top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:43) 2022.02.08.
A magyarországi fősodratú média pártállástól függetlenül ezúttal is ragaszkodott a korábbi hagyományaihoz: vagy meghamisítja a kényszeroltással kapcsolatos tiltakozásokról szóló híreket, vagy egyszerűen elhallgatja. A hétvégi újabb tüntetéssorozat kapcsán a szerkesztőségek az utóbbit választották.


Az ottawai rendőrség a város „ostromának” minősítette a tiltakozást, ahol teherautók és autók százai zárták el a belvárost. Jim Watson polgármester vasárnap arra figyelmeztetett, hogy csoportos polgári pert indítanak a tüntetők ellen a folyamatos kürtfújás és a mindennapi élet megzavarása miatt. Hétfőn délelőtt 10 órai határidővel kellett volna elhagyni Ottawát, különben közel 10 millió kanadai dollár (7,9 millió USD) kártérítést kell fizetniük. A tiltakozás azonban nem ért véget.


1. Tárgyaló asztalhoz akarnak ülni Ottawa város vezetőivel 2. Békés demonstrációt vezetnek és ezt bizonyították is az elmúlt két hét során 3. A rendőrség brutális letartóztatásai, a benzin elkobzás megengedhetetlen intézkedés. Nem a rendőrséggel harcol a demonstráció, nem a rendőrséggel helyezkedik szembe, hanem a politikai vezetéssel . Azon politikusok intézkedéseit követeli a nép megváltoztatni, akiket a nép küldött a parlamentbe, hogy képviseljék a nép érdekeit. Itt az ideje a tárgyalásoknak !


Hétfőtől már csak akkor kell igazolniuk az embereknek, hogy megkapták az oltást, vagy felgyógyultak a betegségből (ugye ott még nem törölték el a természetes immunitást), ha nagyobb rendezvényeken vesznek részt. Izrael feladta szinte az összes olyan szabályt, amely megköveteli az emberektől az oltási státusz igazolását, annak ellenére, hogy rekordszámú súlyos COVID-19-beteg van az országban. Az új szabályozás szerint, hogy mindenki járhat éttermekbe, moziba, szállodába, és ehhez nem kell igazolnia, hogy negatív lett a koronavírus-tesztje. A szabályváltozás azt is jelenti, hogy amikor az emberek elhagyják Izraelt, az oltatlanoknak sem kell többé nem kell igazolniuk, hogy negatív lett a vírustesztjük.


Csökkenésnek indult a súlyos Covid-19-megbetegedések száma Izraelben, s mellettük tovább csökken a koronavírusos fertőzöttek száma is – jelentette az egészségügyi minisztérium kedden.


Az Új Zéland-i nőstényördög vezetése alatt a szigetországban vezették be először azt, hogy az embereknek blokkolták például a bankszámláit, ha azok nem oltatták be magukat a covid féle védőoltásnak hazudott biológiai fegyverrel, egyetlen állítólagos covid – fertőzött miatt teljesen lezárták az országot, a szülőket azzal fenyegetik, hogy elveszik tőlük a gyerekeket, ha ellenállnak a covid-lidércnyomásnak, stb. stb. Nos, e jeles hölgyemény a napokban ismét kimutatta a foga fehérjét, amikor is azt nyilatkozta, hogy igen, ha emberek betegednek meg és halnak meg a COVID19 oltástól, az csak azt igazolja, hogy az oltás a céloknak megfelelően működik.

Új Zéland jelene

MEGJELENT! Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjai elnökének „A nemi identitás válsága“ című könyve. A Magyar Életvédők Kézikönyve egy olyan könyvsorozat, amely az identitásfosztott ember mesterséges létrehozását mutatja be. A liberalizmus megjelenése óta vallási-, nemzeti- és nemi identitásunk pusztításáról szól Európa története. Európaiságunk alapjait támadják az életellenes erők. A sorozat első részeként ez a könyv öt fejezetben tárgyalja a nemi identitás válságához vezető utat: I. A liberalizmus minden baj forrása II. A házasság fogalmának kiforgatása III. Feminizmus: A női nem meggyalázása IV. Homoszexualitás: Régen titkolt másság, ma büszke deviancia V. Életellenes XXI. századA szólás-, és vallásszabadság próbája Päivi Räsänen volt finn belügyminiszter és Juhana Pohjola lutheránus püspök pere, melynek eredménye egész Európára hatással lehet. A homoszexualitással kapcsolatos bibliai idézet miatt kirobbanó ügy második tárgyalása alig egy hét múlva zajlik majd Helsinkiben. Päivi Räsänen volt finn belügyminisztert és Juhana Pohjola lutheránus püspököt gyűlöletbeszéddel és a homoszexuális emberek méltóságának megsértésével vádolta meg a finn ügyészség, egyszerűen azért, mert idézték és értelmezték Pál apostol szavait az LMBT-életmóddal kapcsolatban.


Erdély nem felejt és nem látja szívesen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét. Ezt mondják erdélyi önkormányzati vezetők. Mit hagyott maga után a 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazás? Aradról kapcsoltuk Borbély Zsolt Attila politológust.
Klaus Schwab és a WEF mindent megtesz értünk és az egészségünkért. Hiszen amióta itt a Covid, azóta tudjuk, hogy egészséges ember már nem létezik, legfeljebb tünetmentes fertőzött... és különben is: mindenki beteg, legfeljebb nem tud róla. Az egészségügyi fasizmus keretében a rendszerben képzett és annak megfelelően agymosott szakemberek mindenkit a megfelelő kezelésben részesítenek.
A gondolatot tett követte: már kezdődik is az első 18 szélturbina telepítése, a darabonként 27–32 méter átmérőjű vasbeton alapok kiásásával, de kell is ennyi a 241 méter magas monstrumoknak, hogy stabilan foroghasson rajtuk a 150 méter átmérőjű lapátszerkezet, izgalmas kalandparkká varázsolva a légteret madarak és denevérek számára egyaránt.


Több száz torinói lakos tartott lázadó vacsora partit. Zöld kártya nélkül ünnepeltek, köszöntötték egymást egy pohár ital, kávé mellett. A zöld kártyát követelő éttermek és bárok szeme előtt.Az Alkotmánybíróság teljes ülése kedden tárgyalja először annak a kormányrendeletnek az alkotmányosságát, ami alapján a munkáltatók a munkavégzés feltételeként előírhatják a koronavírus elleni védőoltás felvételét munkavállalóiknak. Az egészségügyi államtitkár szerint önmagában a halálos következményekkel is járó fertőzés továbbterjedésének esélye is megalapozhatja és indokolttá teheti a jogszabályi kötelezettség előírását. Az indítványozó aggályosnak tartja azt is, hogy az oltatlanok homogén csoportja között hátrányt szenved az, akinek munkáltatója a védőoltás felvételét – más munkáltatókkal szemben – kötelezővé teszi, jóllehet az oltás szükségességének megállapítására sem szakmai, sem egyéb képesítése nincsen.


Sok szeretettel hívunk mindenkit, aki egyetért céljainkkal, a Hungarian Freedom Convoy, a Magyar Szabadság Menet 2022 eseményeire. Cselekvésre szólítunk mindenkit; aki úgy érzi, hogy elég, és elutasítja az alaptalan és jogtalan kényszerítő intézkedéseket; aki úgy érzi felnőtt és felelős, hogy maga döntsön egészsége és gyermekei sorsa felől; akinek meggyőződése, hogy valós és tudatos demokráciára, társadalmi megegyezésre van szükség az uralkodó erők jog-csavarta diktatúrája helyett. Követeléseinket 6 pontban fogalmaztuk meg: 1. A rendeleti kormányzás azonnali megszüntetése. 2. Az összes vonatkozó egészségügyi kötelezettség, rendelet azonnali hatályon kívül helyezése. (...)690 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page