top of page

Majomhimlő: „Ha hagyom, hogy másodszor is becsapjanak, szégyellhetem magam”


MIKE WHITNEY • 2022. május 21

(Maleczki József fordítása, Szilaj Csikó)Rettegek a kovidtól… A majomhimlőtől rettegsz!!!


„El sem hiszem, hogy máris itt a majomhimlő-szezon, noha még le sem szedtem az ukrán dekorációt.” (Robin Monotti)


Bill Gates jóslata, amely szerint a világ váratlanul himlőjárvánnyal fog szembesülni, csodával határos módon válik valósággá. Meg kellene lepődnünk ezen? Nekem nem kell. Itt van az a tuti tipp, melyet Gates 6 hónappal az első eset észlelése előtt szállított le.


„Valószínűleg évente körülbelül egymilliárd dollárra lesz szükség a WHO pandémiás munkacsoportjának működtetésére – ez végzi a felügyeletet, és ténylegesen azt csinálja, amit én »járványjátéknak« nevezek, ahol azt gyakorolják... Azt mondod, oké, mi lenne, ha egy bioterrorista himlőt vinne 10 repülőtérre? Tudod, hogy reagálna erre a világ?” Bill Gates, Sky News, 2021. november 6.


Csak csodálkozni lehet Gates rendkívüli ösztönös felismerő képességén. Olyan, mint valami szoftveres jós, aki képes megjósolni a jövőt az állatok zsigereiből. Vagy az, vagy pedig van egy kristálygömbje, melyet valahol a Washington-tavi kastélya gyomrában rejteget? Bárhogy van is, ez tényleg megdöbbentő. Itt van még több a World Socialist Web Site-ról (a Világ Szocialista Világhálós Oldaláról) :


„A majomhimlő-vírus példátlan mértékű kitörése hivatalosan 10 Afrikán kívüli országra terjedt át: e sorok írásáig 107 megerősített vagy feltételezett esetet jelentettek az Egyesült Királyságban (9 eset), Portugáliában (34), Spanyolországban (32), Franciaországban (1), Belgiumban (2), Svédországban (1), Olaszországban (3), Kanadában (22), az Egyesült Államokban (2) és Ausztráliában (1).

Továbbra sem lehet sok mindent tudni arról, hogy mi okozza a járványt, amely a földrajzilag legszétszórtabb és leggyorsabban terjedő majomhimlőkitörés a vírus felfedezése, 1958 óta. Az elkövetkezendő napokban és hetekben több adat és tudományos ismeret fog napvilágot látni, de a tudományos közösségben és a nyilvánosságban már most is mélységes aggodalom tapasztalható, és ez a közösségi médiában is széles körben megnyilvánult.” (Több mint 100 majomhimlő-fertőzést észleltek 10 országban, ahogy a példa nélküli járvány világszerte terjed” World Socialist Web Site)


Ismételjük meg: a legsebesebben terjedő majomhimlő-kitörés a vírus felfedezése, azaz 1958 óta.

Vajon van-e valami köze ennek a „gyors terjedésnek” ahhoz, ahogyan a kutatók módosítják ezeket az egyedi kórokozókat azért, hogy fertőzőbbé és halálosabbá tegyék őket? Ez a helyzet?

Talán sohasem tudjuk meg.

És van-e jogunk megkérdezni, hogy vajon nem lehet-e a majomhimlőé egy újabb, laboratóriumban előállított vírus, amelyet a Pentagon által finanszírozott, világszerte szétszórt, mintegy 300 titkos laboratóriumban kotyvasztottak ki az emberiség elleni hatalmas háború folytatására, hogy támogassák a milliárdos elitek ambícióit, akik elkötelezték magukat a világ népességének csökkentésére, és eközben Föld bolygó minden érző lényére kiterjedő, szigorú rendőrállami felügyeletet vezetnek be.

Nemigen fogunk választ kapni erre sem. Az igazság kedvéért azonban meg kell említenünk, hogy a „tekintélyes” médiumok, mint például a Newsweek magazin, tagadták, hogy Gates a fent említett jóslatot tette. Így szól a Newsweek magyarázata:


„Bár Gates a múltban már beszélt bioterrorista himlőtámadás lehetőségéről, megjegyzéseit némileg kiragadták a szövegösszefüggésükből: a majomhimlőt nem említette.” (Tényellenőrzés: Megjósolta Bill Gates a majomhimlő kitörését? Newsweek)


„Némelyest kiragadták a szövegösszefüggésükből?” Úgy érti, Gates NEM hívta fel a figyelmet egy bizonyos fertőző betegségre (a himlőre), amely néhány hónappal később varázslatos módon újra felbukkant kipusztultságából? Milyen kontextusról beszél a szerző? Szeretnénk tudni.

Szigorúan véve, egyáltalán nem számít, mit mond vagy nem mond a Newsweek. Végül is Gates lett mindannak a megtestesítője, ami rossz a mai közegészségügyi Gestapóban, és ezért vált a kritika mágnesévé.

És akár jól idézzük Gates-et, akár nem, az emberek jelentős része határozottan úgy véli, hogy ő az agytrösztje annak a tervnek, hogy le kell igázni a világ népességét laboratóriumban generált fertőző betegségekkel, azért, hogy létrejöjjön egy zsarnoki Új Rend, és azt a hozzá hasonló telhetetlen elitek irányítanák. A WHO új, a szuverenitást kizsigerező szerződése pedig még inkább aláhúzza ezt a pontot, sőt, úgy tűnik, azt sugallja, hogy Gates és társai úgy gondolják, életük fő törekvése, a világ uralása most már csak karnyújtásnyira van tőlük. Nézze meg ezt:(WHO JÁRVÁNYÜGYI EGYEZMÉNY

A rendeletekben célzottan előírt intézkedések a következők:

  • lezárások,

  • szigorúan ellenőrzött határok és karanténzónák,

  • oltási igazolványok,

  • kötelező kapcsolati nyomonkövetés,

  • kötelező egészségellenőrzési vizsgálatok,

  • elhurcoltatásra és karanténba vonulásra való kötelezés,

  • a kormányoknak az egész világra kiterjedő ellenőrzése.


#Akadályozzuk meg az egyezményt!)E cikk kutatása során számos olyan csemegére bukkantam, melyeket az olvasók érdekesnek találhatnak. Felfedeztem például, hogy 2021 márciusában volt egy olyan társasjátékos gyakorlat, amely egy „nem szokványos majomhimlő-vírustörzs” okozta világméretű járványt szimulált. Bámulatos, hogy hány ilyen „előkészítő gyakorlatra” kerül sor közvetlenül valamilyen különösen szörnyű esemény előtt! Félretolhatjuk-e mindegyiket mint merő véletlen egybeesést? Nézze meg ezt a Brownstone Institute-tól származó közleményt:


„ ... a média világszerte fokozott riadókészültségben van a majomhimlő 2022 májusának közepén bekövetkező első globális járványkitörése miatt – mindössze egy évvel az után, hogy egy Münchenben megtartott nemzetközi biológiai biztonsági konferencián szimulálták a 2022 májusának közepén kezdődő »nem szokványos majomhimlő-törzs okozta« globális járványt. A majomhimlőt 1958-ban azonosították először, de globális, Afrikán kívülre terjedő majomhimlő-járvány eddig sohasem volt — most pedig pontosan abban a hónapban és azon a héten tört ki, amelyet a biológiai biztonsággal foglalkozó szakemberek pandémia-szimulációjukban megjósoltak. Vigyék el ezeket a fickókat Las Vegasba!”

A globális majomhimlő-járvány pontosan abban az időben tört ki, amikorra egy évvel korábban egy globális majomhimlő-járvány biológiai biztonsági szimulációja előrejelezte – ez feltűnő hasonlóságot mutat a COVID-19 járvány kitörésével. Az csak néhány hónappal a »201-es esemény« után tört ki. Azon egy koronavírus-járványt szimuláltak, mely majdnem pontosan olyan, mint a COVID-19 járvány.”

(Monkeypox Was a Table-Top Simulation Only Last Year” – a majomhimlő egy társasjátékos szimuláció volt éppen csak egy évvel ezelőtt, Brownstone Institute)


És itt egy másfél perces videó, amely segít megmagyarázni a fenti részletet. Figyelje csak meg: a (szimulált) járványról beszámoló műsorvezető azt mondja: „A tudósok megállapították, hogy ez a majomhimlő-vírus mesterséges”.

Hát bizony! A továbbiakban pedig az egyik elemző ezt a jövőbelátó értesítést adja: „Sokkal kevesebb olyan esetet látunk, melyekben a kormányok korai és eltökélt lépéseket tettek.” Ön szerint mit jelent ez? Jelenheti-e azt, hogy készüljünk fel egy újabb rundó vérrögösödést okozó kísérleti oltásra? Ezt jelenti?

