top of page

Maui tűzvészek: beleestünk egy masszív figyelemelterelésbe? Mielőtt azt mondanád, hogy őrült vagyok, nézd meg ezt a vad bizonyítékot...(No, magam sem tudom, mit gondoljak. De abban bízom, hogy fogalkozva vele, hamarabb jöhet a rejtélyre igaz megvilágosodás... a Szerk.)


Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye
Nem tudom az összes választ, de itt van valami nagyon érdekes, amin együtt elgondolkodhatunk:

Mi van, ha az egész "Mauin használt közvetlen energiafegyverek" egy hatalmas pszichológiai művelet (PSYOP) volt, hogy elterelje a figyelmünket valami sokkal egyszerűbb, és sokkal veszélyesebb dologról?

Lépjünk egy lépést hátra, tisztítsuk ki az elménket, és nézzük a helyzetet friss szemmel:


A történet

Az egész azzal kezdődött, hogy Maui különböző pontjain hirtelen három elszigetelt "futótűz" jelent meg:Az internetes kommunikáció leállt, így az egyetlen "hír", amit kaptunk, alapvetően a mainstream média volt. Aztán, amikor a por eloszlott és a függöny felemelkedett, láttuk a Hawaiin okozott pusztítást, és mindannyian egyetértettünk abban, hogy ez nem egy átlagos erdőtűz:

Lahaina partjainál csütörtökön.


Láttuk a képeket; a házak a semmivé omlottak, mégis állnak a fák zöld levelekkel... Ismétlem, NEM egy normális tűz.

Egy légi felvétel a Hawaii állambeli Lahainában a halálos bozóttüzek okozta károkról.


Láttunk porig égett járműveket:


Egy kék inget viselő férfi sétál az erdőtűz roncsai között, égett autókkal körülvéve.Láttunk csónakokat, megégve:Mindannyian (magamat is beleértve) gyanítottuk, hogy Hawaiin irányított energiafegyvereket (DEW) használtak, amelyeket gyanítottuk, hogy repülőgépekre szereltek. Ezek a képek a Northrop Grumman amerikai katonai védelmi vállalkozótól származnak (amely a DEW-ket fejleszti):Láttunk egy maroknyi képet is, például ezt,amelyek megerősítették azt az elképzelést, hogy ezeket a tüzeket DEW-k okozták. Tehát, hogy összefoglaljuk, azt hittük, hogy DEW-k voltak, mert tudjuk, hogy a hadsereg tulajdonában vannak DEW-k (beleértve a repülőgépek DEW-it is), aztán láttunk néhány képet lézerekről (mint a fent látható), láttuk, hogy a házakat porig rombolták, míg a fák érintetlenek maradtak, és valószínűleg, mindennél jobban, mert egyszerűen nem bízunk a kormányunkban, és ez alapvetően a 9/11 mellékszála. Ha ezeket a dolgokat összeadjuk, akkor a katonaság repülőgépeinek és a házak lerombolásának van értelme...., vagy nem?


PSYOPS

Ha még nem olvasta a Chemtrails című írásomat: The Biggest PSYOP in History (A történelem legnagyobb PSYOP-ja/pszichológiai hadművelete) című írásom, arra bátorítom, hogy nyisson egy új ablakot a böngészőjében, másolja be ezt a linket, olvassa el először, majd jöjjön vissza és fejezze be ezt:


Azért mondom ezt, mert meg kell érteniük, hogy a kormány, a hadsereg és a hatalom milyen messzire megy el, hogy elhitesse velünk, amit csak akarnak. Ezek a 100%-ban legális módszerek magukban foglalják a hamis közösségi média fiókok tömeges létrehozását, ami magában foglalja az irányított ellenzéket és a szándékos dezinformációt. Ezzel együtt, ha azt akarják, hogy a narratíva futótűz legyen (az alvóknak) vagy közvetlen energiafegyver (az ébren lévőknek), akkor ezt a két dolgot fogják erőltetni; a választás illúziója. Beskatulyáznak benneteket, hogy e kettő közül válasszatok. Látjátok, hogy nincs harmadik lehetőség?


A BIZONYÍTÉKOKAT KÖZELEBBRŐL MEGVIZSGÁLVA

Ne feledjétek, hogy egy lépést hátraléptünk, és mindent nyitott szemmel nézünk, oké?


Az azonnal felbukkant égi lézerképek mind hamisak, ami azt jelenti, hogy bár a képek valószínűleg valódiak, tévesen tulajdonították nekik, hogy Mauiról származnak:


A vírusos képek, amelyek azt állítják, hogy bizonyítékot mutatnak arra, hogy "irányított energiafegyverek" okozták a Maui-tüzeket, nem igazak | 13newsnow.com


Megpróbáltam kitalálni, hogy ki volt a legelső, aki ezeket a képeket a "Maui" vagy "Hawaii" + "DEW" vagy "Wildfire" kulcsszavak használatával feltette a netre. Nem tudtam visszavezetni az első (kamu) posztolóig, de biztos érdekes lenne ezt kideríteni. Nem tehetek róla, de elgondolkodom azon, hogy vajon az összes egy vagy két PSYOP Twitter-fiókból származik-e.


Ez a kép az egyik legnépszerűbb "Hawaii DEW Proof" kép:A fenti képhez tartozó történet szerint egy hawaii lakosnak fogalma sem volt arról, hogy ők készítették ezt a fotót, amíg át nem nézték a képeiket, és meg nem látták. Úgy tűnik azonban, hogy az index dátuma 2023. január 13:


de a hawaii tüzek csak 2023 augusztusában voltak, és ekkor hirtelen nekik tulajdonították a képet.


Aztán vannak más videók is, amelyeken az emberek olyan felvételeket osztanak meg, amelyek egy fényt mutatnak az égen, arra utalva, hogy ez egy DEW lehet. Hadd osszam meg veletek egy gyors történetet. Amikor főiskolás voltam, egy haverommal egy hatalmas, fényes, fehér fénysugarat láttunk az égen. Körülbelül 30 percig volt ott, így sok sör után úgy döntöttünk, hogy levadásszuk. Beültünk a kocsiba, és egy órán keresztül vezettünk, hogy megtaláljuk, miközben elméleteket gyártottunk, hogy lehet, hogy földönkívüliek, egy UFO, vagy valami izgalmas dolog (akkor még nem tudtam a DEW-ekről, különben biztos, hogy ezt mondtam volna). Csak vezettünk és vezettünk, és amikor végre odaértünk, nem fogjátok elhinni, mi volt az... a legnagyobb csalódás volt... egy hatalmas reflektor volt, amit az égbe lőttek, egy matracbolt parkolójából, mert kiárusítást tartottak. Soha nem láttam még ilyet, és azóta sem láttam ilyet. A lényeg az, hogy nem minden fény az égen valami aljas dolog, néha egyszerűen csak hülyeség.


Térjünk vissza a Maui dolgokhoz.Fel kell tennünk magunknak a kérdést: "Miért van ennyi hamis kép?". Azért posztolják ezeket az emberek, hogy több követőt szerezzenek? Vagy valami sokkal baljósabb dologról van szó?


Ezután vegyük fel a gondolkodó sapkánkat, és beszéljünk az irányított energiafegyveres repülőkről.


A repülők repülnek. Legjobb tudomásom szerint nem állnak meg és nem lebegnek.

Az irányított energiafegyverek lézereit úgy tervezték, hogy valamit pontosan megcélozzanak. Ez nem egy bomba, ami egy hatalmas területet céloz meg. Ezt szem előtt tartva...

Ahhoz, hogy minden egyes házat "lelőjenek", a repülőgép(ek)nek köröket kellene repülnie, oda-vissza, oda-vissza, újra és újra és újra:


Futótűz roncsai láthatóak 2023. augusztus 10-én, csütörtökön a hawaii Lahainában.


Akkor miért nincsenek fotóink vagy videóink arról, hogy a repülőgépek oda-vissza repülnek ezek felett a hawaii városok felett?


Ha nem katonai repülőgépek, amelyek köröket repülnek, és lézerrel lövöldöznek házakra, akkor mi lehet az?

Nos, kezdjük itt:


A VEGYI NYOMOK, A VÉGSŐ GYORSÍTÓSZER

A chemtrails többféle fém (és más összetevők) aeroszolos mikroszkopikus darabjai. A Chemtrails összetevői szó szerint ugyanazok az összetevők, amelyeket az amerikai hadsereg is használ a szándékos tűzgyújtáshoz.


Elmevilágító

Nemrég láttam egy videót, amelyben egy biztosítási szakértő arról beszélt, hogy a kaliforniai "tábortűz" után a biztosítási nyomozók megvizsgálták a súlyosan leégett, de még álló házakat. Felfedezték, hogy ezeknek az otthonoknak a szellőzőrendszere teljesen be volt vonva mikroszkopikus fémrészecskékkel, amelyek nagyon gyúlékonyak. Tudja, a kályháknak van egy frisslevegő-bemenetük, ami a külső levegőt beszívja a szellőzőrendszerbe:MI AZ A SZABÁLYOZOTT HIDEGLEVEGŐ-BEMENET?

Tehát a HVAC rendszer befelé vette az aeroszolos permetet ("Chemtrails"), majd a mikroszkopikus részecskéket a csatornarendszeren keresztül kényszerítette, majd a fali szellőzőnyílásokon keresztül kifelé nyomta, ahol porszerűen lebegett a levegőben a házban, mindenre rászállt, és lassan a házat gyújtóládává változtatta. Az évekig tartó vegyi nyomkövetésnek köszönhetően elég egy szikra, és a házak porig égnek. Teljes bizonyossággal tudjuk, hogy Hawaii-t erősen permetezték. Ez egy 2011-es videoklip Maui, Hawaii GeoEngineeringről (2 perces videó):


Írjuk fel a listánkra: Gyorsító már a helyén van, ✔️.


SMART METERS

Az intelligens mérők, mint amilyeneket Hawaiin használnak, teljes őrület, sok okból kifolyólag.A telepítés Mauin még 2011-ben / 2012-ben kezdődött:


A Maui Smart Grid with Smart Meter projekt már több évvel ezelőtt befejeződött:


Ezek a mérőműszerek TUDOTTAN lángra lobbannak: (2 perces videó)

(17 másodperces videó)


Nézze meg közelebbről az alábbi videón látható házakat, ezek olyan otthonok, amelyek az intelligens mérők miatt gyulladtak ki. Konkrétan nézze meg, amikor a légi felvétel látható. Teljesen a földdel egyenlővé váltak, a semmibe. Véleményem szerint ugyanúgy néznek ki, mint Maui: (21 másodperces videó)


Most nézze meg a videón látható járműveket. Fel vannak gyújtva, ugyanúgy, mint Maui... egy Smart Meter (+Chemtrails) tüzetől: (34 másodperces videó)

 

ELMEMEGHÖKKENTŐ

Ezt meg KELL nézni! (1 perc 20 másodperces videó)

Itt van néhány kép a Phoenix-i tűzről, amire utal:
CHEMTRAILS + INTELLIGENS MÉRŐÓRÁK, KOMBINÁLVA

A gyorsítószer (Chemtrails ✔️) és a haditechnikai fegyverek (Smart Meters ✔️) kombinációja, túlfeszültség elleni védelem nélkül (✔️), összekapcsolva az Intelligens Hálózattal (✔️), egy halálos katasztrófa, ami csak arra vár, hogy megtörténjen (✔️✔️✔️✔️). Amint ebből a tanúvallomásból kiderül, az esemény előtt permeteznek, permeteznek, permeteznek


A "K.I.S.S. MÓDSZERT" ALKALMAZZÁK

Amikor középiskolás voltam, volt egy tanárom, aki mindig azt mondta: "Használd a K.I.S.S. módszert!". A KISS azt jelenti: "Keep It Simple, Stupid" (a gyerekeket hülyének nevezni az 1990-es években teljesen elfogadott volt). A KISS módszer azt jelenti, hogy a legegyszerűbb formájára kell lefordítani a kérdést, hogy megtaláljuk a választ.


Tehát, KISS:


Maui Tüzek: Emelik a lakástulajdonosok biztosítási díjait Hawaiin?

1. lehetőség: az amerikai hadsereg irányított energiafegyverekkel felszerelt repülőgépe köröket repült, és szinte minden házat leterített, de néhányat ismeretlen okokból kihagytak. Mivel a DEW-nek pontos pontossága van, feltételezzük, hogy ezeket a házakat megkímélték, vagy lusták voltak, és kihagyták őket:Hawaiin, a pusztító Maui tüzek után egyre nagyobb az aggodalom a "klíma dzsentrifikáció" miatt | The Asahi Shimbun: Japán hírek, hírek és elemzések


DE nincsenek olyan fotók vagy videók, amelyeken repülőgépek repülnének, és azok a képek, amelyeken égi lézerek láthatók, nem erről az eseményről származnak. 2000-3000 elpusztult ház és épület mellett ez rengeteg lehetőség arra, hogy fotót vagy videót készítsenek egy lefelé lövő lézerről, különösen akkor, amikor a levegő füstössé vált, a lézernek nagyon jól láthatónak kellett volna lennie, nem igaz?


VAGY, 2. lehetőség: Van-e több értelme annak, hogy ezen az otthonon valami eltér a többitől? Lehet, hogy ebben az otthonban nincs intelligens mérő? Az emberek rámutatnak, hogy Oprah otthona nem égett le! A kormányzó kastélya nem égett le! ... Gondolod, hogy ezek közül az elitek közül bármelyiknek van intelligens mérője?


KISS: A katonaság elég merész volt ahhoz, hogy köröket repüljön, miközben lézerekkel lövöldözik, mint egy videojátékban, de bizonyos környékeket kihagytak (ami tényleg meghiúsítja a célt, hogy az egész területet hamuvá égessék) VAGY valami más van ezekkel a környékekkel, talán a Stop Smart Meters Hawaii Coalition csoport tagjai voltak, akik harcoltak a várossal, hogy megakadályozzák, hogy a házaikra kerüljenek?

Ha minden egyes ház oldalára egy mini tűzbomba van erősítve, és ha ez a bomba távolról aktiválható, nem lényegesen kevésbé kockázatos, mint az égbolt-zapping-lézer-őrület?

Nézze meg ezt a térképet a tűzvészről. A piros a KÁROS. A kék a NINCS KÁR. A NEM KÁROSodott területek csoportosan helyezkednek el. Minél jobban megnézed a bizonyítékokat, annál inkább nem illik a katonai DEW támadáshoz, az én névtelen-Substack-szerző-rajzfilm-avataros véleményem szerint:Nézd meg ezt; az elülső ház rommá égett, de a mögötte lévő ház rendben van. Ismét meg kell kérdeznünk, miért? Gondoljátok, hogy az a ház a DEW pilóta Larry bácsikájához tartozott, ezért ugrott át rajta?


Vannak olyan állampolgárok tanúvallomásai is, akik azt állítják, hogy a víz (az óceán) szó szerint lángokban állt. Tudjuk, hogy a víz nem ég, tehát ez azt jelentené, hogy volt rajta egy lebegő égésgyorsító. Hadd mutassak egy példát; itt van egy ital, amit egy csapos készíthet egy nem gyúlékony italból, aminek a tetején gyúlékony alkohol lebeg: (37 másodperc)


Ez megmagyarázza, hogy miért égtek le a kikötőből kiálló hajók is? És ez a gyorsítószer utóhatása: (2:15 videó, amit meg KELL nézned).


Emlékeztek a korábbi videóra, ahol a fickó azt mondja, hogy Phoenix elégett? Nézd meg a rózsaszínt az alábbi képeken. Ha ez "csak égésgátló", akkor miért nem tudják a hírek, hogy mi az? Miért csak bizonyos területeken van, mint például a VÍZ és a betonúton, de a házakon nincs?


EZ EGY PSZICHOPATA VOLT?

Ahogy már az elején mondtam, nem tudom az összes választ. De gondoljatok erre, ami talán az egyik legnagyobb tényező lehet:

Az intelligens mérők nem csak fegyverek, hanem a legmodernebb KÉMPFEGYVEREK: (2:20 videó)... Világszerte keményen nyomulnak azért, hogy ezeket az intelligens mérőket minden épületre felszereljék: (50 másodperces videó)...

És az utolsó dolog, amit szeretnének, hogy az emberek azt higgyék, hogy az intelligens mérők veszélyesek. Az alvó emberek el fogják hinni az erdőtűz-sztorit, de az éberek nem, ezért ezt úgy kell elmagyarázni, hogy az ébereket megnyugtassák, és eltereljék őket az intelligens mérőktől (és a Chemtrailektől).


A hatóságok szerint Maui szigetén a tűz által érintett épületek 80 százaléka lakóépület.Túl tökéletesek a DEW-ek?


A DEW érvelése majdnem túl tökéletes. Ha kénytelen lennék magam valamilyen címkével ellátni, azt mondanám, hogy "Biológiai Hadviselés és GeoEngineering Program kutatója" vagyok, és elmondhatom, hogy ezek az emberek ördögiek és nagyon számítóak, és ez a DEW bizonyíték egyszerűen túlságosan tökéletes.


Talán láttátok az alábbi képet, ez egy régi dokumentum, amit megtaláltam és megosztottam a Twitteren, mint további bizonyítékot a DEW elmélet alátámasztására. A dokumentum szerzője a Légierő Kutatási Laboratórium, ez a "Directed Energy Directorate" a Légierő MAUI-ban található. A felfedezésem, a narancssárga négyzetemmel rajta, az egész internetre felkerült, mint további bizonyíték arra, hogy DEWS-t használtak Mauin:De most, hogy másképp látom a helyzetet, nem tűnik túlságosan tökéletesnek, hogy történetesen Mauin van egy USAF DEW Site? Majdnem olyan érzés, mintha azt akarták volna, hogy a hozzám hasonló kutatók ilyen dolgokat találjanak, és használják fel a tűz szítására (szóviccnek szántam). És ha ez volt a céljuk, akkor pont belesétáltam a PSYOP-ba. Most, hogy így belegondolok, nem tűnik túl tökéletesnek a DEW legnépszerűbb fotója is?


A lézersugár közvetlenül a fotó közepén van, teljesen akadálytalanul, mert nincsenek fák pontosan ott, ahol ez a sugár van. A tüzes színű sugár körül füst száll fel, hogy hangsúlyozza, mennyire forró. A fák homályosak/elmosódottak, a háttér homályos, de az az átkozott lézer tiszta... ez túl tökéletes. Arra emlékeztet, amikor egy gyilkos megpróbálja félrevezetni a rendőrséget azzal, hogy bizonyítékokat helyez el, hogy elterelje a nyomozást saját magáról. Emberek, minél többet gondolkodom rajta, annál kevésbé hiszem, hogy a DEW-nek van értelme.


Itt az én elméletem, ami lehet, hogy teljesen téves:

Sajnálom, a többi rész a fizetős fal mögé kerül. Ha nyilvánosságra hozhatnám, megtenném.


935 megtekintés

1 Comment


Guest
May 14

Ez rossz vicc volt! A lényeg kimaradt!

Like
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page