top of page

LMBTQ-rendezvény elleni tiltakozás miatt vehetik újra elő Budaházyt - Mandiner cikk hozzászólásokkal

Eredeti cikk:


A „Szivárvány Szakkör” megzavarása kapcsán csoportosan elkövetett, közösség tagjai elleni erőszakkal gyanúsítja a rendőrség Budaházyékat. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd lapunknak hangsúlyozta: a Háttér Társaság rendezvénye éppen a gyermekek LMBTQ-propagandával történő megismertetése volt, amelyet mára a magyar jogszabályok – az Alaptörvénnyel együtt – tiltanak.


(...)


Néhány magvas hozzászólás a támogatók közül

  • Ez komoly ? Egy kifeszített molinó miatt ? ( Aminek tartalma pontosan az Orbán kormány programja és megegyezik a gyermekvédelmi törvénnyel ? ) Akkor az a bíró és ügyész államellenes, a hatalom megdöntésére készülő, szervezkedő közellenség.

  • Álljon meg a menet! A gyerek érdeke az első, a korcs buzipropagandának meg a zártosztályon a helye! Itt lenne az ideje, hogy ezeket a buzipropagandistákat elzavarjuk az országból!

  • Valami nem stimmel a büntető gépezetben, és egyes állami szervek fejlében. Ez azért már Budaházy állami zaklatása felsőfokon.

  • Csak egy „Tiltsák ki az LMBTQ-propagandát az iskolákból!” molinót feszítettek ki a bejáratnál, végül békésen távoztak. Mi is ebben az erőszak? Most sorolni lehetne az ellenzék F-Gy. és a többi aljasságát amit már elkövettek, kezdve amikor a Sándor-palota erkélyére felmásztak, a zászlók leszedés nem garázdaság, a molinók kirakása nem "erőszak", amikor Fekete-Győr András bement az Origo szerkesztőségébe és zaklatta az ott dolgozókat nem is akármilyen hangnemben.....nem erőszak.... Hol élünk???????????? Arról nem beszélve, hogy napi szinten zajlik az ellenzék hazaárulása, idegen érdekek kiszolgálása M.o., a magyar emberek kárára. Szégyen és gyalázat!!!!!!!!!!!!!!"

  • A fidesznek komolyabban kellene venni ezeket a dolgokat. A Présember bírái is jól elvannak magukban. Tudják a feladatukat....

  • Szerintem is, azokat kell lecsukni, akik kifogásolták a molinót, illetve az "ellen rendezvényt". Például a háttér-társaságot! Az mégiscsak nonszensz, hogy az aberráltakat védi a törvény a normálisakkal szemben!

  • A molino felirata pont megfelel a kormány álláspontjával és a magyar emberek érdekével. Most ezért megint le kell csukni?

  • Ugye ezek után kezd már mindenkinek derengeni, hogy a két főbíró miért járt a homoszexuális Pressman-nál?

  • Kisebb vita után ezért csak egy „Tiltsák ki az LMBTQ-propagandát az iskolákból!” molinót feszítettek ki a bejáratnál, végül békésen távoztak. Ezért nem megbüntetni kell őket, hanem kitüntetni! Soha többé ballib!

  • Sőt Budaházynak ezért kitüntetés jár, mert védte a jó erkölcsöket, a normalitást és a gyerekeket! Lesittelni a társadalmilag kártékony Háttér Társaságot kell. Apropó, háttér! Ezek az aberráltak mindig valahol hátul kutakodnak.
152 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg