top of page

Mi van a fiolákban? Lassú búcsúm a kovidtól

Del BigTree és Dr. Ryan Cole közös anyaga alapján – vérrögök, fiolák és egy vérvétel2022. december 12-én a The Highwire című független médiacsatorna közzétett egy videót, amelyet részben Dr. Ryan Cole laboratóriumában, részben pedig a The Highwire stúdiójában forgattak. Del Bigtree a tudományos bizonyítékok nyomán annak akar utána járni, mi is van a fiolákban, van-e benne grafénoxid. Ezt az anyagot BigTree Dr. Ryan Cole, a Cole Diagnostics és egy német kutatócsoport anyagai és a Dr. Cole-al készült beszélgetések alapján állította össze. A filmjükben a hirtelen halált halt emberekben talált vérrögöknek, a fiolák tartalmának szeretett volna utána járni.

Ennek a videónak az elemzése tulajdonképpen a kovidtól és oltásoktól búcsúzó anyagom.

Már nagyon unom a témát, és mint látható nincsenek megbízható kutatások, nincsenek objektív kutatók és médiák, a kocka el van vetve, az emberek többsége több, oltásnak nevezett horrort is beadatott magának, kb. látható, mi lesz. Következőkben a gyógynövényekkel és mikrobiommal szeretnék elsősorban foglalkozni, és búcsút szeretnék venni a “nyugati orvostudomány” nevű varázslástól.

Mert Ryan Cole jól mondta ez varázslás. Azaz bűbáj és hókuszpók, ezekkel a gépekkel meg elemzésekkel meg mit tudom én mikkel, amiktől olyan nagyon okosnak akarnak látszani, és olyan bonyolultul csinálnak mindent, ezekkel mindenfele jut az ember, csak nem előre.

A videóhoz felhasznált források


(...)
 


746 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg