top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:18) 2022.07.26.

Hivatalos: Elfogadták a gázspórolási tervet, csak a magyarok szavaztak ellene

Az Európai Bizottság a múlt héten javasolta azt, hogy a tagállamok 2022. augusztus 1. és 2023. március 31. között 15 százalékkal csökkentsék a gázfelhasználásukat az elmúlt 5 év azonos időszakainak átlagához képest.


Globális klímakamu, jégkármérséklő rendszer

Be akarja etetni az embereket a média azzal, hogy Putyin orosz elnök a felelős egy személyben a jelen világ minden nyomorúságáért, és kollektív az egész orosz nép, ezért szükséges őket szanaszét szankcionálni. Inkább elhiszik ezt sokan, mint azt a teóriát, miszerint tizenkét család irányítja a világot, csak mert nem létezik, hogy a világ leggazdagabb tizenkét családja összehangoltan képes legyen együttműködni, és ne tépjék szét egymást irigységükben. Sokkal inkább hihetőbb számukra, hogy egy személyben Putyin cár felelős a jelen nyomorért. Annyira szeretném azt hallani és látni, hogy az olyan megmondóemberek, akik szakemberként arra ragadtatják maguk, hogy élő adásban sugallják, hogy túl sokan vagyunk, és ennyi embert nem bír el a bolygó, amely jelenségre valamilyen megoldást kellene találni, hogy önmagukkal kezdik a likvidálást, mintegy felesleges személynek érezve maguk. Hiszen ezek szerint ők maguk is felesleges személyek, nem igaz?


Mads Palsvig volt dán bankár, egyik előadója a Budapesti Covid Konferenciának

III. Budapesti C. Konferencia, 2022. augusztus 12-14. Helyszín: MVSZ Székház, 1052 Budapest Semmelweis u. 1-3. Szervező: Caraka Alapítvány.


Az Európai Bizottság megadta az engedélyt a majomhimlő elleni oltóanyagnak

Ez gyorsan ment. Az Európai Bizottság megadta az engedélyt a majomhimlő elleni oltóanyagnak az Imvanex-nek, mégpedig az EMA javaslatára.


Kadirov: „Európa liberálisai végre kimutatták foguk fehérjét”

Van egy Putyin által hangoztatott apró részlet, amit senki ne felejtsen el: »Megpróbálhattok legyőzni minket, de mi még el sem kezdtünk semmit«.


Nincs semmi bizonyíték a HIMARS megsemmisítésére

Ez a sokadik orosz videó, ami vágott, saját magukat járatják le folyamatosan.


Orbán „tiszta náci szövege” miatt lemondott Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott

A HVG értesülései szerint a szociológus úgy értékelte a kormányfő beszédét, hogy az „a legvérmesebb fajgyűlölőknek” is tetszett volna.


Íme Orbán Viktor válaszlevele Hegedüs Zsuzsának!

„Az antiszemitizmus és a rasszizmus ügyében kormányom a zéró tolerancia politikáját követi” – írta a miniszterelnök posztjáról lemondott tanácsadójának a Mandiner birtokába került levelében.


Híre ment az ukrán menekülteket ellátó legnagyobb balatoni zsidó tábornak

Balatonöszödön van az Európában egyedülálló, 180 ezer négyzetméteres, ortodox zsidókat ellátó kóser menekültszállás, az EMIH működtetésében.


Román milliárdos: Fejbe verem Orbán Viktort, ha tenni merészel valamit

„A Sepsit guillotine alatt tartjuk. Ha látom, hogy a Sepsi OSK erősödik, befektetek tízmillió eurót” – fogalmazott Gigi Becali.


Lengyel lap Orbánról: A fasizmus fuldokló autokratája

A Gazeta Wyborcza szerint a miniszterelnök „egyelőre nem használta az élettér kifejezést, de közel járt hozzá”.


Az Orbán Viktorral szoros kapcsolatot ápoló Giorgia Meloni lehet Olaszország új miniszterelnöke

Szeptember 25-én tartanak Olaszországban előrehozott választásokat, azt követően, hogy a koalícióval kormányzó Mario Draghi lemondott miniszterelnöki posztjáról. A Magyar Nemzet értesülései szerint megvalósulhat, ami korábban elképzelhetetlennek tűnt: Giorgia Meloni pártja kerülhet kormányra.


Peking hivatalosan azzal fenyegetőzött , hogy “lelövi” Pelosi gépét, ha az Tajvanra megy – Riadókészültség és riadalom a Fehér Házban

Teljesen felkészültek vagyunk, ha az USA ragaszkodik az utazáshoz, de akkor Kína szigorú és határozott intézkedéseket fog hozni nemzetbiztonsága érdekében, és az USA teljes mértékben felelős minden súlyos következményért.


Herzog a Moszkvával való vitáról: minél kevesebbet beszélünk róla, annál jobb

"Oroszország fontos ország" - mondta az izraeli elnök, aki mindenkit nyugalomra intett.


Hamarosan Líbia lesz az EU legnagyobb problémája

"Líbia jelenlegi helyzete rendkívüli látens kockázatot jelent az európai biztonságra - ami, ha nem oldódik meg, katasztrófához vezet" - véli Nicholas Krohley.


A lóvá tett világ: a volt amerikai First Lady tényleg egy férfi?! Michelle Obama 1994-ben még férfiként regisztrált szavazásra az Illinois állam választási tanácsa szerint (+VIDEÓ)

2014-ben Joan Rivers humorista mindkét pletykát táplálta, amikor válaszolt a TMZ riporterének, aki ártatlanul megkérdezte tőle, hogy az Egyesült Államok választana-e valaha meleg elnököt. ”Már megvan Obamával, úgyhogy nyugodjunk meg” – mondta Rivers, mielőtt hozzátette: ”Tudod, hogy Michelle egy tranny. Amikor arra kérték, hogy pontosítsa megjegyzését, lassan így fogalmazott: „ Transz-gender. Mindannyian tudjuk.”

(...) Kevesebb mint két hónappal később Rivers egy kisebb torokműtét következtében halt meg.


Az ausztrál rögbi liga több játékosa is nemet mondott a szivárványos mezre

Az ausztrál Nemzeti Rögbi Liga hét játékosa bojkottálja a csütörtöki mérkőzést, amiért a csapatuk tagjainak szivárványos mezt kell hordania. A Manly Warringah Sea Eagles lesz az első csapat a bajnokságon, amely LMBT-párti öltözettel áll ki a homoszexuális emberek sportágban való részvétele mellett. A játékosokkal viszont nem konzultáltak erről, így néhányan közülük vallási, illetve kulturális okokra hivatkozva kifogásolták a lépést.


Izraeli Egészségügyi Minisztérium: titkolják a tanulmányt a génmódosítóknak gyerekekre gyakorolt hatásáról

Az Izraeli Egészségügyi Minisztérium titkolja saját tanulmányát, amely szerint a Pfizer COVID oltást követő mellékhatások 2-4-szer nagyobb arányban jelentkeztek az 5-11 éves gyermekeknél, mint a 12-17 éveseknél.”705 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page