top of page

Mike Stone: A „vezetőink” kiválasztottak, nem pedig megválasztottak (Vajda Miklós cikkajánlója)

Eredeti cikk:


„Az országokat nem a nemzeti kormányok irányítják!”

(Thierry Baudet, A Covid rulett című könyv szerzője)És éppen így összetörtek az illúzióink, miszerint az „Isten képére” alkotott demokráciák szabad polgárai vagyunk. „Hasztalan evők” és „feltörhető állatok” vagyunk, akiket bekerítenek és megölnek, amint elfogadható kifogást találnak.


Elgondolkozott már azon, hogy miért reagál minden úgynevezett vezető a világon minden kérdésre pontosan ugyanúgy, és miért hajtja ugyanazt a napirendet? Gondolkozott már azon, hogy Németország, Franciaország, Kanada, Új-Zéland, Ausztrália, az Egyesült Államok stb. vezetői miért hangzanak egyformán, és miért használják ugyanazokat a hívószavakat és szlogeneket? Gondolt már arra, hogy miért olvas minden televíziós híradó ugyanabból a forgatókönyvből?

Ezekre a kérdésekre keresse a választ a Világgazdasági Fórumon (WEF). A Klaus Schwab által 1971-ben Svájcban alapított WEF az elmúlt ötven évben politikai vezetőket formált és telepített szerte a világon.

1992 óta a WEF Fiatal Globális Vezetők Iskolát működtet (korábban Global Leaders of Tomorrow néven). Ennek a beiktatási osztálynak a végzettjei közé tartozik Angela Merkel, Németország egykori kancellárja; Nicolas Sarkozy, Franciaország volt elnöke; és Tony Blair, az Egyesült Királyság volt miniszterelnöke.

Ön szerint ez véletlen? Mennyi az esélye annak, hogy ugyanabból a kis "iskolából" ugyanabból az osztályból három Németország, Franciaország és az Egyesült Királyság államfője? Azok közületek, akik élvezik a statisztikai eseményekre való fogadást, valószínűleg egy a millióhoz, vagy még magasabbra tennék a valószínűséget.

De képzelje csak? Íme néhány további diplomás a WEF Fiatal Globális Vezetők Iskolájából:


Jacinda Ardern, Új-Zéland volt miniszterelnöke. Emmanuel Macron, Franciaország jelenlegi elnöke. Sebastian Kurz, Ausztria volt kancellárja. … Jean-Claude Juncker, Luxemburg volt miniszterelnöke, Gavin Newsom, Kalifornia kormányzója. Pete Buttigieg, az Indiana állambeli South Bend volt polgármestere és az Egyesült Államok jelenlegi közlekedési minisztere. Nikki Haley, Dél-Karolina volt kormányzója.


Most Ön szerint mennyi az esély? Százmilliárd az egyhez? Végtelen az egyhez? Gondolja, hogy a WEF Fiatal Globális Vezetők Iskolájában végzett hallgatók mindegyikét becsületesen választották meg?

Mit szólna ezekhez az emberekhez, ők is diplomások:


Bill Gates, Jeff Bezos, Richard Branson, Chelsea Clinton, Huma Abedin, Jonathan Soros (Soros György fia), Alicia Garza (a BLM társalapítója), Mark Zuckerberg (Facebook), Sergey Brin és Larry Page (a Google alapítói).

Gondolja, hogy kemény munkával és a jó öreg amerikai kitartással jutottak pozíciójukba és vagyonukba?
Észrevette, hogy ezek az emberek pontosan ugyanúgy reagálnak minden problémára, és ugyanazokat a mozgalmakat támogatják? Észrevette, hogy mindannyian támogatták a vírus-hazugságot? Valójában a világ 190 kormánya pontosan ugyanúgy reagált a hamis világjárványra, pontosan ugyanazokkal a szavakkal és ugyanazzal a napirenddel. Ön szerint ki írta a forgatókönyvet?

Klaus Schwab, aki a WEF-et annak megalakulása óta vezeti, a világ egyik legnagyobb furcsasága.

Női ruhákba öltözik, és a transzhumanizmus, az ember és a gép összeolvadása iránt érdeklődik.

Szeretné mikrochippel ellátni a bolygó teljes lakosságát, és ragaszkodik ahhoz, hogy ezt a következő öt-tíz éven belül meg is fogják tenni. Csökkenteni akarja a húsfogyasztást (az Önét, nem a sajátját), és a húst bogarakra cserélni.

Több milliárd fővel akarja csökkenteni a népességet, és ragaszkodik ahhoz, hogy ezt meg fogják tenni, akár tetszik, akár nem.

Schwab és szervezete nagymértékben részt vett a 201-es eseményben, ahol a hamis világjárványt tervezték és szimulálták. A WEF a közelmúltban publikált egy dokumentumot, amely a magángépjárművek tulajdonjogának megszüntetését szorgalmazza. Schwab azt mondja, hogy vége a saját autójának, akár tetszik, akár nem.

A WEF nemrégiben bejelentette, hogy kutyák és macskák millióit akarják megölni a klímaváltozás elleni küzdelem érdekében. Azt is bejelentették, hogy át akarják írni a Bibliát, és új világvallást akarnak létrehozni.

Ezek egyike sem titok. Valójában Schwab nagyon nyíltan beszél minden tervéről és szándékáról. Könyvében olvashat róluk.


Az átlagos Yahoo, ha mindezt hallja, fel fog háborodni és kijelenti: "Nem viszik el az autómat, és én nem eszek bogarakat!" De képzelje csak! Ugyanez a Yahoo megmutatta rátermettségét azzal, hogy egy pelenka mögé bújt a hamis világjárvány idején.

Nyíltan együttműködött az ellenséggel, és éppen azokat a cégeket, szervezeteket és intézményeket támogatta anyagilag, amelyek a legkeményebben nyomták az álhírt.

Amikor a WEF gazfickói eljönnek az autójáért, készségesen feladja. És megeszi a bogarakat.


Ezzel szemben, ha valaha is arról álmodozott, hogy diktátor legyen, Schwab a kedvence. Valószínűleg néhány százszor meg kell hajolnia, de ez csekély ár azért, hogy saját országát irányítsa és vasököllel irányítsa azt. Kényszerítheti polgárait (Önnek a parasztokat), hogy halálos mérget fecskendezzenek be, miközben Ön és Klaus a parton mulat.

Úgy tűnik, hogy ezek egyike sem jelentett problémát a fent említett Young Global Leaders végzettségűek egyikének sem, mivel szinte mindegyikük homoszexuális.

Az amerikai politikában nagy hagyománya van annak, hogy az elnökök és más politikai szereplők a Yale's Skull and Bones Society tagjai. Úgy tűnik, hogy a WEF Young Global Leaders Schoolja kiszorította ezt.


Egy helyen a WEF „hallgatói” minden évben többször találkoztak, egy tíznapos intenzív „képzéssel” együtt a Harvard Business Schoolban. Találd ki, hogy most ki a Harvard Global Public Leaders Fellow tagja, ahol vezetői és kormányzási készségeket kíván tanítani? Jacinda Ardern.


Tehát valójában ki finanszírozza a WEF-et? És honnan jött Schwab? Erről keveset tudunk, de azt tudjuk, hogy Schwab diákként évekkel ezelőtt Henry Kissingernél tanult.

A WEF saját félkatonai rendőrséggel rendelkezik, amely a svájci hatóságoktól függetlenül működik. Halálosan komolyan gondolják terveiket és céljaikat.

A legtöbb amerikai soha nem hallott a Világgazdasági Fórumról, és fogalma sincs, mit terveznek velük. De most már tudod.


 

Forrás:

666 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page