VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Magda Havas előadása az 5G-kísérletről – magyar felirattalKutatást végez a nem ionizáló frekvenciák biológiai hatásairól az elektromágneses spektrumban. Ide tartoznak a rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) EMF-ek; köztes frekvenciák (IF), amelyeket általában piszkos villamos energiának neveznek; rádiófrekvenciás és mikrohullámú sugárzás (EMR); infravörös sugárzás (IR); és a fényfrekvenciák, beleértve az ultraibolya (UV) sugárzást.


Dolgozott emberi alanyokkal, és tanulmányozta a különféle frekvenciák növényekre, méhekre, haszonállatokra és mikrobákra gyakorolt ​​hatását is.

A Torontói Egyetemen doktorált, posztdoktori kutatást végzett a Cornell Egyetemen, és oktatott mind a Toronto Egyetemen, mind pedig a kanadai Peterborough-i Trent Egyetemen. Korai kutatásai középpontjában a kémiai szennyeződések voltak (a légszennyezés savas eső és vízminőség formájában), valamint ezeknek az emberi egészségre és a környezetre gyakorolt ​​hatása. Az 1990-es évek közepén érdeklődni kezdett az elektromágneses szennyezés (elektroszmog) biológiai hatásai iránt, és olyan emberekkel kezdett dolgozni, akiknek túlérzékenységük volt (EHS), ami a környezetben általában előforduló különféle elektromágneses frekvenciák intoleranciája, amelyet antropogén források generálnak.

Különösen az a kérdés érdekli, hogy miként lehet objektíven diagnosztizálni az EHS-t, és hogy ezt az információt átadja az orvosoknak és másoknak az egészségügyi szakmában. Segíteni szeretne az EHS-ben szenvedőknek gyógyulni és javítani egészségüket. Végső célja a nyilvánosság és más kutatási területek szakembereinek tájékoztatása az elektroszmog káros hatásairól.


Különösen a terhes nők és gyermekek expozíciója aggasztja. A vezeték nélküli technológia használata nem áll le, és elengedhetetlen, hogy mindenki megtanulja a lehető legbiztonságosabb használatát. Az is alapvető fontosságú, hogy a kormányok szabályozzák ezt az iparágat és a kapcsolódó iparágakat a közegészség és a környezet egészségének védelme érdekében.


Mindannyiunknak megalapozott döntéseket kell hoznunk a modern elektromágneses technológia hatékony és biztonságos használatáról. Megpróbálja leegyszerűsíteni ezt a bonyolult tudományt egyetemi hallgatói számára, és itt világszerte bemutatja a laikusoknak és a szakembereknek könnyen átfogható formátumban.


Magda Havas honlapja: https://magdahavas.com/


Tovább a filmhez


45 megtekintés