top of page

Lahaina 40 mérföldön belül van az amerikai kormány irányított energiával foglalkozó létesítményétől
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


A 2023. augusztus 11-i cikkemben kifejtettem a bizonyítékokat arra, hogy egy irányított energiafegyvert használtak Lahaina, a Hawaii-szigeti Maui városának elpusztítására. Az egyetlen bűnös, aki ilyen fegyvert használhatott, az az amerikai hadsereg. Lahaina elpusztításának fedősztorija az volt, hogy az elszabadult erdőtüzek okozták a pusztulást. Valóban, Kenneth Hara vezérőrnagy, a Hawaii Army National Guard parancsnoka egy 2023. augusztus 9-i eligazításon adta a világnak az erdőtüzek fedősztoriját. Azt gondolnánk, hogy a Maui Vészhelyzet-kezelési Ügynökség vezetője, Herman Andaya lenne a megfelelő információforrás az állítólagos erdőtüzekről.


De furcsa módon Herman Andaya nem is tartózkodott Mauinán a Lahaina pusztulásának idején. Andaya ügyintéző a Lahainában kitört tűzvész utáni napokban nem volt jelen. Hol volt? A Hawaii News Now helyi hírportál szerint "Andaya Waikikiben, az Alohilani Resortban tartózkodott, ahol a FEMA háromnapos katasztrófavédelmi szemináriumán vett részt, amelyet Csendes-óceáni Partnerségi Találkozónak neveztek el". Furcsa módon a konferencia csak 2023. augusztus 8-án reggel kezdődött, miután Lahaina pusztulása már javában zajlott és közismert volt. Andaya mégis ott maradt a konferencián a katasztrófa első napján, és a feljegyzések szerint csak 2023. augusztus 9-én jelentkezett ki a szállodából.


Egy másik furcsa dolog a tüzekkel kapcsolatban az volt, hogy a szirénák vészjelző rendszerét nem vezették be a pusztítás kezdete után. Valaki más, nem Andaya hozta meg a döntést, hogy nem figyelmezteti a lakosságot. Ez a mulasztás sokaknak okozott felesleges halált. Andaya ezt követően 2023. augusztus 17-én lemondott, miután állítólagos mulasztása nyilvánosságra került.


Visszatérve Hara tábornokhoz: bár nem szakértője a vészhelyzetek kezelésének, de szakértője a katonai fegyverkezésnek. Történetesen Maui a Légierő Kutatási Laboratórium (AFLR) Irányított Energia Igazgatóságának két fő telephelye közül az egyiknek a helyszíne. A másik fő helyszín az új-mexikói Kirkland légibázis. Jól olvasta:

Lahainától 40 mérföldre, Maui szigetén található a Légierő Maui Optikai és Szuperszámítógépes (AMOS) telephelye, amely az AFLR Irányított Energia Igazgatóságának része.

Az AFLR szerint

"az igazgatóság négy alapvető műszaki kompetenciában fejleszt és ad át technológiákat: lézerrendszerek, nagy teljesítményű elektromágnesesség, fegyvermodellezés és szimuláció, valamint irányított energia és elektro-optika az űrfölényért."

Az AFLRE által Mauin tanulmányozott egyik termék a "lézer terjedését használja a Föld légkörén keresztül". Az irányított energia technológia olyan erős, hogy az AMOS szerint "képes a fényt a légkör nátriumrétegébe terjeszteni és mesterséges csillagot létrehozni". Az AMOS továbbá azt állítja, hogy

"a legmodernebb elektro-optikai létesítmény, az MSSS ötvözi a kutatást és fejlesztést az operatív küldetéssel; a maga nemében az egyetlen a világon".

Szintén a hawaii Maui szigetén, a Haleakala 10 023 láb magas csúcsán található a 15. űrfelügyeleti század (15 SPSS).

"A 15 SPSS küldetése a hadviselők igényeinek támogatása érdekében a legmodernebb SDA [Space Domain Awareness] képességek fejlesztése, értékelése, szállítása és üzemeltetése".

A 15 SPSS az AFRL alá tartozó kísérleti rendszereket is üzemeltet:


"A 15 SPSS a Space Delta 2 egyik összetevője, és a Légierő Kutatási Laboratórium [AFRL] alá tartozó kísérleti rendszereket is üzemeltet".


Az Irányított Energia Igazgatóság az AFRL egyik részlege, amely az irányított energia területén rendelkezik szakértelemmel. Ez azt jelenti, hogy a 15 SPSS működteti az AFRL kísérleti irányított energiájú fegyvereit. Méghozzá a Maui fölötti Haleakala csúcsáról.

A Haleakala tökéletes helyszín a Lahainát célzó irányított energiafegyverek irányítására.

Az AFRL honlapján közzétett kép a Haleakala tetején lévő Maui Space Surveillance létesítményről, amely egy nátrium-irányító csillagot lő ki.


A jelek szerint Lahaina 2023. augusztus 8-án az AFLR egyik irányított energiájú "műveleti küldetésének" célpontja lett.

Andaya hivatalnok vállalta a felelősséget a halálért és a pusztításért, amelyet egy amerikai katonai művelet okozott a polgárai ellen. Az emberekkel elhitetik, hogy a halált és a pusztítást a hozzá nem értés súlyosbította. Így távol tartják őket a valóságtól, hogy Lahaina pusztulása előre megfontolt tömeges népirtás volt, amelyet a saját kormánya irányított.

Figyelemre méltó, hogy Biden amerikai elnök, az amerikai fegyveres erők főparancsnoka teljes mértékben hallgatott a tűzvészről. A médiának még csak lehetősége sem volt megkérdezni őt erről egészen 2023. augusztus 13-ig, vasárnapig, amikor is azt válaszolta, hogy "no comment". Gondolkodjon el ezen egy pillanatra.

Egy egész város elpusztul, és a médiának még csak öt nappal később sem áll módjában az Egyesült Államok elnökét megkérdezni erről.

És Biden elnök válasza egy terhelő "no comment"! Rogan O'Handley Instagram-influencer a Twitteren azt írta, hogy minél többet tudunk meg Hawaiiról, "annál inkább kiderül, hogy Joe Biden miért válaszolt következetesen 'no comment'-nel. Kijelentette a nyilvánvalót: "Itt valami VALÓDI gyanús dolog folyik".


Hogy jöttek ki a száján a "no comment" szavak? Ki, elnök ide vagy oda, válaszol egy tragédiára "no comment"-nel? Megmondom én, ki. Aki része annak az összeesküvésnek, amely a tragédiát elkövette. Ilyen nyilatkozatot egy olyan ember tesz, aki bűnös! Biden elnök többször is megtagadta, hogy válaszoljon a Lahaina tragédiával kapcsolatos kérdésekre. 2023. augusztus 19-én a Fehér Ház hivatalosan bejelentette, hogy az elnök 2023. augusztus 21-én, hétfőn Mauira látogat.

A lahainai katasztrófa számos párhuzamot mutat a 9/11-es támadásokkal.

Nevezetesen, Andaya hivatalnok éppen egy háromnapos FEMA katasztrófavédelmi szemináriumon vett részt, amikor egy valódi katasztrófa történt. Hasonlóképpen, 9/11-én is több katonai gyakorlatot tartottak eltérített repülőgépekkel, miközben a tényleges 9/11-es támadások zajlottak. A katonai gyakorlatok közül háromnak a neve Northern Vigilance, Vigilant Warrior és Vigilant Guardian volt. Elég gyanús, hogy a forgatókönyvek szinte pontosan megegyeztek a 9/11-i állítólagos eltérített repülőgépek támadásainak történetével.A 9/11-es háborús játékok James Corbett tollából


Stanley Hilton, Robert Dole szenátor volt kabinetfőnöke több mint 400 felperest képvisel egy hétmilliárd dolláros csoportos perben George Bush elnök, Richard Cheney alelnök, Condoleezza Rice nemzetbiztonsági tanácsadó, Donald Rumsfeld védelmi miniszter, Robert Mueller FBI-igazgató és más magas kormányzati tisztségviselők ellen, azt állítva, hogy ők tervelték ki és szervezték meg a 9/11-es támadásokat. A pert 2004-ben elutasították. A szövetségi kerületi bíró úgy döntött, hogy az elnök és beosztottjai szuverén mentességet élveznek a bíróság által "nem igazolható politikai kérdésnek" nevezett ügyben.

Hilton úr dokumentumokkal és szemtanúkkal rendelkezik arról, hogy George Bush elnök személyesen rendelte el a 9/11-es támadásokat.

Továbbá szemtanúkkal és dokumentumokkal bizonyítja, hogy az amerikai légierő és a NORAD a 2001. szeptember 11-ét megelőző két hónapban 35 gyakorlatot tartott, amelyeken különböző célpontok ellen repülőgépekkel végrehajtott támadásokat gyakoroltak, köztük olyan konkrét gyakorlatokat, amelyeken a World Trade Center lett volna a repülőgépek támadásának célpontja.


Valójában 2001. szeptember 11-én a NORAD és a légierő öt olyan gyakorlatot hajtott végre, amelyek kereskedelmi repülőgépekkel végrehajtott támadásokat tartottak. Az amerikai kormányzat 35 próbája az utasszállító repülőgépek által végrehajtott támadásokkal kapcsolatban megkérdőjelezi Condoleezza Rice nemzetbiztonsági tanácsadó szavahihetőségét, aki 2002. május 16-án egy sajtótájékoztatón azt mondta:


"Nem hiszem, hogy bárki is megjósolhatta volna, hogy ezek az emberek fognak egy repülőgépet, és belevágják a World Trade Centerbe, aztán egy másikat, és belevágják a Pentagonba; hogy megpróbálnak egy repülőgépet rakétaként használni, egy eltérített repülőgépet rakétaként."


Miért mondott volna ilyet, amikor ez ennyire nyilvánvalóan hamis? Mert nem gondolta, hogy bárki is rájönne az előzetes próbákra.

Most, hogy a próbák kiszivárogtak, az összeesküvőknek gondjuk akadt. De mindezt a kerületi bíró elintézte, aki úgy döntött, hogy a közigazgatási tisztviselők szuverén mentességet élveznek.

Lahainában minden jel egy irányított energiával végrehajtott támadásra utal, ahogyan azt 9/11-én is tették.

870 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page