top of page

„Menjenek a pokolba”: Bátor EU-politikus elítélő üzenetet küld a globális zsarnokoknak

Eredeti cikk:

BY TYLER DURDEN, By The Vigilant Fox

SEPt 22, 2023

Schiller Mária küldeményeChristine Anderson, az Európai Parlament képviselője hajthatatlan ellenzője Klaus Schwab "Nagy Újraindítás" programjának. A leginkább Justin Trudeau-nak adott híres pofonjáról ismert Anderson EP-képviselő azon kevés megmaradt politikusok közé tartozik, akik az európai emberek érdekeit képviselik.


Szeptember 13-án sem volt ez másképp, amikor Anderson képviselőnő nem fogta vissza magát a globalitárius elitnek szóló legújabb figyelmeztetésében. Az Európai Parlament előtt, egy kifejezetten a COVID-19-re adott válaszreakcióra és az Egészségügyi Világszervezetre összpontosító ülésen Anderson EP-képviselő egy erőteljes kijelentéssel zárta az ülést.


Íme, amit mondott, szóról szóra:


"Meg kell találnunk a módját, hogy felébresszük az embereket. Mert a lényeg egyszerűen a következő: választásról van szó. Vagy a szabadság, a demokrácia és a jogállamiság – vagy a rabszolgaság.


Nincs olyan, hogy köztes állapot. Nincs olyan, hogy egy kis szabadság, egy kis demokrácia, egy kis jogállamiság, mint ahogy nincs olyan, hogy egy kis rabszolgaság. Ez tehát a választás. Vagy a globalista embergyűlölők, vagy az emberek. Vagy mi vagy ők. És szerintem ez az, amiről ez az egész valójában szól.


Amikor kollégáimat és engem beválasztottak ebbe a parlamentbe, ez nem volt kérdéses. Az emberek oldalán álltunk, mert az emberek azért fizetnek minket, hogy az ő érdekükben cselekedjünk. Ez a munkánk. És még egyszer mondom a világ minden egyes választott képviselőjének, a világ minden egyes választott kormánya minden egyes tagjának: ha nem álltok egyértelműen az emberek mellé, és nem az ő érdekeiket szolgáljátok, nem az ő érdekeik szerint cselekszetek, akkor nincs helyetek egyetlen parlamentben vagy kormányban sem. Rács mögött a helyetek. Akár a pokolban is megrohadhattok, engem most nem érdekel, mert pontosan ezt érdemlitek, ha elárultátok a népet."


Taps következett.


Anderson képviselő folytatta.


"Most pedig szeretnék egy ígéretet tenni az embereknek, és eléggé biztos vagyok benne, hogy a kollégáim nevében is beszélhetek. Mi továbbra is önök, az emberek mellett fogunk állni. Továbbra is harcolni fogunk a szabadságért, a demokráciáért és a jogállamiságért. Nem fogjuk befogni a szánkat, és nem fogunk leállni az aljas globalista embergyűlölőkkel szemben.


De azt is szeretnénk, ha ígéretet tennének/tennétek nekünk. Hallhattátok, hogy minden visszatér. Az első ország máris elkezd [beszélni] maszkmandátumokról Izraelben. Már most is bevezetik. Hallottam néhány egyetemről az Egyesült Államokban. Ők máris visszahozzák az egészet. És nagyon szeretném, ha ti, az emberek, nem mennétek bele. Egyszerűen mondjatok nemet! Azt akarják, hogy viseljetek maszkot; mondjatok nemet. Azt akarják, hogy vegyetek fel egy újabb mRNS injekciót; mondjatok nemet. Azt akarják, hogy kijárási tilalmat rendeljenek el; mondjatok nemet. Tényleg csak ennyit kell tenni.


És lehet, hogy talán egy kicsit nehéznek hangzik, de valójában nem is olyan nehéz. Mert ha egyszer világossá tetted számukra, hogy nem fogsz többé belemenni, ha egyszer tudtukra adtad, nem tudnak többé megijeszteni. Mert amíg attól félsz, hogy mit fognak tenni, ha nem engedelmeskedsz, addig hatalmuk van feletted. Vedd el tőlük a hatalmat! Egyszerűen mondj nemet. Ha ezt megteszed, többé nincs hatalmuk feletted. Olyan szabadnak fogod érezni magad. Egyszerűen mondj nemet.


És figyelembe véve, amit ma hallottunk, és figyelembe véve, amit az elmúlt három évben láttunk. Figyelembe véve, hogy mit tudunk arról, hogy mit akarnak megvalósítani, a fenébe is, talán még az is jogodban állna, hogy megmondd nekik, hogy menjenek a pokolba! Ott a helyük. És mit kapnál ettől? Azt megmondhatom. Ha ezt megtetted, ha megmondtad nekik, hogy menjenek a pokolba, akkor már nincs hatalmuk feletted. Hihetetlen érzés lesz – amolyan szabadságérzés fogja átjárni a testedet. Ígérem, hogy nagyon megkönnyebbültnek fogod érezni magad.


És ez az a lelkiállapot, amire mindannyiótokat megkérnélek, hogy jussatok el. Egyszerűen ne hagyjátok, hogy többé bedaráljanak benneteket. Megérdemlitek. Megérdemlitek, hogy egyszerűen kiálljatok magatokért. És mondjátok meg nekik, hogy menjenek a pokolba. Köszönöm szépen."456 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK