VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (16:18) 2021.08.31.Covid-alamizsnák: 100 lej az emberi méltóságért és életért?

„Hétfőn elfogadták Romániában azt a rendeletet, amely száz lej (21 euró, 23 dollár − szerk. megj) értékű étkezési utalványt biztosít azok számára, akik felvették a koronavírus elleni védőoltást − jelentette be Ioana Mihăilă egészségügyi miniszter. − A kedvezmény csak azok számára lesz elérhető, akik a teljes oltást felvették. Azok, akik az oltási kampány kezdete óta beoltatták magukat, nyereménysorsoláson vesznek részt, amely pénzjutalommal jár.” – adta hírül a romániai covid sajtó.


Hazugság, hogy a Pfizer vakcina megkapta volna a végleges alkalmazási engedélyt a FDA-tól, állítja Dr. Robert W. Malone, kutatóorvos az mRNS géntechnológia feltalálója – a kormányok kreálják a “negyedik hullámot” (+videó)

Malone azz interjúban elmagyarázza, hogyan érti a biológiai engedély iránti kérelem jóváhagyó levelének tartalmát: a Pfizer BioNTech gyártotta covid-oltás általános jóváhagyása nem tartalmazza a teljes engedélyezést, CSAK LEGHAMARABB 2023-ban vagy 2024–ben kaphat véglegesített jóváhagyást, amikor a teljes klinikai vizsgálat befejeződik. Addig ez a szer kísérleti szakaszban levő kísérleti szernek számít.