VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:26) 2021.08.11.AUSZTRIA EGYIK LEGNÉZETTEBB MŰSORÁBAN MEGTÖRT A TABU A COVID OLTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN (Nagyon fontos videó! – a szerk.)

A “Fellner Live”, Ausztria egyik legnézettebb, esti beszélgetős műsorában megtört a tabu a covid-oltásoknak nevezett, génmódosító eljárásokkal kapcsolatosan. Gerald Grosz volt politikus, aki kétszer is oltatta magát, megijedt, amikor rájött a napokban, hogy átverték az oltással, ahogy emberek millióit. Sebastian Bohrn Mena-t, osztrák oltásfanatikus beszélőpartnerét osztja ki a műsorban. “És most rájöttem, hogy: megbetegedhetek, súlyosan megbetegedhetek, tovább adhatom a vírust, intubálhatnak és meg is halhatok!Ha gyógynövényeket vagy más homeopátiás szereket szedtem volna, jobban lennék védve, mint az ön úgynevezett “game-changer”-ével.”


Dr. Dan Stock amerikai orvos bombaként ható felszólalása az ehibázott vakcinázásról és járványkezelésről! magyar felirattal

Ezt a rendkívül fontos videót kaptam az USA-ból, és úgy éreztem, ennek az orvosnak a felszólalását minden magyar emberhez el kell juttatnom a tájékozódás érdekében! Fontos látni, mennyire sok tudós, szakember és kutató áll ki az igazság és a teljesen elnyomott tudásanyag mellett a főáramú vakcina-propagandával szemben!


Cyber Polygon: A Great Reset tűzgyújtója – de azért nem kiút nélkül!

A Világgazdasági Fórum (WEF) az orosz kormánnyal és globális bankokkal együttműködve 2020 júliusában és 2021 júliusában olyan nagy horderejű kibertámadások szimulációját hajtotta végre, amelyek vészhelyzetben az egész világgazdaságot összeomlasztanák. Mint tényleges esemény, ez előkészítené az utat a WEF által tervezett Nagy Újraindításhoz. A Cyber Polygon nevű szimuláció riasztó hasonlóságot mutat a szintén a WEF által támogatott Event 201 nevű világjárvány-szimulációval, amely nem sokkal a COVID-19 válság előtt zajlott.


Lejárt az illúziók kora

Meghívták a fél világot, most pedig szabadulnának a vendégektől – nagyjából így foglalható össze Joe Biden és Angela Merkel elmúlt néhány hónapjának krónikája. Történetük közös jegyeket mutat, mindkettőjüket utolérték rossz döntésük, elképzelésük következményei. Ami a politikában nem éppen jó ómen.