top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:32) 06.02.Szoros együttműködés az Apple és az amerikai hírszerzés között? Moszkva kémszoftvereket talált több ezer iPhone-on

Amerikai hírszerző szolgálatok több ezer iPhone-t fertőztek meg rosszindulatú szoftverrel Oroszországban, köztük olyanokat is, amelyeket külföldi nagykövetségek használnak, közölte csütörtökön az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat, az FSZB.


A védőoltásokról Cornelia Störmer gyógyszerésszel

Orvosokkal léptem kapcsolatba, előadásokat látogattam meg, ahol arról volt szó, hogy az antitestképződés nem feltétlenül az ellen a fertőző megbetegedés ellen tud történik, ami ellen az oltás van, hanem a testünk néha sajnos antitesteket termel saját maga ellen is. És ez nem is olyan ritka. Szklerózis multiplexből 3 esetet ismerek, akiknél a Twinrix oltás után szklerózis multiplex alakult ki. A múlt évben egy szegény katona a Maliba szükséges sárgaláz oltás után ugyancsak szklerózis multiplexes lett. Tehát ez nem véletlen, hogy azóta az oltásokkal szemben kritikusabb vagyok. És ha az állam eldönti, hogy be kell magamat oltatnom, ami az mRNS-sel inkább egy génmanipuláció és nem pedig oltás, akkor azt mondom, hogy a testem az enyém és nem pedig az államé.” (Biró Éva)


Előrejelzés? Orbán szerint közel az idő, amikor az európai vezetők igazat adnak a magyar békepárti álláspontnak

A választásokon az emberek előbb vagy utóbb kikényszerítik a békét, és leváltják a magukat háborúpárti kormányokat.


Hajnalban ismét nagyszabású kombinált csapás érte az ukrán fővárost

Június 2-án hajnalban az orosz hadsereg nagyszabású kombinált légicsapást mért Kijevre cirkálórakéták és drónok segítségével.


A NATO a hidegháború óta először vitat meg terveket egy Oroszországgal zajló katonai összecsapásról

A NATO titkos tervet készített az Oroszországgal zajló katonai összecsapásra – írta Ian Davis, a Responsible Statecraft rovatvezetője.


Atomcsapást mérne az orosz katonai szakértő Nagy-Britanniára

Alekszej Leonkov az állami televízióban beszélt minderről.


Oroszországot megkerülve repülnek Amerikába a kínai légitársaságok

Egyelőre nem indokolták, miért.


Irán júliusban csatlakozik a Sanghaji Együttműködési Szervezethez

Irán csatlakozása a Sanghaji Együttműködési Szervezethez (SCO) júliusban fejeződik be – közölte csütörtökön Hoszein Amirabdollahian külügyminiszter.


Az augusztusi BRICS-csúcstalálkozón kerülhet napirendre az új tartalékvaluta létrehozása

A BRICS-tagországok (Brazília, Oroszország, India, India, Kína és Dél-Afrika) valutáin alapuló nemzetközi tartalékvaluta létrehozásáról jelenleg is folynak a tárgyalások, a téma Alekszej Overcsuk orosz miniszterelnök-helyettes szerint a szövetség augusztusi dél-afrikai csúcstalálkozójának napirendjére kerülhet.


Nincs megállás: kétszer annyi migráns érkezett Olaszországba, mint tavaly ilyenkor

Számuk meghaladta az 50 ezret, nyáron pedig még többen jöhetnek.


Soros-ellenes zsidó szervezet alakult az Egyesült Államokban

„Elegünk van abból is, hogy a baloldal antiszemitizmussal vádol mindenkit, aki Sorost kritizálja” – írják az alapítók.


Rekordot döntött 2022-ben Skóciában az abortuszok száma

A statisztika szerint 2022-ben 16 584 abortusz történt, ami 19%-os növekedést jelent az előző évhez képest. A terhességmegszakítások aránya 16,1 volt 1000 nőre vetítve, de ez a 20-24 éves korosztályban 27,4/1000-re emelkedett. Hozzáteszik, hogy a legszegényebb területeken élő nők kétszer akkora eséllyel vetettek el terhességet (4744), mint a tehetősebb területeken élők (2219).


Glamour-napok: terhes „férfi” szerepel a női magazin Pride-havi címlapján

Logan Brown nőnek született, de nemváltása óta már férfinek vallja magát, és teherbe esett. Az író-transzaktivista szerepel a Glamour női magazin Pride-havi digitális kiadásának címlapján.


A lakosok többsége nem támogatja, mégis megtartották a jeruzsálemi Pride-ot

A jeruzsálemiek csupán ötöde támogatta a felvonulás megrendezését.


Párizs


Az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint Ukrajna megsértette a melegek jogait

Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) arra kötelezte Ukrajnát, hogy fizessen kártérítést egy meleg párnak, miután többször is sikertelenül próbálták házasságukat bejegyeztetni az országban. A bíróság csütörtökön sajtóközleményben jelentette be egyhangú döntését.


Meglepő? Olyan sok 1-es csillagozást kapott A kis hableány IMDB-n, hogy az oldal belenyúlt az értékelésbe

A film IMDB-adatlapján feltüntetett (frissített) értékelés szerint közel 50 ezer szavazat alapján jelenleg 7/10-en áll a film. Mindezt úgy, hogy egyébként mintegy 40 százaléka a szavazatoknak 1-es.


Erre csak az ember képes

957 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page