Imhol az Ön mai napra szóló kérdése a Pandémia Szellemi Vetélkedőben: Ön szerint mekkora a valószínűsége annak, hogy egy olyan különös csapás, mint a majomhimlő, kitörhet természetes úton a világ 10 különböző pontján (ahol korábban még soha nem jelent meg), pontosan ugyanabban az időben?

Mit szólna a „nulla” valószínűséghez? Vagy ez túlzás?

Én most megkockáztatom annak kimondását:

nulla a valószínűsége annak, hogy ez az új betegség „természetes úton” alakult légyen ki. Az egyetlen racionális feltételezés, hogy a majomhimlőé, akárcsak a Covidé, laboratóriumban előállított kórokozó, és titkos ügynökök terjesztik, biológiai háborút folytatva a világ népessége ellen.

De konzultálni kell Dr. Fauci-val a kérdésről, és meglátjuk, hogy egyetért-e ezzel. Itt van még több tudnivaló a WSWS-ről:


„Az előzetes hozzászólásokban a tudósok azt feltételezik, hogy az Afrika egyes részein helyi járványt okozó vírus fejődése során fertőzőbbé válhatott, egyszersmind alkalmasabbá az emberről emberre való átvitelre. Ráadásul, minthogy 1980-ra felszámolták a himlőt, a 42 évesnél fiatalabbak közül szinte senki sem kapott himlő elleni oltást (az 85 százalékos hatékonysággal akadályozza meg a majomhimlő-fertőzést).Ennek következtében nincsenek védve a himlő ellen, és a fiatalabb felnőttek ugyanolyan könnyen megfertőződhetnek, mint a gyerekek.” (World Socialist Web Site). Ez csak megerősíti, hogy egy újabb tömeges oltási kampány van készülőben.


Így ír tovább ugyanez a cikk:


„Az esetek több országra kiterjedő, többszörös megjelenése súlyosan problematikus... Tekintettel arra, hogy Portugáliából megerősített eseteket, Spanyolországból gyanús eseteket láttunk, és világszerte látjuk a megerősített és gyanús esetek terjedését, az az érzésünk, hogy senki sem tudja, milyen nagy és mekkora kiterjedésű lehet ez. ... A járványügyi szakemberek szinte minden nyilvános nyilatkozatukban elismerték, hogy megdöbbentek azon, mennyire befészkelte magát a vírus máris a közösségekbe, tekintve, hogy ez általában rendkívül ritka. Tom Inglesby, a Johns Hopkins Center for Health Security igazgatója a STAT Newsnak elmondta: „ez [a vírus] sokkal jobban kezdi megvetni a lábát, sokkal kiterjedtebb módon, és nem értjük, hogyan jutott be ezekbe a hálózatokba”. (Több mint 100 majomhimlő-fertőzést észleltek 10 országban, mivel a példátlan járvány világszerte terjed”World Socialist Web Site)


Szóval, már mindenütt ott van? Akkor mit tegyünk?

A válasz nyilvánvaló: lezárás, maszkot fel, és oltassa be magát, amilyen hamar csak lehet. Máskülönben a világ népességének nagy részére gyötrelmes halál várna... mint a Covidtól, emlékszik?

Természetes, hogy némelyek arra a következtetésre juthatnak, hogy ismét szándékosan félrevezetnek bennünket, és két világjárvány két év leforgása alatt statisztikailag lehetetlen. De miért is kellene észszerűnek lenni, amikor a tömeghisztéria van napirenden? Így van tovább:


A himlő elleni vakcinának számos súlyos mellékhatása miatt kampányszerű tömeges oltásra való használata problematikus. A majomhimlő hosszú lappangási ideje miatt azonban a himlő elleni vakcina működhet poszt-expozíciós profilaxisként [a fertőzés utáni megelőzésként] az oltási gyűrű modelljében....” (WSWS)[„ring vaccination – ebben a modellben az fertőzöttekkel kapcsolatba került személyek, és az ővelük is kapcsolatba kerültek körét oltják be – a ford. megj.]


Más szóval, ne tántorítson vissza az, ha égbe szökik a szívroham, az agyvérzés, a vérrögképződés vagy a halálozás aránya a beoltottak körében. Csak kövesse a CDC megfontolt ajánlásait, és minden rendben lesz.

