top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:15) 2023.01.28.
Úgy gondolom, hogy Novák Előd a világ sorsát és a magyar történelem egyik legfontosabb kérdését tette fel a nemzeti kormány vezetőjének. A Mi Hazánk parlamenti képviselője a globális pénzhatalom háttérintézményeiben való magyar részvételről kérdezte a kormányfőt. Ezt a kérdésfeltevést Schiffer András is időszerűnek nevezte, és egy tévéműsorban elmondta, hogy ideje lenne Orbán Viktornak elszámolnia azzal, hogy a különböző nemzetközi szervezetek tanácskozásaira a meghívottak mégis kinek az érdekeit képviselik.


Egy magas rangú tisztviselő, aki két évtizeden át dolgozott az ENSZ-ben, leleplezi őket, mint az oligarchák platformját, akik az ENSZ-t az emberiség kirablására és rabszolgasorba taszítására használják. A "fenntartható fejlődés" ragyogó álarca mögé bújnak, de valódi szándékaik ennek éppen az ellenkezője. Mivel az ENSZ egy világkormánnyá akar válni, kritikus fontosságú, hogy az emberiség lássa, kik is ők valójában.


A Brics-országok az augusztusi csúcstalálkozójukon megvitatják a közös valutára vonatkozó terveket - jelentette be csütörtökön Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.


Nagy bajban, nagyon nagy bajban vagyunk – mondta Orbán Viktor a Nyugatról beszélve, majd azt is hozzáfűzte: ha Oroszország tavaszi hadjárata sikeresnek bizonyul, akkor a NATO azzal a kérdéssel nézhet szembe: hajlandó-e a saját katonáit a háborúba elküldeni. Orbán Viktor hozzátette: nem gondolja, hogy az amerikaiak ezt fontolgatják, de egyre több európainak jut eszébe, holott az ő országaik mennek tönkre akkor, ha a háború tovább eszkalálódik. Háborúban állunk, atomfegyvereket is bevethetnek – mondta. Orbán Viktor a beszélgetésen azt is elmondta, hogy a 27 uniós ország vezetői közül egyedüliként ellenzi a háborút, és nagyon frusztráló.


Az ukrán külügyi szóvivő szerint „Budapest folytatja azt az utat, amelynek célja a magyar-ukrán kapcsolatok tönkretétele”. Az AlJazeera szerint Oleg Nikolenko azt írta a Facebookon, hogy Orbán újságíróknak azt mondta, Ukrajna a senki földje, és Afganisztánhoz hasonlította.


A megkérdezettek mindössze 18%-a tartja elsődleges szempontnak Ukrajna győzelmét.


Scholzot „Második Adolf Hitlernek” nevezték az orosz állami televízióban Annalena Baerbock német külügyminisztert pedig Ribbentrophoz hasonlították.


Todd szerint az ukrajnai konfliktus területi konfrontációnak indult, amely aztán globális gazdasági harccá alakult. Mára pedig világháborúvá is változott.


Amerikai tábornok: Két éven belül kitör a háború az Egyesült Államok és Kína között Az amerikai légierő (US Air Force, USAF) tábornoka pénteken emlékeztetőt küldött az általa irányított tiszteknek, amelyben azt jósolja, hogy az Egyesült Államok két éven belül háborúban áll majd Kínával, és azt tanácsolta a beosztottjainak, hogy készüljenek fel a fegyveres konfliktusra.


A milliárdos saját honlapján ma is elérhető, 1993-as írása szerint a kelet-európai élőerő bevetése „csökkentené a NATO-országok számára a hullazsákok kockázatát”.


Erről a francia védelmi bizottság elnöke beszélt.


Több tízezer olasz egy petíciót írt alá Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek az Eurovíziós dalfesztiválhoz hasonló San Remói Zenei Fesztiválon tervezett beszéde ellen. Matteo Salvini miniszterelnök-helyettes azt mondta újságíróknak, hogy az esemény „az olasz dalok fesztiválja volt, és az is marad”. Mintegy 33 ezren írták alá azt a petíciót, amely az ukrán konfliktusért a NATO-t és az orosz ajkúak brutális kijevi elnyomását okolja Donbászban kialakult helyzetért.


Az izraeli Tikvah Fund vezetője elmondta, hogy Izraelt miért a Legfelsőbb Bíróság irányítja, és hogy mi a baja a nemzetközi sajtónak Netanjahu kormányával.
Egyre több kritika éri az úgynevezett holland protokollt, ami alapján hosszú évek óta pubertásgátlóval kezelik a nemi identitászavaros kiskorúakat. Nemrég számos kutató szólalt fel a gyakorlat ellen.


Amikor arról írunk, hogy az LMBTQ+ szervezetek a legbefolyásolhatóbbakat célozzák – mégpedig a gyerekeket – akkor még nem gondoltuk, hogy a „mindig van lejjebb” következő szintje az értelmileg fogyatékos felnőttek cirkuszi mutogatása lesz.


A párt beszámolója szerint a rendezvényen tíz nagykövet is megjelent.


Isla Bryson kétszer követett el nemi erőszakot, ezért börtönbüntetésre ítélték, de mindössze két napot tölthetett a női börtönben. (nu, itt a csattanós válasz a Momentum természetellenes ostobaságára)


Nem segít, sőt ronthat a depresszión a kannabisz – állítják a Drogkutató Intézet szakemberei. Közben a jelek szerint csúszik a tavaly beharangozott német drogliberalizáció.


Egy friss kutatás eredménye megcáfolja azt a vélekedést, hogy a vallásos párok több gyermeket vállalnak. Az adatok alapján egy másik tendencia figyelhető meg, vagyis hogy a gyermekvállalástól válnak a párok vallásosabbá.


Beszélnünk kell erről, hogy újra és újra megtaláljuk a helyünket, mert ha nem tesszük, nem leszünk képesek folytatni.


Brüsszel titokban egyeztetéseket folytat a Pfizerrel és BioNTechhel arról, hogy lecsökkentsék a korábban az Unió által megvásárolni tervezett vakcinamennyiséget. Cserébe a vakcinagyártók magasabb áron adhatnák el az 500 millió adag covid-oltást.


“Irányított evolúcióval" mutálják a COVID-19 vírust az új vakcinákhoz?! Jordan Trishtan Walkert, a Pfizer kutatási és fejlesztési, stratégiai műveletek és mRNS tudományos tervezés igazgatóját “interjúvolták” meg rejtett kamerával. "A COVID egy ideig még pénztermelő tehén lesz számunkra. Nyilvánvalóan."


Jordan Trishtan Walkert, szembesítik, hogy a randija alatt, mikor a Pfizer titkos, COVID mutációs kísérleteit fecsegte ki, felvétel készült róla rejtett kamerával(fájdalmasan jó filmösszeállítás az Orvosok a Tisztánlátásért oldaláról, érdemes időt szakítani rá)


934 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page