top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:05) 2022.12.16.
Dr. PAUL MARIK: "A szövetségi kormány 20%-os bónuszt ad a kórházaknak, ha felírják ezt a mérgező gyógyszert."

"Az én kórházamban... azt akarták, hogy használjam a Remdesivirt – ez 20-szorosára növeli a veseelégtelenség kockázatát és 4%-kal növeli a halálozást.."


Svájc: büntetőfeljelentés a szövetségi elnök ellen

Pascal Najadi bankár feljelentést tett Alain Berset, a COVID-válság idején egészségügyi miniszter és a jövő évi elnök ellen a COVID-válság idején elkövetett hivatali visszaélés miatt.


Amerika állandóan változtat egy kicsit az ukrajnai álláspontján

Amerika csöndesen bedobta, hogy Ukrajna területi integritása "rugalmasan értelmezhető".


Még mindig Európa szövetségese-e Amerika?

"Amerika érdekei már nem tűnnek egybeesőnek Európa érdekeivel. Minél hamarabb rájönnek erre az európaiak, annál előbb gondolkodhatnak el azon, hogy mik saját érdekeik."


Így fosztja ki amerikai parancsra az EU állampolgárait a világ 27 leggyávább kormánya!

Ebben a politikusok által mesterségesen kreált válságban minden megbukott: az EU, a V4, a nagy európai liberalizmus, a szabadságharcos szellemiség, a demokrácia, a tolerancia, a partneri kapcsolatok, a kamu zöldpolitika, minden létező szövetség – egyedül az amcsik kaszáltak, de ők hatalmasat!


Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben!


Századvég: Mostanra az európaiak többsége is a magyar álláspontot támogatja

Mostanra az európaiak kétharmada károsnak gondolja az energetikai szankciókat. Az energetikai szankciók támogatottsága már tavasszal hanyatlásnak indult Európában, hiszen az emberek tisztában vannak vele, hogy létszükségletről van szó – mondta a szakértő.


Plafonpofon: itt az orosz válasz az olajársapkára

Több verzió létezett, végül valószínűleg az exporttilalom lesz a befutó. Az ársapkázó országok orosz olaj nélkül maradhatnak.


Meglepetést okozott Putyin bejelentése Oroszország gazdasági helyzetéről

Idén január-novemberben a szövetségi költségvetés 560 milliárd rubel (csaknem 3360 milliárd forint) többlettel teljesült, jövőre pedig mérsékelt, a GDP 2 százaléka körüli hiányt jósolt az orosz büdzsének – mondta el Putyin. Az orosz elnök beszélt arról is, hogy a szegénységi ráta 10,5 százalékra csökkent a harmadik negyedévben, és szükségesnek nevezte ennek a csökkenő dinamikának a fenntartását.


Moszkva: megjósolhatatlan következményei lesznek, ha Ukrajna megkapja a Patriot rakétarendszert

Sajtóértesülések szerint Washington már véglegesít olyan terveket, miszerint Patriot-típusú légelhárító rakétarendszereket bocsátana Ukrajna rendelkezésére. Moszkva szerint globális kockázatot teremtene egy ilyen lépés.


Kiderült: Magyarország 350 milliárd forintnyi orosz vagyont zárolt eddig

A Népszava szerint ez európai összehasonlításban is jelentős összeg.


Soha nem látott fegyverkezésbe kezd Japán Kínai-amerikai harapófogó Kelet-Ázsiában I.

Az USA és Kína éleződő konfliktusa súlyos döntés elé állítja Japánt és Dél-Koreát: az amerikai vagy a kínai érdekszférához kapcsolódjon a következő években?


Beindultak a románok: tengeralattjárók után több mint ezer páncélozott harcjárművet vásárolnak

A mostani projekt 379 milliárd forintnyi lejbe kerülhet.


Elizabeth Debru, a hírhedt holland szervkereskedő feltűnt Ukrajnában: Hullarabló horror a valóságban, az ukrán harcmezőkön (Szőke Mária Magdolna)

Ismét felbukkant a hírhedt Fekete Transzplantológusok csapata. A keselyűasszony vezette banda főleg Izraelbe és Németországba szállítja a katonákból kibelezett szerveket


Szőke Mária Magdolna: Biden kutyái? Több mint furcsa fotók kutyaálarcos, amerikai katonákról! Újabb szodomita őrület az amerikai hadseregben

A jelek szerint ismét meggyalázták az amerikai katonai uniformist, az emberi mivoltot, meg persze a kutyákat is...


Harcba szállt Biden a gyerekek nemváltásáért: célba veszi az ezt akadályozó törvényeket

Joe Biden amerikai elnök a héten aláírta a Tisztelet a Házzaságnak címre hallgató törvényt, amely a nevével ellentétben nem a házasság intézményének védelméről, hanem annak LMBTQ-ideológiával eltérített formájának népszerűsítéséről szól.


„Egy ország vagyunk, nem egy Disney-mozi” – reagált a Washington Post cikkére a La Libertad Avanza

Az amerikai lap hiányolta a fekete játékosokat az argentin válogatottból.


Brit kutatás: a pornóoldalak fele népszerű mesehősökkel vonzza a gyerekeket

Az Egyesült Királyság leglátogatottabb pornóoldalain szexuális erőszak és gyermekbántalmazás grafikai ábrázolása is látható – derül ki egy filmbesorolásokkal foglalkozó brit szervezet jelentéséből.


Egy boszniai politikus megtiltotta a mikuláscsomag-osztást

A bosnyák Demokratikus Akciópárt (SDA) politikusa szerint a dolgozók körében előbb közvélemény-kutatást kell végezni, hogy szeretnének-e egyáltalán év végi ünnepséget, és hogy azon a Mikulás adja-e át az ajándékokat a gyerekeknek.


Musk felfüggesztette a CNN, a New York Times és a Washington Post több újságírójának a Twitter-fiókját

A Twitter felfüggesztette több ismert amerikai újságíró Twitter-fiókját, többek között a CNN, a New York Times, a Washington Post vagy a Mashable technológiai témákkal foglalkozó munkatársáét – írta a Guardian. Az a közös bennük, hogy mindegyikük megírta, hogy a Twitter felfüggesztette azt a profilt, amely nyilvánosan elérhető adatokat osztott meg a szolgáltató új tulajdonosának, Elon Musk magánrepülőgépének a mozgásáról.

886 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page