Meg aztán a kormány már 13 millió adagot vásárolt ezekből az új, továbbfejlesztett, halálosan mérgező oltásokból (U.S. Buys 13 Million Doses of Monkeypox Vaccine – Az USA 13 millió adagot vásárol a majomhimlő elleni oltásból), úgyhogy nyugodjon meg, vegyen egy mély lélegzetet és tűrje fel az ingujját. Mostanra már mindannyian ismerjük a gyakorlatot.

Ismerjük, de vakargatjuk a fejünket, amikor a Pentagon titkos biológiai laboratóriumaiban zajló gyanús dolgokról olvasunk, amelyek a jelek szerint mindenféle sötét üzelmekkel foglalkoznak, beleértve olyan halálos kórokozók ipari méretű előállítását, amelyek egy csapásra emberek milliárdjait pusztíthatják el. Ez nem hagy minket aludni éjjelente. Nézze meg ezt a TASZSZ-ban megjelent cikket:


„Az USA ebola- és himlővírusokat kutatott Ukrajnában – állítja Irina Jarovaja, az ukrajnai amerikai biológiai laboratóriumokat vizsgáló parlamenti bizottság társelnöke. Ma bemutattunk egy arról szóló elemzést, hogy az USA mely kórokozók kutatása iránt bizonyult különösen érdekeltnek Ukrajnában” – mondta pénteken az újságíróknak. A területileg Ukrajnához kötött kórokozókon kívül [a laboratóriumok] olyan vírusokat és kórokozókat kutattak, amelyek járványügyi szempontból nagyon távol vannak Ukrajnától – mint például az eboláét és a himlőét. A törvényhozó szerint a megszerzett információk »agresszív célkitűzésre utalnak, és ez aláhúzza az indítékait ezeknek a programoknak, amelyeket valójában az amerikai védelmi minisztérium hajt végre ukrán földön«....

Szeretném hangsúlyozni, hogy az SVR [Russian Foreign Intelligence Service – a külföldön működő orosz titkosszolgálat – a ford.] vezetőjével ma folytatott párbeszéd, valamint a bizottsághoz jutott bizonyítékok teljes mértékben megerősítik az USA által világszerte létrehozott biológiai információs hálózat létét, valamint a világ, és különösen Ukrajna aktív hadászat-biológiai kihasználásának tényét. Ez lényegében véve súlyos globális fenyegetést jelent. (...)

A bizottságnak azonban sürgetnie kell a globális közösséget, hogy nyomatékosan járjon a végére ennek az USA által végrehajtott titkos és veszélyes hadászati biológiai tevékenységnek, hogy közös, egyenlő és oszthatatlan biztonságra vonatkozó átfogó intézkedéseket lehessen kidolgozni. Minthogy meg kell különböztetni a bakteriológiai kutatások békés és nem békés célú felhasználását és a toxinok tanulmányozását, a kutatásnak teljesen átláthatónak és ellenőrzöttnek kell lennie. És Oroszország elvi álláspontja, hogy semmiképpen se legyenek bakteriológiai fegyverek a világon.” (“Key Russian lawmaker reveals illicit Ebola, smallpox research at US-run Ukraine biolab”– Egy fontos pozíciójú orosz törvényhozó felfedte, hogy az USA által vezetett ukrajnai biolaborokban illegális ebola- és himlőkutatás folyik, TASZSZ)


Szóval, mi folyik itt? Miért van a Pentagonnak több mint 300 biológiai laboratóriuma szerte a világon, amelyek titkos, funkciókiterjesztő kutatásokat végeznek olyan kórokozókon, amelyek egyértelmű fenyegetést jelentenek az egész emberiségre?

És miért szövetkezett a Pentagon olyan hírhedt elitekkel, akiknek az eugenikai, népességcsökkentési és klímamozgalmakhoz fűződő kapcsolatai azt sejtetik, hogy a kutatásokat egy meghatározott stratégiai menetrend szerint alakítják, amely jelentős áldozatokkal járhat?

És ha a majomhimlő valójában nem egy természetes eredetű vírus, hanem egész egyszerűen az alkotmányos kormányzat, az egyéni szabadság és a modern civilizáció alapvető intézményei elleni könyörtelen háború következő szakasza? Talán teljesen más civilizációra készítenek fel bennünket, olyanra, amelyben minden döntésünket „megvilágosodott tekintélyek”, nagyvállalati részvényesek és „jó szándékú emberbarátok” hozzák meg helyettünk. Lehetséges ez?

Mindenképp érdemes ezen elgondolkodni.
595 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page