobb tömegpánikot, a Nagy Mátrix bábmesterei és forgatókönyvírói elképesztő cseleket, trükköket vetettek be, hogy elhitessék , hogy egy, a wuhani denevérekről csak úgy, természetes úton-módon az emberiségre „átugrott” ismeretlen légúti vírus szedi áldozatait.


Amúgy, az a bagázs gyártotta a COVID-propagandát is, akik később az ukrán háború hamis “Slava Ucraina” típusú háborús propagandáját. És a beszervezett mainstream média is ugyanaz a háborús propaganda hazugságokban, mint ami a COVID-terrorkor volt.


Fotó: Ő például egy krízisszínész. Tehát nem kell aggódni az egészségi állapota miatt, biztos jól van és jól megél abból, hogy hazug hírekben alakítja a kamu áldozatokat.


Az előre megírt pánik-propagandához nemcsak erre tartott és szerepeltetett krízisszínészeket alkalmaztak, hanem ahogy utánamentünk a p(l)andémia kezdetekor tömeghülyítésre és pánikoltatásra használt hamis híreknek, meghökkenve tapasztaltuk, hogy esetenként emberformájú biorobotokat pakoltak kórházi ágyakba s ezekkel forgatták le azokat a hátborzasztó ám hazug híradókat, melyekkel sikerült is embermilliókra ráhozni a frászt, a tömegpánikot.

De mint minden csaló, a COVID-propaganda gyártói is sötétek és így elsiklottak olyan mozzanatok felett, hogy esetenként a COVID-áldozatnak álcázott emberformájú biorobotnak hiányzott például a karja (legelső fotó), és leforgatták a horror-járvány-propagandát úgy, hogy kilátszott, hogy az ágyban lélegeztető gépre rakott “páciens” egy robotember, aminek hiányzik a karja, és a hiányzó karnál jól látszik, nem egy ember haldoklik a gépekre kötve az új denevérkórságtól.

Fotó: Részlet egy, a kirobbant COVID járványt bemutató híradóból. Így készültek a világpánikot beindító hamis hírek. Krízisszínészek, a páciensek helyén bábok vagy robotok, a kórházak pedig sok esetben filmstúdiók díszletei voltak. És ettől rémült meg a világ…


(...)

 


609 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page