top of page

Michael Palmer: Biokémikusként állítom, ezt a technológiát arra tervezték, hogy megmérgezzen minket
Ismétlés, tekintettel erre az új filmre, a Letoha Tamással készült Toroczkai-interjúra:


Michael Palmer orvos, egyetemi docens, Kanadában a Waterloo-i Egyetem biokémia-tanára. A videó alatt előadásának (nyilatkozatának) teljes szövege elolvasható magyarul, a Szilaj Csikó (M. J.) fordításában.


A gonoszsággal szembeni hallgatás maga is gonoszság;

Isten nem fog minket vétlennek tartani.

A hallgatás is beszéd,

A tétlenség is cselekedet.


(D. Bonhoeffer)


Az alábbi fordítás alapjául szolgáló videót a cenzúra eltávolította...


Ezért felkutattunk a világhálón egy másik elérhetőséget... Katt a képre! (M. J.)


Michael Palmer MD speaks on the mRNA vaccines.


Itt röviden a Covid-vakcinák mérgező mivoltáról fogok beszélni, különösen az mRNS-vakcinákéról, mivel jelenleg túlnyomórészt ezeket használják világszerte.

Ezeknek két összetevőjük van. Az egyik a küldönc RNS, amely a tervrajzot tartalmazza, ebben az esetben tüskefehérjéét, mely normális esetben a vírusrészecskék felszínén jelenik meg, mégpedig azért, hogy ezt a küldönc RNS-t becsempésszük saját testünk sejtjeibe, hogy azok létrehozzák azt a fehérjét, amelyre a rendszer reagál.

A második összetevőt a lipid nanorészecskék alkotják. Ezek a lipidek zsírszerű molekulák. Ezek burkolják a küldönc RNS-t, és két célt szolgálnak. Az egyik, hogy megvédjék a küldönc RNS-t a szállítás során, a másik pedig, hogy segítsék bejutását a test sejteibe. A lipideknek számos összetevőjük van, és az egyikük egy úgynevezett kationos, avagy elektromosan pozitív töltésű lipid, erről pedig tudvalevő, hogy igencsak mérgező. Valójában ez a kationos lipidek általános tulajdonsága. Hajlamosak arra, hogy a sejtbe kerülve megzavarják a mitokondriális légzést, a sejtlégzést. A sejtlégzés egy bizonyos, a sejtünkben levő organellum (sejtszervecske) működése, azé, mely az energiatermeléshez szükséges oxigén felhasználásáért felelős.

Ha ez a tevékenység megszakad, akkor az oxigén nem alakul teljesen vízzé, hanem némely köztes termékekké, amelyeket reaktív oxigénfajoknak nevezünk. Ezek a reaktív oxigénfajok, ezt a nevük is mutatja, bármivel képesek reakcióba lépni, beleértve a DNS-t is. Így hát károsíthatják a DNS-t a testünk sejtjeiben.

Nos, ez valójában olyasmi, ami az ionizáló sugárzás használatakor is előfordul, ha gamma-sugárzást vagy röntgensugárzást alkalmazunk egy személyre, leginkább rák vagy limfóma [a nyirokrendszer daganatos betegsége – a ford.], vagy valami hasonló kezelésére, akkor ez történik a sejt belsejében. Az ionizáló sugárzás a vizet reaktív fajokká, reaktív oxigénfajokká is bontja, ezek pedig károsítják a DNS-t. Így hat a sugárzás. Ezt úgy tudom jellemezni, hogy a sugárzás először elhasítja a vizet, majd a reakció termékei egy kémiai folyamat eredményeképp károsítják a DNS-edet.

Abból kell kiindulnunk, hogy a sugárzáséhoz hasonlóan itt is van egy teljes dózishatár, egy teljes élethosszig tartó dózishatár, ameddig ezt túl lehet élni, és ez vonatkozik ezekre a kationos lipidekre is, amelyeket a vakcinákban találunk. Ez azt jelenti, hogy korlátozva van az ilyen küldönc RNS-vakcinák teljes élethosszig tartó dózisa, amennyit elviselhetünk, még mielőtt meghalnánk. Nem tudjuk, hogy pontosan mekkora ez a mennység, ugyanis nincs elég erre vonatkozó kísérleti adatunk. Valójában ez az egyik legnagyobb botrány ezekkel a vakcinákkal kapcsolatban, hogy mielőtt világszerte elterjesztették és alkalmazták volna őket a lakosság körében, nem végezték el a megfelelő toxicitási vizsgálatokat. De elvileg eléggé biztosak lehetünk abban, hogy határos ezeknek az oltóanyagoknak a teljes dózisa, amennyit még az ember elviselhet, azaz nem hal meg tőle, akár 10 oltás ez a mennyiség, akár 20 oltás, akár 8 oltás, ezt senki sem tudja. És ez személyenként valamelyest változó lesz, csakúgy, mint a sugárzás esetében. Bizonyára van ebben egyéni eltérés, de elvileg mindenkinek megvan a saját határa, amelyen nem lehet túllépni.

Ebben az összefüggésben érdekes megjegyezni, hogy most a Moderna is, a Pfizer is nagyon alapvető fejlesztéseken dolgozik, és ezt az mRNS-vakcinatechnológiát akarják használni. Nemcsak a Covid ellen, hanem szinte minden ellen, beleértve némely vírusos betegségeket is, amelyek újra elő fognak jönni. Nagyon sok ember, szinte mindenki, valóban hordozza ezeket a vírusokat a szervezetében, de az immunrendszer általában kordában tartja őket. Ám ha az immunrendszer legyengül – ez lesz az egyik hatása ennek a kationos lipid toxicitásnak –, ezek a vírusok újra ki fognak törni, és akkor ezeket az mRNS-injekciókat fogják nekünk felajánlani, hogy szembeszegüljünk ezekkel a vírusfertőzésekkel. Ez tehát azt jelenti, hogy a toxicitásuk tovább fog halmozódni, ugyanis ezek a lipidek – függetlenül attól, hogy melyik antigént célozza meg az oltás hatóanyagát célba juttató technológia – mindig ugyanazok lesznek, legalábbis elvileg. Tehát ez a baj megmarad, megrekedünk benne, minthogy ez valójában olyan technológia, amelyet arra terveztek, hogy megmérgezze az embereket. Bizony mondom, hogy arra. Biokémiai kutatóként, farmakológiát és toxikológiát tanító orvosként ez a jól átgondolt véleményem.


„Megtanultam, hogy a bátorság nem a félelem hiánya, hanem a félelem feletti győzelem." (Nelson Mandela)


Tagadja, hogy a lipid nanorészecskék, közöttük a kationos lipidek is, valóban ott vannak a vakcinákban? Itt van egy 2021-es tanulmány, amely célzottan a lipid nanorészecskékkel foglalkozik, és megerősíti, hogy jelen vannak a „vakcinában”: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8032477/ .

 

1 890 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK