top of page

Melbourne népe fellázadt! „Itt kezdhetjük el hallani és hallgatni a távolban a győzelem dobjait”


Viszlát Dan Andrews miniszterelnök! Melbourne népe fellázadt!


Bekapcsolható a magyar nyelvű automatikus fordítás, így a hatalmas tüntetés szívmelengető képei előtt a lelkes közreadótól ilyen mondatokat hallhatunk-olvashatunk:


„Itt kezdhetjük el hallani és hallgatni a távolban a győzelem dobjait”Köszönjük Cser Ferencnek, Ausztráliában élő honfitársunknak, Szilaj Csikós munkatársunknak, hogy elküldte ezt a csodálatos filmet!


Azt, hogy mi ennek a megmozdulásnak a jelentősége, talán segít megérteni a soron következő, készülőfélben lévő kovidos fejtegetésemből ideemelt részlet:


(...)

Ahogy a törvény nem ismerése nem mentesít a felelősségre vonás alól, ugyanígy a bűnös tájékozatlanság sem mentesíti azokat a személyes felelősség alól, akik a maguk pozíciójából, a maguk hatalmával még mindig a világuralmi hadművelet szekerét tolják.

Martin Foley-t, Ausztrália egészségügyi miniszterét üdítő ellenpéldaként említem. 2021. szeptember 28-án, mindenféle csűrés-csavarás nélkül ezt nyilatkozta[1]:


„Azok közül, akik tegnap voltak kórházi ellátásban, közülük 78% volt teljesen oltott, és 17% volt részben oltott.” 

Azt gondolnánk, hogy egy ilyen teljesen egyértelmű, világos, ráadásul legmagasabb szintű, hivatalos állásfoglalás bőségesen elegendő ahhoz, hogy Ausztráliában egy csapásra véget vessenek mindenféle önkényeskedésnek a kovidos oltásokkal, oltatásokkal kapcsolatban.

Akármilyen gyorsan fogy is az időnk, megfejtésünkre vár, hogy vajon miért nem így történt, miért nem ez következett be. Ausztrália miért inkább a „No jab, no job” kampánynak feküdt neki teljes erejével? „Ha nincs döfés – azaz oltás –, akkor nincs munka!”

Ausztrália-szerte zajlanak a tüntetések, de a kormányt, illetőleg az államok vezetőit ez sem tántorítja el attól, hogy minden egyes munkavállalót oltakozásra kényszerítsenek.

Vajon miért nem? Mi mozgathatja őket?


Röviden vegyük szemügyre Daniel Andrewsnak, Victoria állam miniszterelnökének idevágó felfogását és meghökkentően antidemokratikus, sőt – bátran kijelenthetjük –fasisztoid viselkedését. Minden alább idézendő szavát és mondatát magam jegyzeteltem ki a sajtótájékoztatójáról készült filmtudósításból – hála érte az Orvosok a Tisztánlátásért honlapjának[2] –, tehát fájdalmasan hitelesek.

Miután a miniszterelnök a jelenlévő újságírókat arról tájékoztatta, hogy 2021. október 15-ig minden egyes munkavállalásra jogosult személynek legalább egy adag Covid19 vakcinát kell kapnia, ha tovább szeretne dolgozni („Ez van!” – szögezte le flegmán), egy újságíró megkérdezte tőle: „Mit tesznek akkor, ha vannak olyanok, akik ezt a kötelező oltást nem akarják?”

Íme egy demokratikus ország demokratikus állama első számú vezetőjének keresetlen válasza:


Nos, akkor nem fognak munkába járni! Ez nagyon-nagyon egyszerű! Ez nagyon egyszerű! Ki akarjuk nyitni a piacokat! Nem engedem, hogy kioktassanak a szabadságból. Olyan emberek által, akik mindannyiunkat visszatartanak! Szabadok akarunk lenni! Szabadok is leszünk! Ki fogunk nyitni! És a kulcs ehhez, hogy fel- és fel- és felvisszük az oltási számokat! (...) Kétszer kell oltott legyél  munkavállalóként! (...) És néhány embert ki fogunk zárni! Mert ez jobb, mint mindenkit lezárni! (...) Ezek az oltóanyagok biztonságosak és hatásosak, ezért kérem, hogy oltassák be magukat!


Victoria állam miniszterelnökének, illetőleg magatartásának megítélésénél lényegében kétféle lehetőség közül választhatunk.

  1. Azért veszi semmibe az egészségügyi miniszter tárgyilagos ténymegállapítását, mert ennyire tájékozatlan vagy ennyire ostoba. Innentől kezdve a nép kezében van a megoldás kulcsa: amilyen gyorsan csak tudja – de legkésőbb a következő választások alkalmával – olyan messzire zavarja miniszterelnökét és pártját a kormánykeréktől, amennyire csak tudja. Hacsak a nép is nem ugyanennyire tájékozatlan vagy ostoba. De ezen a helyzeten legfeljebb már csak felelős és bátor értelmiségiek, tisztánlátó civilek, ellenállók, szabadságharcosok tudnak segíteni. Ha egyáltalán...

  2. A másik lehetőség pedig az, hogy Victoria állam miniszterelnöke beavatott. A szabadkőművességnek, vagy a mélyállami, háttérhatalmi szervezetnek, a világuralmi hálózatnak ilyen-olyan rangú tagja, de legalábbis lekötelezettje vagy foglya. Nem azért állítja az immáron végtelen mennyiségű bizonyítékék ellenére, hogy az ún. vakcinák biztonságosak és hatékonyak, mert maga is így vélné, hanem azért, mert mint beavatottnak, mint hálózati tagnak ez a dolga, ez a megkerülhetetlen kötelessége.


Akár így, akár úgy, ennek az ausztráliai fejleménynek, Melbourne népe fellázadásának minden szabadságszerető embernek örülnie kell.


Varga Domokos György

 


 

360 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page