top of page

Lula Da Silva brazil elnök és WEF-tag a teljes lakosságot kényszeríteni akarja a COVID-oltásra


Eredeti cikk:A kormányok és a globalista intézmények hároméves, özönlő dezinformációja után a nyugati országok végre kezdenek rájönni, hogy a világjárvány nem is volt világjárvány, és hogy a válaszlépésekkel kapcsolatos korlátozások és megbízások többségének semmi köze a közegészségügyhöz vagy a közbiztonsághoz. A kormányzatoknak nem sikerült végrehajtaniuk a vakcinamegbízásokat és az útleveleket nyugaton, de ez nem jelenti azt, hogy a világ más részein lemondtak a napirendről. Brazília az Egyesült Államok és Európa elhalványuló kötelezés-törekvései ellenére a további orvosi tekintélyelvűség elsődleges célpontjává vált.


Miközben Észak-Amerikában egyre szélesebb körben elterjednek a kovid-állításokat cáfoló adatok, Dél-Amerikában harc folyik a tudományos bizonyítékok elutasításáért vagy cenzúrázásáért, és az oltási kötelezések mindenképpen érvényre juttatásáért. Összefoglalva, az "összeesküvés-elméleteknek" mindenben igazuk volt.


A zárlatkötelezettségek haszontalanok voltak. A maszkokra vonatkozó előírások haszontalanok voltak. A kovid halálozási aránya csalásnak bizonyult, a kórházak a kovid-halálesetek akár 70%-át is tévesen diagnosztizálták. A kovid okozta szívelégtelenségről szóló pletykákat megcáfolták. Az "oltatlanok világjárványáról" szóló állításokat megcáfolták, mivel a covid halálesetek többsége ma a beoltottak között fordul elő. A természetes immunitás bizonyítottan sokkal jobb, mint a vakcinák. Az amerikai kormány most lényegében elismeri, hogy a covid valószínűleg a kínai Wuhanban található 4. szintű virológiai laboratóriumból származik – ugyanabból a laboratóriumból, ahol Anthony Fauci és az NIH finanszírozta a koronavírusokkal kapcsolatos kutatásokat.


Silva 2023-ban új kovid elleni oltási kezdeményezést indított, három évvel a kovidjárvány kitörése után, és több mint egy évvel azután, hogy a legtöbb más nemzet feladta a polgárok kényszerítését. Ennek furcsasága Brazília meglévő oltási arányában gyökerezik –

a "hivatalos adatok" szerint Brazília lakossága már most 80%-ban be van oltva. Ha ez igaz, akkor miért próbálja Silva még mindig a többi 20%-ot is megfelelésre kényszeríteni? Tisztán közegészségügyi szempontból Brazília már elérte a csordamentességet (ha a vakcinák valóban hatékonyak lennének, ahogyan azt állítják). Úgy tűnik, más indíték van a háttérben.

Lula régóta a Világgazdasági Fórum és Klaus Schwab kedvenc munkatársa. Lula legalább 20 éve részt vesz a WEF-en, és az agytröszt 2010-ben "Globális államférfi díjjal" tüntette ki. A WEF számos alkalommal kijelentette, hogy céljuk az "egész világ beoltása" mRNS kovid termékekkel.

A WEF-tagot 2018-ban korrupciós vádak alapján ítélték el, és 12 éves büntetését kellett volna letöltenie. A brazil legfelsőbb bíróság azonban varázsütésre kevesebb mint két évvel később megváltoztatta a börtönbüntetést. Ezután egy összehangolt médiakampányt hoztak létre, amelynek célja Silva imázsának megtisztítása volt, hogy ismét indulhasson az elnökválasztáson. Silva győzelmet aratott a 2022-es választásokon, bár Brazília legalább fele azt állítja, hogy a választásokat manipulálták.


Azóta Silva küldetésének tekinti egész Brazília beoltását, olyan intézkedésekkel, mint például a jóléti juttatásokhoz való hozzáférés korlátozása azok számára, akik nem tartják naprakészen az oltásokat, illetve ama szülők számár, akik nem hajlandóak beoltatni a gyermekeiket.


Silva a brazilokat azzal akarja megszégyeníteni, hogy alávessék magukat a vakcinának, azt sugallva, hogy a megtagadásával veszélybe sodorják gyermekeiket és rokonaikat.

Azt állítja, hogy a vakcina az "élet egyetlen garanciája".

Minden tudományos bizonyíték mást mond. Mivel a covid hivatalos medián fertőzéses halálozási aránya 0,23% (még kevesebb, ha a téves pozitív haláleseteket is figyelembe vesszük), a lakosság 99,8%-a számára a covid nem jelent problémát.

De ha a cél az, hogy teszteljék, meddig lehet a lakosságot rávenni a globalista covid-szabályok elfogadására, akkor a bizonyítékok nem fognak sokat jelenteni.
496 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page